46.643 biler

De seneste 30 artikler

Mercedes-Benz 230
Video

Kan syntetisk brændstof redde din klassiske bil

Risikerer du, at din klassiske bil bliver lige så overflødig som en dobbelt-cd, når benzin og diesel en dag bliver forbudt? Bilnørderne kommer til undsætning og undersøger mulighederne i syntetisk brændstof.

Læs nu
Tesla
Anmeldelse

Tesla Cybertruck er i Danmark – her er vores indtryk

Teslas Cybertruck vejer tre tons og er næsten seks meter lang, men kører til 100 på 2,7 sekunder. Cybertruck’en hører mere hjemme på en anden planet end vores, men Biltorvet har kigget og siddet i den for at finde mening med galskaben.

Læs nu
Tesla Model Y
Guide

Renault Scenic E-Tech slår alle på rækkevidde

Hvordan klarer de nye elbiler sig egentlig mod hinanden, når rækkevidden bliver testet ude i virkeligheden? Den norske El Prix-test er tilbage med sommerresultaterne, og flere pladser er rykket rundt, så en franskmand er øverst, mens Tesla må se sig slået.

Læs nu
Alfa Romeo Giulia
Guide

Fede biler, du kan spare mange penge på

Gider du ikke høre mere om elbiler, så læs med her. Vi har fundet fem fede biler, hvor værditabet har ædt nyprisen midtover - så du kan spare masser af penge.

Læs nu
Porsche Cayenne
Anmeldelse

Praktisk Porsche med lynnedslag er vidunderlig

Den er flot, praktisk og en halv million kroner billigere med ledning – Porsches Cayenne som plugin-Coupé er en ret så kompetent vogn, fri for irriterende bygningsfejl, og så kører den fantastisk.

Læs nu
Anmeldelse

Familielynet fra Italien - Maserati Grecale Folgore

En Maserati uden buldrende V8'er? Og en egenvægt på næsten 2,5 tons. Med plads til familien - Mamma Mia det lyder jo som helligbrøde, men Maserati Grecale Folgore er faktisk en helstøbt elektrisk SUV.

Læs nu
Skoda Enyaq iV
Guide

Skoda Enyaq er Årets Brugtbil 2024

Den elektriske familiebil Skoda Enyaq snuppede Årets Brugtbil 2024 foran tre andre familiemedlemmer. Kun Ford Kuga repræsenterede ikke VW-koncernen i finalefeltet, som endnu en gang var domineret af elektrificering.

Læs nu
Guide

FDM: Test afslører livsfarlig autostol

24 nye autostole er blevet testet af FDM, og normalt forløber den slags fredeligt. Men ikke denne gang - i testen af en af sæderne, rev en 15 kg tunge testdukke sig løs og røg gennem bilens kabine. To forskellige stole er så ringe, at de ikke kan anbefales.

Læs nu
Iveco eDaily
Anmeldelse

Iveco e-Daily – den tunge dreng tænker grønt

Skal det være tungt, men grønt, så er der ikke mange muligheder. Nu melder Iveco e-Daily dog sig med helt op til 7,2 tons totalvægt, 3,5 tons på krogen og mulighed for op til 111 kWh batteri. Det virker - du skal bare ikke køre på langfart.

Læs nu
Honda e:Ny1
Anmeldelse

Ny lav pris gør Honda e:NY1 ret spændende

Honda er kendt for den lille livsstilselbil Honda e, men de kan også lave større elbiler – vi har kørt deres første elektriske SUV kaldet e:NY1, og bag det kryptiske navn gemmer sig en hæderlig og nu ret fornuftigt prissat elbil med mange gode løsninger, der dog ikke når helt i mål. Men rækkevidden er decideret i underkanten.

Læs nu
Mercedes-Benz
Anmeldelse

Voyah Free er en stilfuld kineser med hæve-sænkebord

Et af de nye udløb af den kinesiske strøm af elbiler er Voyah – et nyt bilmærke, også i Kina, som er klar med luksus-SUV’en Free. Den elektriske SUV glimrer med luftundervogn, hæve-sænke-instrumentbord og en duft af bambus. Prisen er lav set i forhold til kvalitet og udstyr.

Læs nu
Mini Cooper
Guide

Sommeren kommer – 7 sjove biler til under 90.000 kroner

Hvad har en Smart Roadster og en Porsche Cayenne på gule plader med hinanden at gøre? Ingenting, bortset fra at de begge leverer køreglæde på deres egen måde - og så kan de begge købes for under 90.000 kroner. Vi samler syv sjove biler.

Læs nu
Cupra Born
Nyhed

Der er sat strøm til Årets Brugtbil

Finalefeltet til Årets Brugtbil 2024 er klar, og elbilerne dominerer. Kun to biler er med benzin og diesel, og begge fås også som plugin-hybrid.

Læs nu
MG MG4 Electric
Guide

Her får du mest batteri for pengene

Har du undret over, hvor du får mest for pengene - så skærer vi det ud i pap her. For 13 forskellige nye elbiler udregner vi, hvor mange kroner hver kWh batteri koster, og hvor mange kroner hver kilometer rækkevidde koster.

Læs nu
Land Rover Defender
Anmeldelse

Den britiske rejsemakker - Land Rover Defender 130

Hvad er bedre end at teste den nye Land Rover Defender 130 i bakkerne i det nordlige Wales, hvor legenden blev skabt. I anledning af mærkets 75 års jubilæum dykker vi ned i historien, og når hele vejen rundt om Winston Churchill og Henry Morton Stanley.

Læs nu
Renault Scénic
Anmeldelse

Børnefamiliens ven – Renault Scenic E-Tech Electric

Renault har skabt en ny elbil med flot rækkevidde, lave priser og en indretning, der gør den mere populær end familiens Golden Retriever. Vi afdækker alt det gode - og det dårlige ved Renault Scenic E-Tech Electric

Læs nu
Audi Q4
Anmeldelse

Nerd alert – Audi Q6 er en teknisk tour de force

Audi har virkelig gjort sig umage denne gang - Q6 e-tron støjer mindre end nogen anden elbil, kan vise alarmtrekant i baglygterne, og elmotoren bruger teknik fra racerbiler. Vi dykker ned i de mange spændende funktioner, der får Audi Q6 e-tron til at køre endnu længere på en opladning.

Læs nu
Fisker Ocean
Anmeldelse

Selv med version 2.0 er Fisker Ocean ikke sødygtig

Vi har kørt Fisker Ocean med nyeste opdatering, der skulle udrydde de værste fiskeben i suppen. Men der er desværre stadig kludder i mekanik og software, og som om det ikke er nok, er selveste firmaet tæt på kuldsejlet. Så kan man støde på grunde nok til at købe en Fisker, eller er mærket helt grundstødt?

Læs nu
Porsche Panamera
Anmeldelse

Porsches nye Panamera bryder fysikkens love

Porsches nye Panamera er dit bedste bud, hvis du finder dig selv i rollen som helt i en 80'er actionfilm, der stikker af fra en kamphelikopter. Med Porsche Active Ride kan Panamera næsten snyde tyngdekræften.

Læs nu
VW Amarok
Anmeldelse

Tunge tricks - Volkswagen Amarok V6

Volkswagen har kapituleret, så den nye Amarok reelt er en Ford Ranger med andet mærke. Er det godt eller skidt, og kan den stadig slæbe en stor trailer - det tester vi her.

Læs nu
Toyota BZ4X
Nyhed

Første kig på Toyotas nye elbiler

Toyota har rullet to lermodeller til Danmark for at vise deres visioner for mærkets næste elbiler, en luksusbil og en storsælger på størrelse med Yaris Cross. Og så mener Toyota det, når de siger, at Solid State-batterierne er på vej med 1.000 kilometer rækkevidde.

Læs nu
Indlæser..