46.004 biler

Læs mere om VW her

VW Golf
Nyhed

FDM – sommerdæk dumper på stribe

FDM fejrer 50 års jubilæum med at teste sommerdæk, alligevel står det skidt til. Ud af 50 testede dæk, anbefaler de kun 10. Bliv klogere her.

Læs nu
VW ID.4
Nyhed

ID. Buzz charmerer sig til Årets Bil 2023

Årets Bil 2023 var mere tæt end nogensinde - kun et enkelt point adskilte vinderen og andenpladsen. ID. Buzz vandt, men du kan også læse, hvorfor Biltorvet gerne havde set en anden vinder.

Læs nu

Det er svært at komme uden om Volkswagen, hvis man beskæftiger sig med det danske bilmarked. Den tyske bilproducent er den tredje største i verden, men på dansk grund har den adskillige gange været det mest solgte bilmærke. I 2014 blev der således solgt 23.030 nye Volkswagen i Danmark, hvilket suverænt gør den tyske bilproducent til den mest solgte i 2014, som Volkswagen også var årene før.

Især den lille VW Up, som kom på markedet i Danmark i 2012, er en væsentlig forklaring på Volkswagens salgssucces de seneste år. Den topper salgslisterne, men den er langt fra den mest legendariske bil fra Volkswagen koncernen. Et bud på dette må være VW Golf, som blev præsenteret tilbage i 1974, og som nu sælges i syvende generation. En bil som har fået opkaldt en hel bilklasse efter sig. Den har altså mere end 40 års historie bag sig, og den syvende generation, som sælges nu, byder på mere plads og den nyeste motorteknologi.
VW Golf er dog langt fra den eneste model med kæmpe succes, for året efter at VW Golf blev præsenteret, kom lillebroren VW Polo. En bil som også stadig er en stor del af det danske bilmarked.

Både Golf og Polo hører til i de mindre bilklasser, men Volkswagen har i den grad også gjort sig bemærket i de større segmenter. VW Passat, som blev præsenteret samme år som VW Golf, er således blandt de mest populære biler i firmabilssegmentet, og på verdensplan er den blandt de 10 mest sælgende bilmodeller nogensinde. En anden luksuriøs satsning kom til Danmark i 2002, hvor Volkswagen præsenterede SUV’en VW Touareg, der blev en forholdsvis salgssucces, og som er eftertragtet på brugtbilsmarkedet.Volkswagen blev grundlagt af Hitler tilbage i 1930’erne. Tanken var, at befolkningen selv skulle spare op til deres egen folkevogn, som blev præsenteret i 1936. For at producere alle disse biler grundlagde man en helt ny by, Wolfsburg, hvor Volkswagen koncernen stadig holder til.

Produktionen nåede dog aldrig rigtig i gang før Anden Verdenskrig. ’Folkets bil’ som den blev kaldt, Boblen på dansk, nåede således aldrig at blive folkets bil, men efter krigen blev produktionen sat i værks, og Boblen blev datidens mest populære bil. Den originale version var designet af Ferdinand Porsche, og den endte med at blive verdens mest solgte bilmodel, en titel Toyota Corolla siden har overtaget.

Boblen blev produceret helt frem til slutningen af 1970’erne, og i 1973 blev så Golf og Passat præsenteret. Det var da også på tiden, at Volkswagen fik produceret to succeser, da afhængigheden af én model var ved at blive dyr for koncernen. Siden er det gået fremad for Volkswagen, som gennem tiden har opkøbt flere forskellige mærker og er blevet til VAG koncernen, som vi kender i dag.Hvilke VW modeller er mest populære?

De mest populære VW modeller er VW UP!, VW Golf, VW Passat og VW Touran. Faktisk blev VW kåret som som årets mest solgte bilmærke i 2018.

Hvor finder jeg min nærmeste VW forhandler?

Du kan på Biltorvet finde en liste med VW forhandlere nær dig. Du kan se alle Biltorvet's tilknyttede VW forhandlere på vores forhandler side her

Hvor kan jeg finde brugte VW henne?

Du kan finde brugte VW hos Biltorvet. Vi har både brugte og nye biler fra mere end 1000 forhandlere over hele landet. Se vores brugte VW herKøb brugt VW

Du har sikkert set dem mere end én gang, når de kommer kørende her og der. Og det er slet ikke så underligt, for de tyske biler er blevet en af de mest populære bilbrands herhjemme i Danmark. Her er selvfølgelig tale om Volkswagens utallige bilmodeller, som vi er så glade for i det danske land. Hvis ikke du selv har ejet en VW, så har dine forældre helt sikkert. VW har i mange, mange år stået bag et hav af populære modeller, som har taget verden med storm. Du har sikkert også hørt om Golf, Passat, Touran, og mange andre modeller. Mange vælger bevidst at anskaffe sig en Volkswagen, når de skal have nyt køretøj.

Derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at VW også er et yderst populært mærke på brugtbilsmarkedet herhjemme. Brugte biler har i lang tid været en foretrukken måde at handle biler på, da du kan få en bil i høj kvalitet, der fungerer fuldstændig som ny, til en billigere pris. Hvis du står og skal have byttet dit køretøj ud med et nyt, så bør du overveje at købe en VW brugt her hos Biltorvet.dk. Så kan du spare dig selv for en masse penge og samtidig få et lækkert køretøj i god kvalitet.


Tysk kvalitet med en lang historie

Den tyske producent har været til i mange år. Volkswagen slår sine rødder tilbage til Wolfsburg i 1936, og de har siden da produceret mange yderst populære modeller. Boblen er et påfund fra Volkswagens side af, og denne model var en af datidens mest populære modeller. Sidenhen har modellerne Golf og Passat formået at overtage den succes, og Volkswagen har gennem tiden formået at opnå noget, som næsten ingen andre har gjort. De er den eneste bilproducent, der har tre modeller med i top 10 over de mest solgte bilmodeller i historien. Det er ud over VW Golf og Passat, VW Beetle. Her er altså tale om en producent, der formår at levere biler, som folket er vilde med.

Volkswagen er det originale mærke i Volkswagen koncernen, som i dag hedder VAG og består af 14 mærker inden for motorkøretøjsbranchen, blandt dem er Audi, Bugatti, SEAT, Lamborghini. Porsche, Bentley og Skoda. Koncernen har fortsat hovedsæde i Wolfsburg, og VAG ejer 100 procent af fodboldklubben VfL Wolfsburg, der spiller med i toppen af den bedste tyske fodboldrække, Bundesligaen.


Stor succes i det danske land

Herhjemme har Volkswagen i mange år gjort det fremragende. Især når det gælder køb af brugte Volkswagen. Vi er nemlig glade for at gøre en god handel, og derfor er det tit en fordel at købe brugte biler. Dette skyldes bl.a., at der er et stort marked for Volkswagen-modeller på brugtbilsmarkedet. Derfor har du også nemmere ved at finde gode priser på brugte Volkswagen.

Hvad enten du mangler en stor og rummelig familiebil som f.eks. VW Touran, eller om du har behov for at anskaffe dig en fiks og smart bybil som VW up!, så kan du være sikker på, at du kan finde den rette bil på brugtbilsmarkedet. Brugte biler fås i et utal af modeller og priser, og du kan derfor også være sikker på, at du kan få dem til en pris, der passer dig.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volkswagen", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volkswagen", "author": { "@type": "Person", "name": "Peter Ludvigsen" }, "datePublished": "2019-10-10", "reviewBody": "Fint udvalg af Volkswagen til gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": [{ "@type": "Question", "name": "Hvilke VW modeller er mest populære?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "De mest populære VW modeller er VW UP!, VW Golf, VW Passat og VW Touran. Faktisk blev VW kåret som som årets mest solgte bilmærke i 2018." } },{ "@type": "Question", "name": "Hvor finder jeg min nærmeste VW forhandler?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Du kan på Biltorvet finde en liste med VW forhandlere nær dig. Du kan se alle Biltorvet's tilknyttede VW forhandlere på vores forhandler side her" } },{ "@type": "Question", "name": "Hvor kan jeg finde brugte VW henne?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Du kan finde brugte VW hos Biltorvet. Vi har både brugte og nye biler fra mere end 1000 forhandlere over hele landet. Se vores brugte VW her" } }] }

Indlæser..