46.900 biler

Mercedes GLA

De elegante, strømlinede og kompakte SUV’er, der udgør GLA-klassen i Mercedes’ sortiment er blandt de mest alsidige og overraskende personbiler, der er tilgængelige på markedet. Med en Mercedes GLA kan du opleve, hvordan komfort og luksus i bedste klasse uproblematisk forener sig med køreglæde og pladsmæssig overskud. I en ny model fra GLA-serien kan der være over 400 liter i bagagerummet. Der er god plads både på de forreste og bagerste sæder, og komforten er fin for alle bilister. Både chaufføren og passagererne. Det er med andre ord en super praktisk og behagelig personbil, der gemmer sig under det stramme og nærmest sportslige ydre. Mercedes GLA har generelt klaret sig rigtig godt i test. De nye modeller af Mercedes GLA hybrid især, er blevet fremhævet som virkelig vellykkede og helstøbte køretøjer i deres klasse. Det er en bil af den type, hvor chaufførens køreglæde og familiens bekvemmelighed og komfort virkelig kan gå op i en højere enhed. Og det gælder uanset, hvor I kører. Modellen er velegnet både til daglig færdsel, pendlerkørsel og lange rejser for erfarne og nye bilturister.

 

Det er alt i alt meget få forventninger og ønsker til en alsidig, praktisk og æstetisk personbil, der ikke kan indfries med elegante SUV’er som disse.

 

Køb brugt Mercedes GLA

På Biltorvet kan du se et stort udvalg også af brugte SUV’er fra Mercedes. Og Mercedes GLA hybrid’erne findes også i denne kategori. Det er en oplagt mulighed, hvis du leder efter en Mercedes GLA til en pris, der er til at betale for de fleste. Niveauet begynder allerede ved de 200.000 kr. for modeller, der kun har ganske få år på bagen, og stadig fremstår som nye drømmebiler. Der er ingen grund til ikke at være kræsen og detaljebevidst, når man køber en Mercedes GLA brugt. Med vores intelligente søgefiltrering kan du med nemme og logiske skridt kræse dig ind på netop den bil, du vil se nærmere på eller købe hos forhandleren. For eksempel kan du vælge, om du vil se de billigste eller nyeste modeller først, eller om du kun vil have vist de udsøgte hybrid-biler i GLA-klassen. Når din og familiens drømmebil skal i hus, er det et rigtig godt sted at begynde jagten. Og navnlig er det en klasse af biler, som rummer helt utrolig mange muligheder.

 

Ofte stillede spørgsmål om Mercedes GLA

 

Hvor meget koster en Mercedes GLA?

En Mercedes af denne type kan som regel fås for mellem 200.000 og ca. 575.000 kr. Enkelte brugte modeller kan fås endnu billigere. De ting der normalt har indflydelse på bilers priser, gør sig naturligvis også gældende her. Alder, stand, udstyr, kilometer og lignende. Der er også mulighed for at lease mange forskellige GLA-modeller.

 

Fås Mercedes GLA som hybrid?

 

Ja. GLA-modellerne fra Mercedes findes også som hybrid. Du kan se et udvalg af netop denne biltype her på siden. For eksempel Mercedes-Benz GLA250 e. De koster i omegnen af 440.000 og 510.000 kr., og du kan vælge hybriderne under fanen ’Brændstof’ i vores søgekriterier.

 

 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Mercedes GLA", "description": "Mercedes GLA"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor meget koster en Mercedes GLA?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Mercedes af denne type kan som regel fås for mellem 200.000 og ca. 575.000 kr. Enkelte brugte modeller kan fås endnu billigere. De ting der normalt har indflydelse på bilers priser, gør sig naturligvis også gældende her. Alder, stand, udstyr, kilometer og lignende. Der er også mulighed for at lease mange forskellige GLA-modeller."}},{"@type":"Question","name":"Fås Mercedes GLA som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja. GLA-modellerne fra Mercedes findes også som hybrid. Du kan se et udvalg af netop denne biltype her på siden. For eksempel Mercedes-Benz GLA250 e. De koster i omegnen af 440.000 og 510.000 kr., og du kan vælge hybriderne under fanen ’Brændstof’ i vores søgekriterier."}}]}
Indlæser..