46.296 biler

Læs mere om VW Polo her

VW Polo
Anmeldelse

Polos perfekte match

Med 115 hk koblet til en syv-trins DSG-gearkasse, er der lagt op til både sjov og fornuft, men Polos næst-fedeste model er en tørstig forsigtigper. Alligevel er vi helt solgt.

Læs nu

VW Polo: Et populært valg

Volkswagen Polo har etableret sig som et pålideligt valg for dem, der søger tysk kvalitet og effektivitet i en kompakt pakke. Kendt for sin robuste bygning, fremragende køreegenskaber og økonomiske drift, er Polo et fremragende valg til både bykørsel og længere ture. Vi har et bredt udvalg af VW Polo, og du kan finde en brugt VW Polo til en fornuftig pris her hos Biltorvet.

VW Polo er populær som brugtbil. Dette skyldes dens evne til at kombinere holdbarhed og pålidelighed med høj ydeevne, hvilket sikrer, at den altid er en attraktiv model på markedet. Priserne på reservedelene er overkommelige, hvilket gør VW Polo til en økonomisk fordelagtig investering på lang sigt. Karosseriet er desuden galvaniseret og rustbeskyttet, hvilket sikrer, at din bil forbliver i god stand gennem årene.

Læs mere: Folkevogns Polo er en smuk bil på størrelse med en Golf

På Biltorvet tilbyder vi dig et bredt udvalg af VW Polo-modeller, som leveres af vores mange forhandlere. Vi har helt sikkert en forhandler nær dig. Uanset om du er på jagt efter den klassiske effektivitet eller et hurtigere, mere kraftfuld model, der kan klare sig fantastisk på motorvejen, kan du trygt regne med, at vi hos Biltorvet har noget for enhver smag.

Udforsk de mange forskellige varianter af VW Polo

Hos Biltorvet tilbyder vi et bredt udvalg af VW Polo-varianter, der kan opfylde forskellige behov og præferencer. Vi har naturligvis den altid pålidelige standardmodel, der fås i flere forskellige diesel og benzinvarianter.

Hvis du er på udkig efter flere hestekræfter og mere sportslige køreegenskaber, kan du også finde VW Polo GTI i vores sortiment. Her er et overblik over nogle af de forskellige Polo-udgaver, du kan vælge imellem:

1,4 liters diesel:

  • Økonomisk pga. den høje brændstofeffektivitet 
  • Over 20 km/l, ideel til lange ture og daglig pendling

1,4 liters benzin:

  • God balance mellem ydeevne og brændstofeffektivitet 
  • Ofte lavere vedligeholdelsesomkostninger

1,9 liters diesel:

  • Kraftfuld motor for yderligere ydeevne
  • Effektiv brændstoføkonomi, kombineret med styrke

VW Polo GTI:

  • Sportslig køreoplevelse med dynamisk design
  • Polo GTI har kraftfulde motorer

Udover ovenstående varianter kan den populære Polo også fås med 1,0 motor, 1,2 motor og BlueMotion-varianten, der er produceret med et ekstra fokus på brændstofeffektivitet.

Dyk ned i sortimentet her hos Biltorvet, og find den udgave, der opfylder dine kriterier. Uanset om du er på udkig efter effektivitet, kraft, eller et unikt design, har Biltorvet et stort udvalg til dig. Du kan finde biler med smart ekstraudstyr som Apple Carplay, Travel Assist, Android Auto, Lane Assist og meget mere. 

Find din nye VW Polo hos Biltorvet

Biltorvet er en praktisk og pålidelig bilportal, der er ejet af danske bilforhandlere. Med vores netværk af cirka 400 forhandlere over hele landet er din næste VW Polo aldrig langt væk. Vi tilbyder gratis adgang til vores platform, hvor du nemt kan finde og købe din drømmebil.

Når du køber en hos en forhandler via Biltorvet, vil du typisk opleve at få op til to års reklamationsret. Desuden er flere forhandlere medlem af garantiordninger, der giverdig ekstra sikkerhed ved køb af brugte biler. Vores forhandlere tilbyder også ofte serviceaftaler og tager din gamle bil i bytte. For dig betyder det, at du ikke skal bøvle med at komme af med din gamle bil, og at købsprocessen i sidste ende bliver mere enkel og bekvem for dig.

I samarbejde med cirka 400 forhandlere brød Biltorvet et tidligere monopol, der resulterede i mere overkommelige priser for forhandlerne og gratis adgang for dig som privatkunde. Kommunikationen er ligetil, og du kan nemt kontakte forhandlerne for at få svar på dine spørgsmål, booke en prøvetur eller få hjælp til at finde din nye bil.

Gode råd, når du vil købe en VW Polo

Når du leder efter en VW Polo til salg, er der flere ting at overveje. Kabinen i en Polo holder sig utroligt godt, selv på brugte modeller. Du bør være opmærksom på bilens udstyrsniveau, og overveje, hvad du har brug for. En Polo med basispakken har ikke alle de samme funktioner som eksempelvis DK-pakken eller plus-pakken. 

Normalt er reservedelene til en VW Polo billige, så eventuelle problemer kan nemt løses. Du kan godt regne med, at brugte VW Polo kan holde i mange år med den rette pleje.

Er en VW Polo ikke noget for dig, er der andre biler, der har nogle af de samme egenskaber. Du kan eksempelvis se på VW Golf , Opel Corsa eller Ford Focus .

 

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad koster en ny VW Polo?

Prisen på VW Polo varierer alt efter hvilken model, hvilket udstyr og hvilken årgang, du kigger på. En brugt polo er typisk billigere end en splinterny. Kig i sortimentet og se de forskellige priser. Du kan finde en brugt VW Polo hos Biltorvet. 

Er VW Polo en god bil?

Ja, Polo er en pålidelig og populær bilmodel. Med sit tyske design, gode køreegenskaber og ofte lange holdbarhed er den velegnet til både bykørsel og længere ture. Med et bredt udvalg af motorer og udstyrspakker tilbyder den også fleksibilitet til forskellige behov og præferencer.

Indlæser..