46.404 biler

De seneste 30 artikler

Ford Capri
Nyhed

Ny Ford Capri – Ford sætter strøm til endnu en legende

Ford gør det igen - tildeler et legendarisk modelnavn til en mere eller mindre kønsløs elbil. Denne gang er det Capri-navnet, der er blevet støvet af og klistret på Fords bud på en Volkswagen ID.5. Her får du de danske priser.

Læs nu
VW ID.Buzz
Anmeldelse

Mere af det hele – VW ID. Buzz Lang

Vi kører den opdaterede version af Volkswagen ID. Buzz, hvor største nyhed (hoho) er den lange variant, som tilmed får 86 kWh batteri. Den bedste nyhed er, at alle modeller har fået flere kræfter, flere kilowatt, hurtigere styresystem - og lavere pris. Kort sagt, ID. Buzz er lige blevet endnu mere charmerende.

Læs nu
Mercedes-Benz EQE 350
Anmeldelse

Mercedes-Benz EQE SUV er lydløs luksus

En lidt tung bremse, elendig skiltegenkendelse og et lidt for smart navi-amlæg er de eneste anker mod at vælge Mercedes' store elektriske luksus-SUV EQE, hvor du føler dig forkælet på hver eneste køretur. Livet bliver tilmed ekstra forsødet da Mercedes forærer dig en AMG-pakke til 160.000 kroner.

Læs nu
Guide

Sommer er højsæson for rustbeskyttelse - også for din elbil

Den røde syge, rusten, er noget alle bilejere bør frygte, for det er både dyrt og dræbende for din bil og ikke alene koster det dig på bundlinjen, men det koster også på miljøet og vores klima. Rustbeskyttelse kan forhindre problemet, og på din elbil er det også aktuelt.

Læs nu
Anmeldelse

Explorer er Fords nye folkevogn

Ford har lånt teknikken fra Volkswagen ID.4 til den nye Explorer, som byder på både længere rækkevidde og skarpere køreegenskaber - hovedsageligt på grund af et par særlige dæk. Vi deler en flaske vin med en af eksperterne bag for at blive klogere på Fords måske vigtigste model i dette årti.

Læs nu
Peugeot 208
Nyhed

Brugttesten – hvor slem er en brugt Peugeot 208

Brugttesten er tilbage, denne gang med Peugeot 208, en charmerende mini med en noget problematisk benzinmotor. Er der gode brugte varianter at købe, eller skal du helt holde dig væk? Få svaret i den nye video her.

Læs nu
Mercedes-Benz 230
Video

Kan syntetisk brændstof redde din klassiske bil

Risikerer du, at din klassiske bil bliver lige så overflødig som en dobbelt-cd, når benzin og diesel en dag bliver forbudt? Bilnørderne kommer til undsætning og undersøger mulighederne i syntetisk brændstof.

Læs nu
Tesla
Anmeldelse

Tesla Cybertruck er i Danmark – her er vores indtryk

Teslas Cybertruck vejer tre tons og er næsten seks meter lang, men kører til 100 på 2,7 sekunder. Cybertruck’en hører mere hjemme på en anden planet end vores, men Biltorvet har kigget og siddet i den for at finde mening med galskaben.

Læs nu
Tesla Model Y
Guide

Renault Scenic E-Tech slår alle på rækkevidde

Hvordan klarer de nye elbiler sig egentlig mod hinanden, når rækkevidden bliver testet ude i virkeligheden? Den norske El Prix-test er tilbage med sommerresultaterne, og flere pladser er rykket rundt, så en franskmand er øverst, mens Tesla må se sig slået.

Læs nu
Alfa Romeo Giulia
Guide

Fede biler, du kan spare mange penge på

Gider du ikke høre mere om elbiler, så læs med her. Vi har fundet fem fede biler, hvor værditabet har ædt nyprisen midtover - så du kan spare masser af penge.

Læs nu
Porsche Cayenne
Anmeldelse

Praktisk Porsche med lynnedslag er vidunderlig

Den er flot, praktisk og en halv million kroner billigere med ledning – Porsches Cayenne som plugin-Coupé er en ret så kompetent vogn, fri for irriterende bygningsfejl, og så kører den fantastisk.

Læs nu
Anmeldelse

Familielynet fra Italien - Maserati Grecale Folgore

En Maserati uden buldrende V8'er? Og en egenvægt på næsten 2,5 tons. Med plads til familien - Mamma Mia det lyder jo som helligbrøde, men Maserati Grecale Folgore er faktisk en helstøbt elektrisk SUV.

Læs nu
Skoda Enyaq iV
Guide

Skoda Enyaq er Årets Brugtbil 2024

Den elektriske familiebil Skoda Enyaq snuppede Årets Brugtbil 2024 foran tre andre familiemedlemmer. Kun Ford Kuga repræsenterede ikke VW-koncernen i finalefeltet, som endnu en gang var domineret af elektrificering.

Læs nu
Guide

FDM: Test afslører livsfarlig autostol

24 nye autostole er blevet testet af FDM, og normalt forløber den slags fredeligt. Men ikke denne gang - i testen af en af sæderne, rev en 15 kg tunge testdukke sig løs og røg gennem bilens kabine. To forskellige stole er så ringe, at de ikke kan anbefales.

Læs nu
Iveco eDaily
Anmeldelse

Iveco e-Daily – den tunge dreng tænker grønt

Skal det være tungt, men grønt, så er der ikke mange muligheder. Nu melder Iveco e-Daily dog sig med helt op til 7,2 tons totalvægt, 3,5 tons på krogen og mulighed for op til 111 kWh batteri. Det virker - du skal bare ikke køre på langfart.

Læs nu
Honda e:Ny1
Anmeldelse

Ny lav pris gør Honda e:NY1 ret spændende

Honda er kendt for den lille livsstilselbil Honda e, men de kan også lave større elbiler – vi har kørt deres første elektriske SUV kaldet e:NY1, og bag det kryptiske navn gemmer sig en hæderlig og nu ret fornuftigt prissat elbil med mange gode løsninger, der dog ikke når helt i mål. Men rækkevidden er decideret i underkanten.

Læs nu
Mercedes-Benz
Anmeldelse

Voyah Free er en stilfuld kineser med hæve-sænkebord

Et af de nye udløb af den kinesiske strøm af elbiler er Voyah – et nyt bilmærke, også i Kina, som er klar med luksus-SUV’en Free. Den elektriske SUV glimrer med luftundervogn, hæve-sænke-instrumentbord og en duft af bambus. Prisen er lav set i forhold til kvalitet og udstyr.

Læs nu
Mini Cooper
Guide

Sommeren kommer – 7 sjove biler til under 90.000 kroner

Hvad har en Smart Roadster og en Porsche Cayenne på gule plader med hinanden at gøre? Ingenting, bortset fra at de begge leverer køreglæde på deres egen måde - og så kan de begge købes for under 90.000 kroner. Vi samler syv sjove biler.

Læs nu
Cupra Born
Nyhed

Der er sat strøm til Årets Brugtbil

Finalefeltet til Årets Brugtbil 2024 er klar, og elbilerne dominerer. Kun to biler er med benzin og diesel, og begge fås også som plugin-hybrid.

Læs nu
MG MG4 Electric
Guide

Her får du mest batteri for pengene

Har du undret over, hvor du får mest for pengene - så skærer vi det ud i pap her. For 13 forskellige nye elbiler udregner vi, hvor mange kroner hver kWh batteri koster, og hvor mange kroner hver kilometer rækkevidde koster.

Læs nu
Land Rover Defender
Anmeldelse

Den britiske rejsemakker - Land Rover Defender 130

Hvad er bedre end at teste den nye Land Rover Defender 130 i bakkerne i det nordlige Wales, hvor legenden blev skabt. I anledning af mærkets 75 års jubilæum dykker vi ned i historien, og når hele vejen rundt om Winston Churchill og Henry Morton Stanley.

Læs nu
Indlæser..