44.550 biler

De seneste 30 artikler

Hongqi
Anmeldelse

Hongqi E-HS9: El-itær elbil er kinesisk bling bling i millionklassen

Hongqi er noget så sjældent som en kinesisk bil med historie. Mærket har eksisteret i over 60 år, og har altid været elitens foretrukne luksusmærke. Det mærker man også i dag. Men har en kinesisk elbil til 800.000 kroner overhovedet nogen berettigelse i et land som Danmark? Vi kører den for at få svaret.

Læs nu
Guide

FDM: Mere sikre autostole redder børns liv

Her er en af de rigtig gode nyheder - antallet af børn under ti år, som er kommet alvorligt til skade eller er døde i et trafikuheld, er faldet med næsten 90 procent siden 1990. Årssagen er mere sikre biler og bedre autostole.

Læs nu
Tesla Model Y
Nyhed

Hvor godt holder et Tesla-batteri?

Hvor meget kapacitet har batteriet på en to år gammel Tesla Model Y egentlig mistet? Det undersøger Bilnørderne i dette afsnit, hvor de også snakker med en ekspert om alt det, du skal vide, hvis du vil købe elbil brugt.

Læs nu
Toyota Corolla
Anmeldelse

Verdensmesteren Toyota Corolla har fået større overarme

Verdens mest solgte bil har været en tur både til fitness og i skønhedscenteret, så den nu kan fås i enebærblå og med lidt flere kræfter. Du kan vælge mellem to forbedrede hybridmotorer - en lille på 1,8 liter og en større på to liter – men du kan nøjes med den mindste.

Læs nu
Porsche Taycan
Guide

Elektrisk køreglæde - brugttest af Porsche Taycan

En elektrisk Porsche er i sig selv helligbrøde, men hvordan går det lige, når den er brugt? Batteriet koster trods alt omkring 400.000 kroner, og de forreste skiver omkring 30.000 kroner. Læs med her, så du er bedst klædt på at købe Porsche Taycan brugt.

Læs nu
Renault Espace
Nyhed

MPV’ens stamfader Renault Espace bliver til en SUV

Renault plejer at være stolte af at have opfundet MPV'en, men nu forsager de arven med den helt nye Espace, som i stedet er blevet en SUV. Der er stadig plads til syv personer, men modellen har tabt sig hele 215 kilo.

Læs nu
Ford F 150
Anmeldelse

Cowboyen er blevet vegetar – Ford F-150 Lightning

Selvom den måske tænder storby-cowboys, så er Fords elektriske F-150 Lightning mest af alt en gave sendt fra himlen til det hårdtarbejdende folk. Med 1.050 Nm er Lightning kongen af tunge trailere.

Læs nu
VW Golf
Nyhed

FDM – sommerdæk dumper på stribe

FDM fejrer 50 års jubilæum med at teste sommerdæk, alligevel står det skidt til. Ud af 50 testede dæk, anbefaler de kun 10. Bliv klogere her.

Læs nu
Indlæser..