45.870 biler

Læs mere om Mercedes-Benz her

Mercedes-Benz E220 d
Nyhed

560.000 km - hvor meget Mercedes er der tilbage?

Er det tåbeligt at købe en brugt Mercedes, som har kørt næsten 560.000 kilometer, eller er det faktisk genvejen til en lækker, rummelig bil til små penge? Se seneste afsnit af Bilnørderne og få svaret.

Læs nu
Mercedes-Benz EQE 350+
Nyhed

AMG tuner Mercedes nye el-SUV

Mercedes har netop præsenteret den nye EQE SUV - en elektrisk SUV, hvor Mercedes selv producerer batteriet, så der er sparet på de forurenende sjældne jordarter, og nu er de også klar med en AMG-version med massive 1.000 Nm.

Læs nu

Rigtig mange danskere drømmer om en ny Mercedes, men for langt størstedelen bliver det ved drømmen, da Mercedes bestemt hører til i den dyre ende af prisskalaen. Mercedes er kendt for stilrent og luksuøst design, samt fantastiske køreegenskaber, hvor komforten er helt i top. Det er blandt andet også med til at forklare, hvorfor Mercedes er taxavognmændenes foretrukne mærke, og hvorfor Mercedes altid er med helt fremme, når der laves undersøgelser af bilejernes tilfredshed med deres bil.

Netop Mercedes popularitet som taxa og leasingbil er også med til at sikre et fornuftigt udvalg på brugtbilsmarkedet, hvor de fleste vil kigge efter Mercedes, da de nye modeller holder et prisniveau, hvor mange ikke har råd. Derfor er frikørte taxaer og tidligere leasingbiler en god mulighed for at få fat i en Mercedes til en mere fornuftig pris. Det er dog vigtigt, at man er opmærksom på eventuelle rustproblemer, hvis man investerer i en brugt taxa eller leasingbil, da de kan have mange kilometer bag sig.

Blandt de mest populære Mercedes modeller på brugtbilsmarkedet er Mercedes A-klasse, som med nogle år på vejene er nede i et prisniveau, som ikke er meget over, hvad man skal give for en ny bil i samme størrelse fra eksempelvis Toyota eller Honda. Der er desuden også et stort udvalg af brugte Mercedes C-klasse, som er en smule større, og det skyldes, at netop C-klassen er meget populær som taxa, og det er både med diesel og benzinmotor.

Mercedes lever op til mottoet om tysk kvalitet, og driftsomkostningerne er generelt forholdsvis lave. Skulle din Mercedes have brug for at komme på værksted, så kan du glæde dig over, at reservedelene hører til i den billige ende af prisskalaen.

 

 

Mercedes er opkaldt efter racerkøreren Emil Jeleniks datter. Det skyldes, at han havde lokket Daimlers chefdesigner til at fremstille seks biler, han skulle bruge i et racerkløb, men på grund af nogle licensrettigheder i Frankrig, skulle bilerne have et andet navn, og det blev Mercedes. Løbet gik fantastisk og navnet Mercedes blev nu det faste navn til Daimlers biler. Navnet Daimler Benz AG, som producerer Mercedes, har eksisteret siden 1926, men den første bil blev allerede produceret i 1900, under navnet Daimler Motoren-Gesellschaft. Siden 1926 er det gået slag i slag, og der er blevet produceret alt fra busser til flymotorer, men det er nu altid med personbiler og lastbiler, at Mercedes-Benz har haft størst succes. I 1998 fusionerede Mercedes med amerikanske Chrysler Corporation, men det blev aldrig en succes, og i 2007 solgte Mercedes Chrysler Corporation igen.

 

 

 

 

Køb brugt Mercedes-Benz

 

 


Har du altid drømt at drøne af sted i en klassisk Mercedes-Benz? Måske har du forestillet dig, hvordan det må være at cruise af sted i bilen over dem alle med nedrullede vinduer på en klar og solkinsrig sommerdag? Men samtidig ved du også, at en Mercedes-Benz fra ny koster kassen. Det er måske derfor, at det ind til nu blot er blevet ved drømmen? Heldigvis har du mulighed for at købe en brugt Mercedes-Benz til en langt mere overkommelig pris, end hvis du skulle have købt den fra ny. En brugt Mercedes-Benz har foruden en overkommelig pris også en charme over sig, som du ikke altid finder ved de nye biler. Mercedes-Benz er en sammenlægning af de to virksomheder Daimler-Motoren-Gesellschaft og Benz & Cie, som blev til Daimler-Benz AG, som producerede deres biler under navnet Mercedes-Benz.

Fordele ved at købe en brugt Mercedes-Benz:

- Du finder den til en overkommelig pris

- Du får en masse charme med i købet

- Du kan vælge imellem et stort udvalg af modeller og årgange

Den berømte Mercedes-stjerne med den tretakkede stjerne symboliserer, at firmaet oprindeligt leverede motorer til lands, til vands og i luften Mercedes fabrikkerne ligge i og omkring den tyske by Stuttgart

 

Stilrent og klassisk design

 


Mercedes-Benz er kendt for at have et klassisk og stilrent design. Det er en tysk kvalitetsbil, når det er allerbedst, og der er også netop en grund til, at den har haft mottoet om ’tysk kvalitet’. Hvis du går efter et design, som udstråler luksus og klasse, så er det en Mercedes Benz, du skal gå efter. Med en brugt Mercedes Benz kan du få et klassisk design, som med garanti vil betyde, at mange vil vende sig om efter dig på gaden. Desuden er komforten i top. Det mærker man altid, når man sætter sig ind i en Mercedes. Her er det tydeligt at mærke, at denne bil er lavet af folk, som har produceret biler i mange år. Den lange erfaring med kunsten at fremstille kvalitetsbiler sidder i sæderne og stråler ud gennem ruderne.

 

Stort udvalg af Mercedes-Benz


Mercedes har altid været taxavognmændenes foretrukne mærke, og det er der selvfølgelig en grund til. Mercedes er nemlig altid i top, når man undersøger tilfredshed blandt bilejerne. Desuden betyder det også, at udvalget af Mercedes-Benz på brugtvognsmarkedet er stort i forhold til mange andre biler. Du vil altid kunne finde et stort udvalg af Mercedes-Benz fra forskellige årgange, fordi den bil er og har været utrolig populær.

Stort udvalg af brugte Mercedes-Benz betyder:

- Der er altid mange at vælge imellem

- Priserne er overkommelige og fornuftige

- Bilerne har været og er stadig meget populære

- Mange forskellige årgange at vælge imellem

- Mange forskellige prisklasser at vælge imellem

- Noget for enhver smag

 

Billige reservedele


Brugte biler behøver ikke at være besværlige og dyre i drift - i hvert fald ikke hvis du køber en Mercedes-Benz. Selvom du køber en Mercedes Benz brugt, behøver du ikke være bange for høje udgifter til reparation og drift. En Mercedes er nemlig en kvalitetsbil, som holder i mange år. Skulle en Mercedes-Benz have brug for at komme på værksted - det sker jo med alle biler ind imellem - så er driftsomkostningerne generelt forholdsvist lave og reservedele hører ligeledes til i den billige ende af skalaen.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Mercedes-Benz", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Mercedes-Benz", "author": { "@type": "Person", "name": "Frank Illum" }, "datePublished": "2019-12-18", "reviewBody": "Altid nemt at finde rundt", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "køb brugt Mercedes", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "køb brugt Mercedes", "author": { "@type": "Person", "name": "Niels Rasmussen" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "køb brugt Mercedes", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..