46.169 biler

Læs mere om Toyota her

Toyota BZ4X
Nyhed

Første kig på Toyotas nye elbiler

Toyota har rullet to lermodeller til Danmark for at vise deres visioner for mærkets næste elbiler, en luksusbil og en storsælger på størrelse med Yaris Cross. Og så mener Toyota det, når de siger, at Solid State-batterierne er på vej med 1.000 kilometer rækkevidde.

Læs nu

Find din nye Toyota hos Biltorvet

Biltorvet er din foretrukne bilportal. Hos os får du adgang til 1.500 forhandlere i hele Danmark . Vi arbejder med autoriserede Toyota-forhandlere i hele landet, og du kan derfor være sikker på, at vi altid har mange forskellige Toyota-modeller på vores side – nye som gamle. Vi har stor forståelse for, at forskellige modeller passer til forskellige behov. Derfor kan du også regne med, at vi jævnligt får nye modeller ind på siden, så du altid har det bedste mulige grundlag for at finde din nye Toyota hos os.

På biltorvet.dk kan du blandt andet finde følgende populære Toyota-modeller:

Ved at klikke dig ind på specifikke undersider for forskellige modeller, kan du hurtigt se et udvalg af din ønskede bil hos forhandlere i hele Danmark. Hvis du har specifikke krav til din nye Toyota, kan du også benytte vores smarte filterfunktion, hvor du har mulighed for at filtrere biler, hvis du for eksempel har et ønske om specifikt ekstraudstyr eller en bestemt årgang. Uanset om du leder efter den smarte Toyota Aygo eller den større Avensis, kan du trygt regne med, at der altid er flere biler at vælge mellem hos Biltorvet.

Læs også: Toyota fejrer 60 år i Danmark

Hvad er din foretrukne biltype?

Det første, du bør tage højde for, når du skal vælge ny bil er biltypen. Heldigvis producerer Toyota modeller, der dækker over stort set alle biltyper, der er relevante for både almene og ekstraordinære kørselsbehov. Nedenfor kan du læse meget mere om fordelene ved de enkelte biltyper og få et par bud på, hvilke modeller, der kunne være relevante for dig.

En minibil til bykørsel

Med fokus på brændstofeffektivitet og smidig manøvrering er Toyotas minibiler designet til at navigere gennem selv de mindste bygader med lethed. Den kompakte størrelse gør parkering problemfrit, mens avancerede sikkerhedsfunktioner og moderne teknologi sikrer en behagelig køreoplevelse i tæt trafik. Uanset om det er den smarte Yaris eller den energiske Aygo , leverer Toyotas minibilserie en optimal løsning til dig, der blot har brug for en lille bil til hverdagens behov.

En SUV med plads til ethvert behov

Toyotas SUV'er er skabt til at klare ethvert terræn med stil og imponerende ydeevne. Fra den alsidige RAV4 til den kraftfulde C-HR tilbyder Toyotas SUV-lineup robusthed og komfort. Med avanceret teknologi, imponerende terrængående evner og rummelige interiør er Toyotas SUV'er det ideelle valg for dig, der søger eventyr uden at skulle gå på kompromis med hverken komfort og sikkerhed.

En sedan pakket med køreglæde

Toyotas udvalg af sedaner tilbyder en perfekt balance mellem stil, komfort og ydeevne. Uanset om du vælger den klassiske Camry eller den moderne Corolla , vil du opleve en imponerende kombination af raffinement og avanceret teknologi. Deres lukkede bagagerum giver også ekstra sikkerhed og beskyttelse af bagage. Sedaner er ideelle for dig, der værdsætter et miks af stil og praktik.

Læs også: Vores brugstest af Toyota Corolla Hybrid

Kort sagt kan du på biltorvet.dk finde mange af de mest populære Toyota-modeller – uanset hvilken slags biltype, der passer bedst til dine behov. Hvis du har spørgsmål til en specifik model eller biltype, kan du let og hurtigt kontakte forhandleren gennem vores bilportal. Du kan enten ringe direkte til forhandleren eller skrive en besked. Gennem Biltorvet kan du også anmode om en prøvetur – simpelt og kun med få klik.

Udforsk de elektriske modeller fra Toyota

Overvejer du at skifte din diesel eller benzinbil ud med en elbil eller en hybrid? På biltorvet.dk finder du et bredt udvalg af Toyotas mest populære elbiler. At køre på strøm giver en fantastisk, flydende køreoplevelse, og du vil tydeligt kunne mærke forskel, når du skifte fra fossile brændstoffer til el.

Toyotas populære elbiler tæller blandt andet den innovative Prius plug-in hybrid, som tilbyder fleksibilitet med muligheden for både el- og benzin-drift. Toyota bZ4X er et godt eksempel på en kraftfuld elbil fra Toyota, der kan køre helt op til 450 kilometer (WLTP) på en fuld opladning. Så uanset om du er mest til alsidigheden fra plug-in hybrider eller den lave emission fra de 100 % elektriske modeller, har vi noget til dig på biltorvet.dk. Hvis du har spørgsmål til specifikke elbiler fra Toyota, anbefaler vi altid, at du kontakter forhandleren med eventuelle spørgsmål.

Hos Biltorvet vil vi være din foretrukne bilportal

Hvad er bedre end at kunne udforske Toyota-modeller hos en enkelt autoriseret Toyota-forhandler? Naturligvis at kunne vælge blandt modeller fra forhandlere i hele landet. Uanset om du skal bruge en ny eller brugt Toyota, er biltorvet.dk et godt sted at starte. Vi er ejet af 400 forskellige bilforhandlere i forening, og når du handler via vores portal, kan du altid være sikker på at få service på højt fagligt niveau – uanset model. For dig som køber er det helt gratis at bruge biltorvet.dk, så det er bare med at udforske de mange modeller og finde din nye Toyota i dag.

Hvis du har spørgsmål i forhold til brugen af biltorvet.dk, er du altid velkommen til at kontakte os på E-mail: support@biltorvet.dk eller på tel.:  88 82 62 60. Spørgsmål til specifikke biler rettes til den enkelte forhandler.

 

Ofte stillede spørgsmål omkring Toyota

Hvor kommer Toyota fra?

Toyota er en japansk bilproducent med hovedkvarter i Toyota City. Siden bilmærket blev grundlagt i 1937, har det vokset til at være en af verdens største bilproducenter i verden. I dag producerer Toyota personbiler, der sælges i hele verden.

Hvornår kom Toyota til Danmark?

Toyota blev introduceret på det danske marked i 1963, da Toyota Danmark A/S blev etableret som en del af Toyota Motor Corporation. Siden da har Toyota opbygget et stærkt fodspor i Danmark og er kendt for pålidelige biler og avanceret teknologi, der imødekommer danske forbrugeres behov og præferencer.

Hvad koster en Toyota?

Toyotas prisområde spænder bredt afhængigt af model og alder. De mere prisvenlige modeller som Yaris og Corolla er naturligt billigere end mellemklasse-SUV'er som eksempelvis RAV4. Priserne på alle Toyota-modeller afhænger også af den mængde ekstraudstyr, du ønsker.

Indlæser..