46.033 biler

Læs mere om VW Polo her

VW Polo
Anmeldelse

Polos perfekte match

Med 115 hk koblet til en syv-trins DSG-gearkasse, er der lagt op til både sjov og fornuft, men Polos næst-fedeste model er en tørstig forsigtigper. Alligevel er vi helt solgt.

Læs nu

VW Polo var i 2014 den anden mest handlede brugte bilmodel, og den er altid med helt fremme, når der laves disse oversigter. Det skyldes helt klart de gode tyske egenskaber, som Polo med tiden har vist, at den lever op til.

Køregenskaberne, forbruget og kvaliteten er i top. Dette faktum sammenholdt med, at VW Polo også er populær som ny, og priserne er forholdsvis høje, betyder også, at priserne på brugtbilsmarkedet er i den dyrere ende. Du er på den anden side også sikret, at du kan få en fornuftig pris, hvis du vil sælge den videre, da der altid er købere til en VW Polo.

Der er et bredt udvalg af motorer til VW Polo, men de mest populære er en 1,4 liters benziner med 100 hk og en 1,9 liters diesel ligeledes med 100 hk. Generelt gør VW Polo det rigtig godt på motorfronten, hvor kvaliteten og forbruget er i top. Blandt andet kan du få en 1,4 liters dieselversion, som rent faktisk kører mere end 20 km/l.

Der er dog også visse problematikker med VW Polo, man skal være opmærksom på, hvis man vil investere i en brugt VW Polo. Servo- og bremserør har det med at tære, men det kan heldigvis klares til en fornuftig pris, da reservedelene hører til i den billige ende. Det er dog værd at lægge mærke til, men omvendt er karosseriet galvaniseret og godt rustbeskyttet, så her behøver man ikke gå med en evig frygt for rust. Er man mere til et offroad look og et højt udstyrsniveau, så kan man eventuelt kigge efter CroosPolo, som kom på markedet i 2006. Her er looket lidt anderledes og frihøjden en smule højere.

Konkurrenter

Opel Corsa, Audi A1, Citroën C3 og Ford Fiesta er de oplagte kandidater

Udstyr

Kabinen i VW Polo holder altid høj kvalitet, og den kan godt have flere år på vejene bag sig, uden at man egentlig kan se det på interiøret. Man skal dog holde sig fra en VW polo, som kun har basisudstyret, da det er uden helt basale ting efter danske forhold, såsom aircondition og tågelygter. De fleste modeller har dog dette, da de er udstyret med plus-udstyr eller DK pakken, og så er der tale om et fint udstyrsniveau.

Køb brugt VW Polo

VW Polo var i 2014 den anden mest populære model inden for salg af brugte biler. Dette skyldes bl.a., at denne model indeholder en lang række gode features og køreegenskaber. Denne Volkswagen er i bund og grund helt i top, når det kommer til kvalitet, og det er derfor ingen overraskelse, at mange i Danmark stadig vælger denne model. Hvis du skal have en ny bil, kan du med fordel købe en brugt VW Polo. Så kan du være sikker på, at du får en bil i utrolig god kvalitet.

Hos Biltorvet kan du bl.a. få en fornuftig pris på en brugt VW Polo, og denne model indeholder også alt, du måtte ønske dig i en bil. Med en VW Polo kan du nemlig få:

• ABS

• Antispin

• ESP

• Hvide blink og tågelygter

• Fartpilot og navigation

• Multifunktionsrat

• Mulighed for håndholdt telefon

• 4 stk. el-ruder

• Og meget mere


En populær model til køb af brugte biler

VW Polo’en er en meget populær biltype, når der skal handles brugte biler. Foruden at være i en fornuftig prisklasse, har VW Polo også en række smarte funktioner, der gør den let at bruge. Touchskærmen i bilen giver dig adgang til flere praktiske funktioner, og du har også mulighed for at tilslutte din telefon til flere forskellige formål. Derudover er interiøret i en brugt VW Polo altid i god tilstand, og det er svært at se forskel fra nye og brugte modeller.

Du har i øvrigt også muligheden for at få en god pris på en VW Polo, hvad enten du foretrækker diesel eller benzin som brændstof. Polo’en fås nemlig med 1,4 benzinmotor samt en 1,9 dieselmotor. Du har derudover også muligheden for at få en Polo med en 1,4 dieselmotor, som kan køre mere end 20km på literen. Dette hjælper dig med at spare penge, hvilket kan være en god investering for dig.


Gode råd til køb af brugt VW Polo

Når du er på udkig efter en Volkswagen Polo til salg, så bør du også huske på flere ting. Som tidligere nævnt, så holder kabinen i en Polo sig utroligt godt, selv hos de brugte modeller. Dog bør du også holde øje med, om den specifikke bil er udstyret med basispakken eller ej. Finder du nemlig en Polo, der kun har basispakken, så anbefales det faktisk, at du finder en anden Polo. Basispakken er nemlig ikke på lige fod med det udstyr, du får med i DK-pakken eller plus-pakken.

Du bør også være opmærksom på, at kigge på servostyringen og bremserørene ved køb af en brugt Polo. Disse har det nemlig med at blive slidt ned, hvilket kan være en ulempe. Dog skal du også vide, at reservedelene hertil er utroligt billige, så det kan sagtens lade sig at gøre at fikse eventuelle problemer. Omvendt skal du ikke være bekymret for resten af Polo’en, da denne f.eks. er godt beskyttet mod rust og andet snavs. Du kan derfor sagtens forvente dig, at en brugt VW Polo kan holde i mange, mange år.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volkswagen Polo", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volkswagen Polo", "author": { "@type": "Person", "name": "Jesper Lunde" }, "datePublished": "2019-5-12", "reviewBody": "Altid det bedste udvalg af brugte biler her", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Hvad koster en VW PoloPrisen på en ny VW polo kommer helt an på hvilken variant du ønsker. VW polo fås i tre varianter: Trendline, Comfortline og highline. Du kan se alle vores VW polo til salg her VW polo pris .

Hvor bliver VW Polo produceret?


VW Polo bliver hovedsagligt produceret på fabrikken i Wolfburg.

Hvor langt kører VW Polo på literen?


En VW Polo 1,2 90hk er opgivet til at køre 21,3 km/l. Men i den virkelige verden kører den 15,3 km/l. Læs mere om hvor langt biler kører på literen

Læs artikel

Hvor hurtig er VW Polo GTI


En VW Polo GTI er en hurtig mindre bil, med ikke mindre end 200 hk og går fra 0-100 km/t på bare 6,7 sek (2018 model).

Læs artikelIndlæser..