47.064 biler

De seneste 30 artikler

Fiat 500e
Anmeldelse

Fiat 500e - kan en bagdør være 15.000 kroner værd?

Den lille charmetrold Fiat 500e er en fremragende elbil, som også kan fås i en speciel model, 3+1, med en enkelt selvmordsdør i højre side, så det er lettere at komme til bagsædet. Er det overhovedet en gimmick, som er værd at betale for?

Læs nu
Polestar 2
Anmeldelse

Den billige Polestar 2 du ikke skal vælge

Polestar 2 er en lettere forhøjet elbil, der med en lokkende pris på under 400.000 byder på firehjulstræk og 408 hestekræfter. Eller du kan vælge billigmodellen med forhjulstræk, færre heste og flere kilowatt i tanken, som vi tester her. Men prisforskellen er så forbavsende lille, at det er svært at finde mening i den billigste version.

Læs nu
Ford Puma
Anmeldelse

Hvorfor? Vi forstår ikke Ford Puma ST

Ford har sænket den højbenede crossover Puma, så det nu er blevet en sportslig ST-version med 200 heste og stram undervogn - men giver den overhovedet mening? Vi forsøger at finde svaret her.

Læs nu
Audi RS 4
Guide

Otte fede stationcars, der sparker røv

På Biltorvet er vi trætte af SUV'er, så vi mindes alle de fantastiske stationcars, der er blevet lavet. Så vi har samlet otte fede familiebiler, der kan give det meste baghjul.

Læs nu
Audi A6
Guide

Fuldfed luksus – så meget får du for 50.000 kroner

Når den er god nok til en minister, så er den nok også god nok til dig. Marianne Jelved kørte i hvert fald Volvo S80 T6, da hun var Økonomiminister, men dette eksemplar kan du til gengæld købe for mindre end en ministerpension.

Læs nu
VW Amarok
Nyhed

Ny VW Amarok er på vej – her er hvad vi ved

Det er begrænset, hvad vi endnu ved om Volkswagen Amarok, men da den teknisk er identisk med Ford Ranger, kan vi her løfte noget af sløret for de to nye modeller, som begge lander i 2023 med V6-power og ny tech.

Læs nu
Volvo C40
Anmeldelse

Den smukke søster – Volvo C40

Volvo har lanceret en ny model - eller sådan. For faktisk er det bare en XC40, der har været til frisøren og er endt med en coupé-formet permanent. Det virker, men spørgsmålet er, om det er den Volvo, du skal vælge? Få svaret her.

Læs nu
BMW X3
Guide

Dieseldansen - brugttest af BMW X3

BMW X3 er en solid SUV, som overrasker positivt i vores brugttest - det samme gør den 6-cylindrede dieselmotor, som er perfekt til modellen.

Læs nu
Suzuki Jimny
Anmeldelse

Suzuki Jimny Van har mistet bagsæderne, men beholder charmen

Suzuki Jimny er en af de mest charmerende små biler på markedet, men EU har gjort det svært for den lille benzinsluger. Nu har Suzuki fundet et smuthul - som varebil smutter den igennem, og i den anledning har vi taget med i skoven i Sverige.

Læs nu
Indlæser..