48.243 biler

De seneste 30 artikler

Volvo C40
Anmeldelse

Den smukke søster – Volvo C40

Volvo har lanceret en ny model - eller sådan. For faktisk er det bare en XC40, der har været til frisøren og er endt med en coupé-formet permanent. Det virker, men spørgsmålet er, om det er den Volvo, du skal vælge? Få svaret her.

Læs nu
BMW X3
Guide

Dieseldansen - brugttest af BMW X3

BMW X3 er en solid SUV, som overrasker positivt i vores brugttest - det samme gør den 6-cylindrede dieselmotor, som er perfekt til modellen.

Læs nu
Suzuki Jimny
Anmeldelse

Suzuki Jimny Van har mistet bagsæderne, men beholder charmen

Suzuki Jimny er en af de mest charmerende små biler på markedet, men EU har gjort det svært for den lille benzinsluger. Nu har Suzuki fundet et smuthul - som varebil smutter den igennem, og i den anledning har vi taget med i skoven i Sverige.

Læs nu
Nyhed

Årets Bil 2022 – her er de syv finalister

Fra Amerika til Korea - overalt bobler elbilerne frem og helt ind i Årets Bil 2022-finalen, som bogstaveligt talt bliver væltet af de elektriske biler - her er de syv finalister.

Læs nu
Maserati Levante
Guide

Italiensk overflod - brugttest af Maserati Levante

Den er dyr i indkøb og dyr at holde kørende - men hvor meget skal du egentlig forvente at holde på værkstedet med en 580 hestes super-SUV fra italienske Maserati. Det forsøger vi at finde svaret på her.

Læs nu
Hyundai Ioniq 5
Anmeldelse

Hurtigere end et Happy Meal – Hyundai Ioniq 5

Et skarpt design og endnu skarpere ladetider - Hyundai Ioniq 5 er landet som en ufo fra en anden galakse, og med skarpe priser og komfortable køreegenskaber bliver den svær at slå.

Læs nu
Skoda Citigo
Nyhed

Her er den billigste grønneste elbil på Biltorvet

Denne Skoda Citigo-e er temmelig grøn og billig. Det en ren elbil, næsten lige tilkørt og til lige under 150.000 kroner. Det bliver svært at finde en billigere, grønnere og nyere elbil. Men du er velkommen til at prøve.

Læs nu
Lotus
Nyhed

Lease dig i himlen med en dansk Caterham

Nogle af de bedste ting kommer i små pakker - Caterham 170 er en af dem. Den har en motor på bare 0,6-liter, men runder alligevel 100 kM/t på under 7 sekunder - og nu kan den leases i Danmark.

Læs nu
Peugeot 5008
Nyhed

Peugeot 5008 er årets brugtbil i England

Årets brugtbil er den syvsæders SUV, Peugeot 5008 årgang 2017 og frem, ifølge det største engelske bilkøbsmedie What Car! Den slog kandidater som Audi A4, the BMW 530e og Skoda Octavia stationcar. BMW røg til tops i fire kategorier, mens Audi og Skoda tog tre titler hver. Se listen over vinderne her.

Læs nu
VW Caddy
Anmeldelse

VW Caddy Cargo består svendeprøven i alle håndværk

VW Caddy Cargo klarer alle opgaver, man kaster efter den og føles solid. Der er nok varianter og tilpasningsmuligheder til selv de mest krævende håndværkere og den fik da også bronzemedalje til svendeprøven, årets varevogn for nyligt.

Læs nu
Indlæser..