Polos perfekte match Anmeldelse | 11-07-2018
VW Polo 2,0 GTi DSG 294.700 kr.

VW Polo

VW

Info

VW Polo var i 2014 den anden mest handlede brugte bilmodel, og den er altid med helt fremme, når der laves disse oversigter. Det skyldes helt klart de gode tyske egenskaber, som Polo med tiden har vist, at den lever op til.

Køregenskaberne, forbruget og kvaliteten er i top. Dette faktum sammenholdt med, at VW Polo også er populær som ny, og priserne er forholdsvis høje, betyder også, at priserne på brugtbilsmarkedet er i den dyrere ende. Du er på den anden side også sikret, at du kan få en fornuftig pris, hvis du vil sælge den videre, da der altid er købere til en VW Polo.

Der er et bredt udvalg af motorer til VW Polo, men de mest populære er en 1,4 liters benziner med 100 hk og en 1,9 liters diesel ligeledes med 100 hk. Generelt gør VW Polo det rigtig godt på motorfronten, hvor kvaliteten og forbruget er i top. Blandt andet kan du få en 1,4 liters dieselversion, som rent faktisk kører mere end 20 km/l.

Der er dog også visse problematikker med VW Polo, man skal være opmærksom på, hvis man vil investere i en brugt VW Polo. Servo- og bremserør har det med at tære, men det kan heldigvis klares til en fornuftig pris, da reservedelene hører til i den billige ende. Det er dog værd at lægge mærke til, men omvendt er karosseriet galvaniseret og godt rustbeskyttet, så her behøver man ikke gå med en evig frygt for rust. Er man mere til et offroad look og et højt udstyrsniveau, så kan man eventuelt kigge efter CroosPolo, som kom på markedet i 2006. Her er looket lidt anderledes og frihøjden en smule højere.

Konkurrenter

Opel Corsa, Audi A1, Citroën C3 og Ford Fiesta er de oplagte kandidater

Udstyr

Kabinen i VW Polo holder altid høj kvalitet, og den kan godt have flere år på vejene bag sig, uden at man egentlig kan se det på interiøret. Man skal dog holde sig fra en VW polo, som kun har basisudstyret, da det er uden helt basale ting efter danske forhold, såsom aircondition og tågelygter. De fleste modeller har dog dette, da de er udstyret med plus-udstyr eller DK pakken, og så er der tale om et fint udstyrsniveau.


Fakta

Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.

icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev