46.687 biler

Læs mere om VW her

VW ID.7
Anmeldelse

Træt af Tesla - så prøv VW ID.7

Er du træt af Teslas kvalitet og Elon Musks ævl. Savner du bare en solid og komfortabel bil, ligesom i gamle dage da storsælgerne hed Ford Mondeo og VW Passat? Så bør du overveje Volkswagens nye ID.7. En klassisk firmabil, der byder på både plads og luksus.

Læs nu
VW Golf
Nyhed

Ny Golf fejrer 50 år med lys i logo

Der skal lys i lagkagen, når man fejrer 50 år, som den gode gamle Golf gør det i år. VW fejrer det med helt ny Golf, som er første model fra folkevogn med lys i bogstaverne foran. Den kan også andre ting – fx har den fået ledning og kan køre 100 kilometer på ren eldrift og så har den fået nye smarte lygter.

Læs nu

Udforsk de mange forskellige VW-modeller på biltorvet.dk

Hvis du skal have en ny Volkswagen, er Biltorvet det perfekte sted at starte. Alle de Volkswagen modeller vi udbyder, er sat til salg af forhandlere fra hele Danmark , og det giver dig et godt udgangspunkt for at finde en brugt Volkswagen-model , der opfylder alle dine behov. Ved at klikke ind på de enkelte modeller kan du læse meget mere om årgang og specifikationer som eksempelvis ekstraudstyr, kørte kilometer og meget mere.

Hos biltorvet kan du blandt andet finde disse populære VW-modeller:

Hvis du ønsker at prøvekøre en ny eller brugt VW, har vi gjort det let for dig at tage kontakt til den enkelte forhandler. Når du klikker ind på din ønskede bil på biltorvet.dk, kan du vælge at skrive til forhandleren, give et direkte bud på bilen eller anmode om en prøvetur. Herefter skriver du dine personlige oplysninger ind, så du kan modtage et svar på din besked, når forhandleren vender tilbage med svar.

Vi har biltyper, der kan matche ethvert kørselsbehov

Noget af det vigtigste at tage højde for i forbindelse med bilkøb, er biltypen. Volkswagen producerer stort set alle tænkelige biltyper, og på biltorvet.dk kan du finde en lang række af både mere og mindre kendte modeller. Herunder kan du læse mere om, hvad fordelene er ved de forskellige biltyper, og hvilke VW-modeller, der er populære indenfor de enkelte typer.

En SUV er bilen til en alsidig hverdag

Fra den alsidige Tiguan til den rummelige I D.4 tilbyder Volkswagen SUV-modeller avanceret teknologi, pålidelighed og moderne design. Med fokus på kørekomfort og sikkerhed giver Volkswagens SUV'er enestående ydeevne og rummelighed, hvilket gør dem ideelle til hverdagens kørselsbehov og eventyrlystne bilferier. Kort sagt er en SUV den ideelle løsning til dig, der værdsætter masser af plads og en bil, der kan begå sig i byen og på landet.

Læs også: Vores artikel om den nye VW Tiguan

En sedan til hele familien

Sedaner repræsenterer en fusion af stil og ydeevne, og Volkswagens imponerende udvalg er ingen undtagelse. I alt fra den dynamiske Golf til den elegante Passat kombinerer Volkswagen avanceret teknologi med komfort i hvert design. Fokusset på brændstofeffektivitet og moderne køreegenskaber sikrer en jævn køreoplevelse med smarte funktioner. En sedan er for dig, der ønsker en rummelig bil, men ikke behøver alle funktionerne fra en SUV.

En minibil til smidig bykørsel

Volkswagen tilbyder en imponerende minibilserie skabt til smidig bykørsel. Med populære modeller som den kompakte up! eller den populære Polo kombinerer VW stil og funktionalitet. Disse små bilers kompakte design og fremragende manøvredygtighed gør dem ideelle til bymiljøer. Uanset om det er den energieffektive motor eller det intelligente interiør, leverer Volkswagen en behagelig køreoplevelse til dig, der primært har brug for en lille bil i byen.

Udover disse biltyper kan du også forvente at finde hatchbacks og klassiske biler fra Volkswagen på biltorvet.dk. Uanset hvad det er, du leder efter, kan du trygt regne med, at de mange forhandlere hos Biltorvet står klar til at guide dig til den helt rette bil.

Går du og drømmer om en elektrisk Volkswagen?

En af de største fordele ved Volkswagen er, at de altid præsenterer markante forbedringer i nye modeller, og at de altid har fingeren på pulsen. Derfor har Volkswagen også et stort udvalg af forskellige el- og hybridbiler, som du selvfølgelig kan udforske på biltorvet.dk . Udforsk den populære ID-modelrække fra Volkswagen, hvor du eksempelvis kan støde på den populære SUV, ID.4 og resten af den populære ID-serie, der blandt andet tæller ID.3 , ID.4 , ID.5 , og den nye ID.7 , der er et spændende bud i fremtidens firmabilsklasse.

Læs også: ID.Buzz nomineret som årets bil 2024

Uanset hvilken elektrisk model du vælger fra Volkswagen, kan du forvente masser af smart udstyr og en elektrisk rækkevidde, der tillader dig at køre lange ture uden konstant at skulle tænke på opladning. Kontakt forhandleren, der har din elektriske drømmebil, og bestil en prøvetur allerede i dag.

Hvad bør du overveje, når du leder efter en ny Volkswagen?

At Volkswagen giver dig mulighed for at vælge mellem en bred vifte af biler kan både være fantastisk og uoverskueligt. At vælge en ny bil er ikke let, og der er masser af faktorer, der er relevante at tage højde for. På biltorvet.dk giver vi dig et par gode tips med på vejen, så du har et godt grundlag for at vælge den helt rette bil til dine kørselsbehov.

Læs også: Vores test af den nye VW Polo

Hvad er dit kørselsbehov?

Et godt sted at starte er at kortlægge dit eget kørselsmønster. Kører du lange ture hver dag? Tager du på bilferier hvert år, og skal du ofte have plads til flere personer – eksempelvis børn – i bilen på samme tid? Ved at danne dig et overblik over dit kørselsbehov bliver det meget nemmere at vurdere, hvilken type bil der passer bedst til dig, og eventuelt andre der skal bruge bilen i eller udenfor din husstand.

Hvor meget ekstraudstyr har din VW brug for?

Mere standardudstyr kan være nødvendigt for nogle. Måske har du et stort ønske om et avanceret GPS-system, nøglefri betjening eller lane assistance, når du kører på motorvejen. Uanset hvad dit behov er, kan det være en god idé at skrive dine krav ned, så du kan indsnævre relevante biler.

Hvad er dit budget?

Sidst, men ikke mindst, er det en god idé at lægge et budget – ikke blot for selve købet, men også for ejerskabet. Ved at lave et gennemarbejdet budget kan du danne dig et billede af, hvilke biler på biltorvet.dk, der er relevante for dig.

Indlæser..