46.132 biler

Læs mere om VW Tiguan her

Volkswagen Tiguan, også kendt som SUV’en blev introduceret i 2007 og er et solidt miks af egenskaber, der både er passende i byen og i terrænet. VW Tiguan bevæger sig maskulint, mens den har en pæn og stilfuld fremtoning. Rummelighed, sikkerhed og komfort er tilmed nøgleord som kendetegner den enestående VW Tiguan. Ønsker du at høre mere, kan nedenfor læse en række spændende artikler og nyheder.

Køb en brugt VW Tiguan

Er du på jagt efter dit næste køretøj? Har du behov for en bil, der kan klare mere end bare vejen til arbejdet? Og skal den kunne rumme en stor familie? Så kan du med fordel overveje at gøre et køb af en brugt Volkswagen Tiguan.

En VW Tiguan er nemlig en flot SUV fra den velkendte tyske producent. Denne store og rummelige SUV er udstyret med flere forskellige features, der gør køreturen lettere, hvad enten du skal på arbejde eller køre en tur i sommerhus med kæresten og ungerne.

Det er ikke uden grund, at vi hos Biltorvet.dk har en brugt Volkswagen Tiguan til salg. Den står nemlig flot på både arbejdets parkeringsplads samt ved huset derhjemme. Denne store bil har et meget sporty og råt look, men formår samtidig at se meget moderne ud. Selvom bilen er stor og tung, så formår den alligevel at se godt ud, uden at gå på kompromis med kvaliteten af både eksteriør og interiør. Du kan derfor med fordel vælge en VW Tiguan, når du skal skifte køretøj.


En brugt VW Tiguan er et solidt valg til alle typer kørsel

VW Tiguan er et fremragende køretøj, der kan få dig frem til din destination uden problemer. Ligegyldigt om du skal på arbejde ad motorvejen, eller om du skal ud i midten af ingenting, så kan denne bil klare opgaven. VW Tiguan kan nemlig fås med 4-hjulstræk, hvilket gør det muligt at køre i selv det mest besværlige terræn. Fås modellen uden 4-hjulstræk, så klarer de 150hk stadig opgaven, uden at du skal bekymre dig.

Derudover får du en bil, der har mange gode og praktiske funktioner, som gør din køretur en smule bedre. Du har nemlig muligheden for at få varmet dine sæder samt ruder og spejle i nogle modeller, hvilket gør en kold vintermorgen en anelse bedre, da du slipper for at skulle skrabe ruder og fryse i bilen. Du får også en bil, der giver dig mulighed for at anvende din telefon helt håndfrit, så du kan foretage vigtige opkald, mens du kører. Derudover følger der diverse sikkerhedsforanstaltninger med i købet såsom parkeringssensor, bakkamera, antispin, ESP, fartpilot og meget mere.


Brugt SUV i flere forskellige modeller og prisklasser

Hvis du overvejer at købe en brugt VW Tiguan, så kan du med fordel overveje flere ting. Først og fremmest skal du overveje, hvilken model Tiguan, der passer bedst til dine behov. Der findes nemlig flere forskellige modeller, som alle er i hver sin prisklasse. Som prisen stiger, kan du selvfølgelig regne med flere features og mere udstyr, men det er ikke sikkert, at det er alle, der har behov for dette. Tiguan fås både som Comfortline, Highline, R-line og Trend & Fun. Forskellen på bl.a. Comfortline og Highline skal findes i form af en masse ekstra intelligent udstyr såsom adaptiv fartpilot med Stop n Go-funktion samt et Active Info Display. Tiguan har dog som udgangspunkt smarte assistentsystemer, som hjælper dig med at parkere samt holde din vejbane, når du er på vejen. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volkswagen Tiguan", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volkswagen Tiguan", "author": { "@type": "Person", "name": "Esben Næstved" }, "datePublished": "2019-12-08", "reviewBody": "Altid det bedste udvalg af brugte biler her", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..