46.239 biler

Læs mere om Toyota her

Toyota BZ4X
Anmeldelse

Typisk Toyota – vi kører elbilen Toyota bz4X

Alt er ved det gamle – og så alligevel ikke. Vi kører Toyota bz4X, mærkets første elbil fra bunden, og den leverer absolut ingen overraskelser – men lover til gengæld at være bundsolid.

Læs nu
Toyota GT86
Anmeldelse

Den sidste samurai – Toyota GR86

Toyota har fikset manglerne ved den gamle GT86 - GR86 har både mere power og endnu skarpere køreegenskaber. Kort sagt er det her, den sjoveste bil, du kan købe for en halv million kroner.

Læs nu

Find din næste Toyota her

Toyota er vokset fra at producere vævemaskiner og tekstiler til de seneste år at være verdens største bilproducent med en produktion på mere end 10.000.000 biler sidste år. Toyota har været en del af det danske bilmarked i mere end 50 år, og med et par udsving undervejs er det stort set kun gået fremad med populariteten. Tidligere var det blandt andet Toyota Corolla og Toyota Carina som sikrede Toyotas popularitet, mens den lille Toyota Aygo og familiebilen Toyota Avensis spiller en central rolle i Toyotas nuværende succes, hvor Toyota altid er med helt fremme på salgslisterne.
Toyotas popularitet skyldes blandt andet, at den japanske bilproducent har ry for at producere meget pålidelige biler, og så er Toyota også med helt fremme i forhold til teknik. En pålidelighed, der dog til tider har været en smule udfordret i det danske mediebillede, da der har været sager, hvor Toyota var nødsaget til at hjemkalde store partier af biler på grund af fejl.
Senest i begyndelsen af 2013, hvor op imod en million biler, primært i USA, blev hjemkaldt på grund af problemer med vinduesviskere og airbags.

Det hele begyndte med vævemaskiner i 1918, og fortsatte med tekstiler frem til 1936, hvor der blev sat gang i bilproduktionen. Tidspunktet var dog en smule uheldigt i forhold til Anden Verdenskrig, og det var først efter, at den var overstået, at der for alvor kom gang i bilproduktionen. I 1959 spredte Toyota produktionen af biler uden for Japans grænser, da man åbnede en fabrik i Brasilien, og siden har Toyota spredt sig over det meste af verden. Den første Toyota kom til Danmark i 1963

Især i 1980’erne blev der bygget fabrikker i udlandet, blandt andet i USA, Canada og England, og det var for alvor her, at frøet til Toyotas vej med verdens største bilproducent blev sået. Ud over Toyota, så producerer den japanske bilproducent også luksusmærket Lexus, Scion, Daihatsu, og så ejer man 10 producent af Tesla. Så her snart 80 år efter at den første Toyota blev produceret, har Toyota sat sig solidt på toppen, som verdens største bilproducent.

Toyota koncernen havde i 2013 cirka 333.500 ansatte, som alle var med til at gøre Toyota til verdens største bilproducent.

Hos Biltorvet.dk giver vi dig mulighed for at finde din næste brugte Toyota. Du kan her på siden sammenligne de forskellige modeller med hinanden og derved finde lige netop den Toyota, som matcher dine ønsker og behov. 

Udvælg dine specifikationer på din næste Toyota

Vi har gjort det nemt for dig at finde din næste bil. Via Biltorvet.dk finder du et stort udvalg forskellige modeller af Toyota biler og generelt brugte biler, som sælges af enten bilforhandlere eller private. 

Du kan blandt andet finde velkendte modeller såsom Toyota Aygo, Auris, Yaris og mange flere. Udvalget er stort, og du vil kunne finde forskellige modeller, modelvarianter og biler i forskellig stand og prisklasser. Du sorterer nemt i de forskellige udgaver gennem vores smarte søgefunktion og søgefiltre. Vi ønsker, at gøre det nemt for dig at finde præcis den bil, som du søger.
Dertil har vi naturligvis sørget for, at du kan tilgå alt den information om bilerne, som du har brug for, når du skal gøre det bedste køb ift. dit behov og budget. Derfor kan vi også tilbyde dig servicen ”tjek nummerplade”, sådan at du kan tilgå alt synsrapporter, information om eventuel gæld i bilen og meget mere. 

Alt fra ældre til helt nye Toyota modeller

 

Hos Biltorvet.dk har du mulighed for at vælge mellem en masse forskellige nyere og ældre modeller fra Toyota.  Det betyder, at du kan blandt andet finde en ældre model, hvis du har en specifik model i tankerne eller blot ønsker en billig bil. Men det betyder også, at du kan finde nogle af de helt nye og populære miljøvenlige hybrid- eller elbiler. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder Toyota?

Selve mærkets navn ”Toyota” kommer af efternavnet på den familie, som grundlagde koncernen. Dog er navnet sidenhen blev synonym for kvalitetsbevidste biler, hvormed Toyotas logo ligeledes er en repræsentation af ren køreglæde. 

Hvem ejer Toyota?

Toyota stammer oprindeligt fra Japan, hvor den japanske Toyoda familie tilbage i 1937 skabte det populære og verdensomspændende bilmærke. Den store koncern, som i dag går under navnet Toyota Motor Corporation, ejes af Toyota Industries. 

Hvor bliver Toyota produceret?

 

Toyota bliver produceret i hele verden – blandt andet også i europæiske lande såsom Frankrig og Polen. Begge lande er nemlig udstyret med fabrikker til produktion. Toyota sørger dermed for at være tæt på deres forbrugere.

 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find din næste Toyota her", "description": "Find din næste Toyota her”}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad betyder Toyota?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Selve mærkets navn ”Toyota” kommer af efternavnet på den familie, som grundlagde koncernen. Dog er navnet sidenhen blev synonym for kvalitetsbevidste biler, hvormed Toyotas logo ligeledes er en repræsentation af ren køreglæde. "}},{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Toyota?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Toyota stammer oprindeligt fra Japan, hvor den japanske Toyoda familie tilbage i 1937 skabte det populære og verdensomspændende bilmærke. Den store koncern, som i dag går under navnet Toyota Motor Corporation, ejes af Toyota Industries. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor bliver Toyota produceret?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Toyota bliver produceret i hele verden – blandt andet også i europæiske lande såsom Frankrig og Polen. Begge lande er nemlig udstyret med fabrikker til produktion. Toyota sørger dermed for at være tæt på deres forbrugere."}}]}
Indlæser..