46.218 biler

Læs mere om Toyota Aygo her

Toyota Aygo
Anmeldelse

En mikro-succes – vi kører den nye Toyota Aygo X

Skulle vi rammes af en ny finanskrise - så bliver vi godt kørende. Den nye Toyota Aygo X er nemlig blevet meget mere lækker og komfortabel end forgængeren, der toppede under sidste finanskrise.

Læs nu

Find en brugt Toyota Aygo her

Leder du efter en bil, som er lille og økonomisk, uden at gå for meget på kompromis med køreoplevelse og kørekomfort? 

Så bør du tage et kig på en af de mange brugte Toyota Aygo’er, som du finder her på Biltorvet.dk.
En brugt Toyota Aygo er bestemt en overvejelse værd, hvis du overvejer at investere i en bil i mikroklassen. Mange vil sikkert vælge en helt ny, fordi prisniveauet er lavt, men man kan alligevel spare penge ved at kigge godt efter på brugtbilsmarkedet. 

Toyota Aygo er tilmed en af de mest pålidelige i klassen, og generelt er den billig at eje, da reservedelen er billige, brændstofforbruget er lavt, og der ikke er så mange ting, der kan gå i stykker, da især første generation af Toyota Aygo er skrabet, for at holde priserne nede.

Du finder her et stort udvalg af Toyota Aygo brugte biler i forskellig stand – både fra forhandlere og private. 

Find en Aygo der passer til dine behov

Aygo’en er generelt en mindre bil, hvor du kan få meget for pengene. Bilens størrelse gør den velegnet til at være en såkaldt by-bil, da den er nem at manøvrere rundt i storbyernes små gader såvel som at klemme den ind på de mindre parkeringspladser. 

Til trods for at der er tale om en mikrobil, så er den overraskende rummelig, hvor der sagtens kan være plads til en lille familie. Især i de nyere modelvarianter.

Modellen byder på en masse fine funktioner og egenskaber, dog meget afhængig af årgang og modelvariant. Siden den første Aygo blev lanceret i 2006, så har Toyota kontinuerligt udviklet modellen i form af nye, forbedrede udgaver med dertilhørende facelifts.

Du kan finde nogle af de første modeller helt tilbage fra 2006 og 2007, heriblandt både 3- og 5-dørs MT samt 5-dørs MMT og D 3- og 5-dørs.

Du vil også kunne finde de noget nyere modeller fra 2015 og frem i form af både VVT-i M/T og VVT-i x-shift modelvarianterne med forskellige klasser af ekstraudstyr.

Senest har de også lanceret Aygo X varianten, som du også kan finde her på Biltorvet.dk. 

Forskellige udstyrspakker

Generelt må man gå på kompromis, når det kommer til udstyr og køreegenskaber, hvis man gerne vil investere i en mikrobil, og det er selvfølgelig også tilfældet med Toyota Aygo. Dog er der i der i nyere versioner langt mere fokus på design og interiør, så hvis man finder en Toyota Aygo fra efter sommeren 2014, så vil oplevelsen være en anden, hvilket prisen selvfølgelig også vil være. Du vil se at udvalget af udstyr i brugte Toyota Aygo’er en del. Det er blandt andet muligt at finde en Toyota Aygo til salg, som indeholder en lang række af lækkert ekstraudstyr. Du kan også være heldig at finde en Aygo med MMT-gearkasse, hvilket gør det muligt at skifte gear, helt uden at du skal trykke koblingen i bund, men i stedet kan du nøjes med at lave et enkelt let tryk på gearstangen. Dette er et super godt alternativ, da man desværre ikke kan få en Toyota Aygo automatgear. MMT-gearet er derfor den perfekte kombination mellem et automatgear og et manuelt gear. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en brugt Toyota Aygo? 

En brugt Toyota Aygo pris kan ikke fastsættes helt præcist. Den vejledende udsalgspris er fra 89.000 kroner og stiger i takt med type af gear samt udstyrspakke. Prisen falder i takt med at bilen bliver brugt og har kørt mange kilometer, hvilket afspejler sig i brugtbilsmarkedet. 

Hvad koster det at have en Toyota Aygo? 

En Toyota Aygo er en lille bil med en lav vægt, som koster minimalt i vægt- og grøn ejerafgift. Her kan du nøjes med at slippe med 330 kroner halvårligt, hvilket ikke kan gøres billigere ved andre biler. 

Hvor mange liter kan der være i en Toyota Aygo?

Brændstoftanken på en Toyota Aygo rummer 35 liter og da den kører langt på literen, kan du komme langt på vejene, uden at du skal ind forbi tankstationen. 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find en brugt Toyota Aygo her", "description": "Find en brugt Toyota Aygo her”}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster en brugt Toyota Aygo? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En brugt Toyota Aygo pris kan ikke fastsættes helt præcist. Den vejledende udsalgspris er fra 89.000 kroner og stiger i takt med type af gear samt udstyrspakke. Prisen falder i takt med at bilen bliver brugt og har kørt mange kilometer, hvilket afspejler sig i brugtbilsmarkedet. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster det at have en Toyota Aygo? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Toyota Aygo er en lille bil med en lav vægt, som koster minimalt i vægt- og grøn ejerafgift. Her kan du nøjes med at slippe med 330 kroner halvårligt, hvilket ikke kan gøres billigere ved andre biler. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor mange liter kan der være i en Toyota Aygo?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Brændstoftanken på en Toyota Aygo rummer 35 liter og da den kører langt på literen, kan du komme langt på vejene, uden at du skal ind forbi tankstationen. "}}]}
Indlæser..