50.540 biler
Køb brugt Mercedes B klasse


Drømmer du om selv at eje en Mercedes B klasse? Du er nu kommet et skridt tættere muligheden – for ved at købe en brugt Mercedes B klasse, kan du komme til at eje en Mercedes til en langt mere overkommelig pris, end hvis du skulle ud og købe den helt fra ny. En brugt Mercedes B klasse har mange af de samme fordele som en ny Mercedes, hvad angår kvalitet, design og komfort – du får den bare endnu billigere.


En bil for hele familien


Netop Mercedes B klasse er en bil for hele familien. Den er både yderst rummelig og med god plads til børn og voksne på bagsædet. Den kører meget sikkert og stabilt, og dette er den bil, du skal vælge, hvis sikkerheden skal være i top. Den er altså ideel for hele familien, både når det kommer til køreegenskaber, design og tekniske løsninger.

Når du sidder bag rattet sidder du behageligt hævet, uden dog at have følelsen af, at du rager op i landskabet. Der er mulighed for at sænke sædet, men det kan give et dejligt overblik over trafikken, at man sidder lidt højere. Der er komfort for alle pengene i en Mercedes B klasse, og den er yderst behagelig at sidde i for både chaufføren og passagererne. Desuden er alle sæderne rummelige, så man har følelsen af god plads. Bagagerummet er ligeledes stort og rummeligt, så bilen egner sig bestemt også som feriebil.


Designet er i top på Mercedes B klasse


Når man ser en Mercedes B klasse ude fra, er det virkelig et smukt syn, man bliver mødt af. Når du første gang ser en Mercedes B klasse bliver du mødt af en harmonisk bil, hvor både længde og bredde smukt harmonerer. Den virker hverken unaturligt høj eller kasseagtig, selvom man egentlig sidder en smule højt i den inden døre. B klassen er bare rigtig godt lavet, og man ser hurtigt at her er en bil, som er lavet af erfarne folk med forstand på design og smarte løsninger.

Designet hos Mercedes B klasse er karakteriseret ved:

- Harmoni og stil

- Længe og bredde passer smukt sammen

- Hverken unaturligt høj eller kasseagtig


Stort udvalg af brugte Mercedes B klasse


Mercedes har altid været taxavognmændenes foretrukne mærke, og det er der selvfølgelig en grund til. Mercedes er nemlig altid i top, når man undersøger tilfredshed blandt bilejerne. Desuden betyder det også, at udvalget af Mercedes B klasse på brugtvognsmarkedet er stort i forhold til mange andre biler. Du vil altså altid kunne finde et stort udvalg af Mercedes-Benz fra forskellige årgange, fordi den bil er og har været utrolig populær.

Stort udvalg af brugte Mercedes-Benz betyder:

- Der er altid meget at vælge imellem

- Priserne er overkommelige og fornuftige

- Bilerne har været og er stadig meget populær

- Mange forskellige årgange at vælge imellem

- Mange forskellige prisklasser at vælge imellem

- Noget for enhver smag


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Mercedes-Benz B180", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Mercedes-Benz B180", "author": { "@type": "Person", "name": "Steffen Lauritsen" }, "datePublished": "2019-11-13", "reviewBody": "Varm anbefaling herfra. Det er en fantastisk side med et bredt udvalg af brugte Mecerdes biler.", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..