50.237 biler

Læs mere om Toyota Corolla her

Toyota Corolla
Anmeldelse

Verdensmesteren Toyota Corolla har fået større overarme

Verdens mest solgte bil har været en tur både til fitness og i skønhedscenteret, så den nu kan fås i enebærblå og med lidt flere kræfter. Du kan vælge mellem to forbedrede hybridmotorer - en lille på 1,8 liter og en større på to liter – men du kan nøjes med den mindste.

Læs nu

Find Toyota Corolla til salg her

Er du vild med den klassiske Toyota Corolla? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Biltorvet.dk kan du finde en lang række brugte Toyota Corolla’er, der sælges af både forhandlere og private. Du finder derfor et stort udvalg af forskellige, brugte modeller af Toyota Corolla. Her kan du finde præcis den Toyota Corolla, som passer til dine behov og dit budget.

Toyota Corolla er legendarisk, og det er til dato den mest solgte bilmodel i verden med over 35.000.000 millioner eksemplar. Den har også haft enorm succes på det danske bilmarked, men i 2007 blev den i Danmark afløst af Toyota Auris, siden da har Toyota Corolla kørt videre i andre dele af verden men holdt en pause i Danmark – den er dog vendt tilbage til det danske markede igen.

Du finder nemt en brugt bil, som matcher dine behov ved at bruge søgefunktionen og filtrere og sortere i de forskellige muligheder – dette dækker alt fra brændstof, udstyr, kørte kilometer og til årgang. Du finder både de helt gamle E10 modeller fra slut 60’erne og E20 modeller fra starten af 70’erne og de helt nye hatchback- og hybridmodeller – samt alt derimellem. 

Find forskellige modeller og priser

Du har mulighed for at finde en række forskellige modelvarianter af brugte Toyota Corolla. 

Helt overordnet kan du finde bilen som både benzin-, diesel-, og hybridbil. Der er derfor gode muligheder for at finde en brugt bil men den type drivmiddel du ønsker.  

Dertil findes der også forskellige udgaver af Toyota Corolla såsom Toyota Corolla Stationcar, Corolla Hatchback og Corolla Touring Sports. Disse er blandt de nyeste udgaver af den klassiske Toyota Corolla, men du kan også nemt finde en lang række af de ældre udgaver bilen.

En del af de nyere modeller findes som hybridbiler, og derfor er det oplagt at kigge efter en brugt Toyota Corolla hybrid, hvis du gerne vil køre grønnere i fremtiden, men ikke er interesseret i en spritny bil – her er der som regel også en fin besparelse ved at vælge en nyere brugt bil. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken størrelse motor har en Toyota Corolla?

Toyota Corolla har været på markedet siden 1966, hvormed der er mange forskellige motorer i de forskellige udgaver. I de nyere modeller er der generelt en 1,6 liter, 1588 cm³ 4 cyl. DOHC med 79 kW (107 hk) motor. Dog kan der være variation i motoren afhængig af produktionsland osv.

Hvor ofte skal tandremmen på en Toyota Corolla skiftes?

Det er med Corolla’en, som det er med alle andre biler. Man slipper ikke udenom, at tandremmen i ny og næ skal skiftes. Dog kan man slippe af sted med kun at skifte tandremmen en gang hvert 5. år, eller når bilen runder 100.000 kilometer - hvad end der kommer først af de to. 

Hvad koster en Toyota Corolla?

 

Prisen på en Toyota Corolla varierer naturligvis, alt efter hvilken model man køber, og hvor gammel den er, men man kan ofte finde de ældre modeller til omkring 10.000kr., hvorefter prisen stiger hos de yngre modeller med mere udstyr.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find Toyota Corolla til salg her", "description": "Find Toyota Corolla til salg her”}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilken størrelse motor har en Toyota Corolla?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Toyota Corolla har været på markedet siden 1966, hvormed der er mange forskellige motorer i de forskellige udgaver. I de nyere modeller er der generelt en 1,6 liter, 1588 cm³ 4 cyl. DOHC med 79 kW (107 hk) motor. Dog kan der være variation i motoren afhængig af produktionsland osv."}},{"@type":"Question","name":"Hvor ofte skal tandremmen på en Toyota Corolla skiftes?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er med Corolla’en, som det er med alle andre biler. Man slipper ikke udenom, at tandremmen i ny og næ skal skiftes. Dog kan man slippe af sted med kun at skifte tandremmen en gang hvert 5. år, eller når bilen runder 100.000 kilometer - hvad end der kommer først af de to. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Toyota Corolla?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Prisen på en Toyota Corolla varierer naturligvis, alt efter hvilken model man køber, og hvor gammel den er, men man kan ofte finde de ældre modeller til omkring 10.000kr., hvorefter prisen stiger hos de yngre modeller med mere udstyr. \n"}}]}
Indlæser..