Om Biltorvet

Biltorvet.dk er den største bilportal på nyere brugte biler. Hos os finder du mange tusind bilannoncer, som ikke er sat til salg på andre bilportaler.
På biltorvet.dk er vi bidt af biler. I alt hvad vi gør, er formålet helt rendyrket at give brugeren den mest effektive adgang til det samlede bilmarked i Danmark. Vi pakker ikke tingene ind i unødvendige reklamer, og vi spilder ikke din tid med unødvendigt mange klik for at komme frem til sagens kerne. Vi er nemlig 100% ejet af den professionelle bilbranche i Danmark, og det adskiller os markant fra de andre bilportaler.
Vi står i direkte kontakt med bilforhandlerne, og vores bilannoncer er derfor altid indrykket efter direkte aftale. Det sikrer dig, at data er ordentligt opdaterede, så du undgår at spilde tid på biler der er solgt eller står til salg med forkerte oplysninger. Alle, der driver en professionel bilforretning i Danmark vil have biltorvet.dk som sin foretrukne bilportal.
Ejerkredsen i Biltorvet A/S tæller ca. 400 selskaber, der repræsenterer omkring 800 af de største bilforretninger i hele landet. Biltorvets ejerkreds står selv for ca. 2/3 af al professionel handel med nye og brugte biler i Danmark. Resten ligger fortrinsvis hos de bilforhandlere, der annoncerer på Biltorvet.dk uden at være en del af ejerkredsen.

Presseetik

Biltorvet.dk er et uafhængigt medie tilmeldt pressenævnet og underlagt medieansvarsloven. Journalisterne på Biltorvets nyheds- og testkorps er uafhængige af bilrelaterede særinteressser og arbejder med fuld redaktionelt frihed.

Annoncering på biltorvet.dk

Hvis du er bilforhandler og ønsker dine biler på Biltorvet.dk til vores favorable priser, er du meget velkommen til at kontakte os.

Biltorvet A/S
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Tlf.: 88826260
E-mail: support@biltorvet.dk
www.autoit.dk

Åbningstider for Biltorvets support:
Mandag-torsdag: 08-17
Fredag: 08-16.30
Lørdag, søndag og helligdage: Lukket
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev