46.298 biler

Læs mere om Mercedes-Benz her

Mercedes-Benz
Anmeldelse

Voyah Free er en stilfuld kineser med hæve-sænkebord

Et af de nye udløb af den kinesiske strøm af elbiler er Voyah – et nyt bilmærke, også i Kina, som er klar med luksus-SUV’en Free. Den elektriske SUV glimrer med luftundervogn, hæve-sænke-instrumentbord og en duft af bambus. Prisen er lav set i forhold til kvalitet og udstyr.

Læs nu
Mercedes-Benz E220 d
Anmeldelse

Tiden er løbet fra Mercedes diesellokomotiv

Er tiden løbet fra dieselbilen? Vi havde glædet os til at cruise i den nye Mercedes E-Klasse, men ender med at blive skuffet. Prisen er nemlig helt hen i vejret i forhold til elbilerne.

Læs nu
Mercedes-Benz E220 d
Nyhed

560.000 km - hvor meget Mercedes er der tilbage?

Er det tåbeligt at købe en brugt Mercedes, som har kørt næsten 560.000 kilometer, eller er det faktisk genvejen til en lækker, rummelig bil til små penge? Se seneste afsnit af Bilnørderne og få svaret.

Læs nu

Mercedes - Ikoniske biler med kvalitet i fokus

Mercedes har i mange år været et symbol på luksus og teknologisk innovation inden for bilindustrien. I dag er den tyske bilfabrikant en af de største i verden og producerer alt fra lastbiler til hatchbacks. På biltorvet.dk kan du finde både nye og brugte modeller fra Mercedes. Vi samarbejder med +1.500 forhandlere i hele Danmark, der hver især tilbyder forskellige Mercedes-modeller, der kan opfylde en bred vifte af kørselsbehov. Uanset om du søger en elegant sedan, en alsidig SUV eller en kraftfuld sportsvogn, kan du finde det her på vores bilportal.

Udforsk de mange modeller på biltorvet.dk

Uanset om du leder efter en brugt Mercedes-Benz eller en ny model, kan du trygt regne med, at vi altid har mange modeller til rådighed på biltorvet.dk. Hos os kan du vælge den nye bil blandt nogle af de mest populære modeller fra Mercedes, og blandt de mange modeller kan du med al sandsynlighed finde en bil, der passer godt ind i din indkørsel eller garage.

Du kan blandt andet finde følgende populære Mercedes-modeller hos Biltorvet:

Kort sagt kan du hos Biltorvet finde mange forskellige modeller. Når du benytter vores bilportal, kan du altid være sikker på, at bilerne er forhandlet gennem veludvalgte forhandlere, der tilbyder service på højt fagligt niveau og en tryg købsoplevelse.

Gå på opdagelse blandt de flere biltyper fra Mercedes

Om du leder efter en hatchback, en SUV eller en sportsvogn – hos Biltorvet har vi Mercedes-modeller til ethvert behov. Vi har alt fra de sporty AMG GT-modeller til Serie C-modeller, der kan levere køreglæde igen og igen på daglig basis. Da vi forhandler Mercedes med autoriserede forhandlere i hele landet, kan du altid være sikker på, at udvalget er stort og jævnligt udskiftes.

Hos Biltorvet kan du blandt finde følgende biltyper:

  • SUV
  • Sedan
  • Hatchback
  • Coupé
  • Stationcar
  • Cabriolet

Ved at overveje hvilken model, du har brug for, giver du dig selv det bedste grundlag for at finde bilen, du drømmer om. En SUV er eksempelvis den ideelle model til dig, der ønsker en bil med masser af plads og muligheden for at køre i et forskelligartet terræn. Hvis du ønsker en lidt mindre model, der stadig kan bruges i flere situationer, kan en sedan være det oplagte valg.

Med en SUV fra Mercedes er du udrustet til alle typer kørsel

Hvis du leder efter en SUV med masser af power og stilrent design, bør du bestemt overveje Mercedes. Den tyske fabrikant er blandt andet kendt for den populære EQ-serie, der indeholder populære modeller som EQA , EQB , og EQC , der hver især kommer med unikt design og unikke fordele.

Læs også: Vores anmeldelse af den elektriske EQA .

Find klassiske modeller fra Mercedes hos Biltorvet

Hvis du har en forkærlighed for klassisk, stilrent design og køretøjer, der aldrig går af mode, bør du bestemt overveje at købe din brugte Mercedes-Benz via Biltorvet. Hos os kan du finde ældre, klassiske Mercedes-modeller, der både tilbyder unikt design og masser af køreglæde. Oplev for eksempel klassiske modeller som Mercedes-Benz 190 , 200 og 250 . Flere af de ældre modeller tilbyder et både klassisk og sporty design, 

Hvis du ønsker at vide mere om specifikke modeller eller biler, kan du let klikke ind på de enkelte modeller og læse mere om deres unikke specifikationer. Hvis du ønsker at prøvekøre en specifik bil, har vi gjort det enkelt og hurtigt for dig at tage direkte kontakt til den specifikke forhandler gennem Biltorvet og aftale nærmere.

Benzinmotor, diesel eller el?

På biltorvet.dk har du altid flere valgmuligheder, når det kommer til drivkraft til din Mercedes. Vores brede udvalg af Mercedes-modeller inkluderer varianter med benzinmotorer, dieselkraft og kraftfulde elmotorer. Uanset om du foretrækker den traditionelle kraft og pålidelighed ved en benzinmotor, den brændstofeffektive præstation fra en diesel eller en køreoplevelse med lav emission med el, har vi noget, der passer til dine behov.

Udforsk vores biler og filtrer efter din foretrukne drivkraft for at finde den Mercedes, der matcher dine værdier og passer ind i din hverdag. Vores samarbejde med pålidelige forhandlere sikrer, at du altid har muligheden for at være velinformeret, så du gennem hele forløbet får en tryg købsoplevelse, uanset hvilken drivkraft du vælger. Find din ideelle Mercedes med den ønskede drivkraft hos Biltorvet – din pålidelige destination for bilkøb til alle behov.

Find din næste Mercedes-elbil hos Biltorvet

Elbilernes popularitet er kun steget gennem de seneste mange år, og hos Biltorvet imødekommer vi efterspørgslen ved at tilbyde dig elektriske Mercedes-modeller fra forhandlere i hele Danmark. I vores udvalg kan du finde modeller til både køb og leasing, og du kan finde alt fra nye modeller til lidt ældre modeller med en skarpere pris.

Hvis du skal købe din første elbil, anbefaler vi altid, at du søger faglig vejledning i forbindelse med dit køb. Både i ejerskab og brug kan det være en stor omvæltning at skifte til elbil, og ved at søge hjælp kan du være sikker på, at der ikke opstår nogle ubehagelige overraskelser i din købsproces eller under ejerskabet.

Hos Biltorvet vil vi være din foretrukne bilportal

Biltorvet er skabt af Auto IT, der er ejet af 400 forskellige bilforhandlere i hele Danmark . I dag annoncerer mere end 1.500 forhandlere på Biltorvet.dk, og det betyder blandt andet, at du hos os kan finde et udvalg af biler, du ikke finder mange andre steder. Da vi er ejet af autoriserede forhandlere betyder det desuden, at du altid er sikker på at få en både sikker købsoplevelse og altid har mulighed for at henvende dig til fagspecialister med spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål til køb eller leasing af en specifik Mercedes-model, skal du derfor henvende dig til den specifikke forhandler, der udbyder bilen. Hvis du derimod har spørgsmål i forhold til brugen af biltorvet.dk, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 88 82 62 60 eller E-mail: support@biltorvet.dk .

Indlæser..