46.895 biler

Leder du efter en brugt bil, som er lille og økonomisk, uden at gå for meget på kompromis med køreoplevelse og kørekomfort? Så bør du tage et kig på en af de mange brugte Toyota Aygo, som du kan finde her på Biltorvet.

Læs mere om Toyota Aygo her

Toyota Aygo
Anmeldelse

En mikro-succes – vi kører den nye Toyota Aygo X

Skulle vi rammes af en ny finanskrise - så bliver vi godt kørende. Den nye Toyota Aygo X er nemlig blevet meget mere lækker og komfortabel end forgængeren, der toppede under sidste finanskrise.

Læs nu

Køb Toyota Aygo brugt

En brugt Toyota Aygo er bestemt en overvejelse værd, hvis du overvejer at investere i en mikrobil. Nogle vil sikkert overveje at købe den ny, grundet det lave prisniveau, men man kan alligevel spare flere penge ved at kigge godt efter på brugtbilsmarkedet. 

Toyota Aygo er en af de mest pålidelige i klassen, og generelt er den billig at eje, da reservedele er billige, brændstofforbruget er lavt, og der ikke er så mange ting, der kan gå i stykker, da især første generation af Toyota Aygo er skrabet, for at holde priserne nede.

Du finder her et stort udvalg af Toyota Aygo brugte biler i forskellig stand – både fra forhandlere og private.En brugt Toyota Aygo er bestemt en overvejelse værd, hvis du overvejer at investere i en mikrobil. Nogle vil sikkert overveje at købe den ny, grundet det lave prisniveau, men man kan alligevel spare flere penge ved at kigge godt efter på brugtbilsmarkedet. 

Toyota Aygo er en af de mest pålidelige i klassen, og generelt er den billig at eje, da reservedele er billige, brændstofforbruget er lavt, og der ikke er så mange ting, der kan gå i stykker, da især første generation af Toyota Aygo er skrabet, for at holde priserne nede.

Du finder her et stort udvalg af Toyota Aygo brugte biler i forskellig stand – både fra forhandlere og private.

Find en brugt Toyota Aygo der passer til dine behov

Aygo’en er en lille bil, hvor du kan få meget for pengene. Bilens størrelse gør den til den ideelle bybil, da den er nem at manøvrere rundt i storbyernes små gader såvel som at klemme den ind på de mindre parkeringspladser. Hvis du køber en brugt Aygo mikrobil, kan du altså parkere i stort set alle områder. 

Til trods for at der er tale om en mikrobil, så er den overraskende rummelig. Der kan sagtens være plads til en lille familie, især i de nyere modelvarianter. I forhold til hvor langt bilen kører på literen, så varierer dette meget afhængigt af modellen og årstallet, dog har Toyota Aygo generelt en fin brændstoføkonomi.

Modellen byder på en masse fine funktioner og egenskaber, dog meget afhængig af årgang og modelvariant. Siden den første Aygo blev lanceret i 2005, så har Toyota kontinuerligt udviklet modellen i form af nye, forbedrede udgaver med dertilhørende facelifts.

Du kan finde nogle af de første modeller helt tilbage fra 2006 og 2007, heriblandt både 3- og 5-dørs MT samt 5-dørs MMT og D 3- og 5-dørs.

Du vil også kunne finde de noget nyere modeller fra 2015 og frem i form af både VVT-i M/T og VVT-i x-shift modelvarianterne med forskellige klasser af ekstraudstyr.

Senest har de også lanceret Aygo X varianten, som du også kan finde her på Biltorvet. Aygo X blev nomineret til Årets Bil i Danmark 2023 og er en mikro-crossover med masser af udstyr pakket ind i en kompakt bil, hvilket gør den perfekt til kørsel i byen.

Forskellige udstyrspakker

Generelt må man gå på kompromis, når det kommer til udstyr og køreegenskaber, hvis man gerne vil investere i en mikrobil, og det er selvfølgelig også tilfældet med Toyota Aygo. Dog er der i de nyere versioner langt mere fokus på design og interiør, så hvis man finder en Toyota Aygo fra efter sommeren 2014, så vil oplevelsen være en anden, hvilket prisen selvfølgelig også vil afspejle. 

Du vil se, at udvalget af udstyr i brugte Toyota Aygo varierer en del. Det er blandt andet muligt at finde en brugt Toyota Aygo til salg, som indeholder en lang række af lækkert ekstraudstyr. Man kan også finde Toyota Aygo med automatgear, hvis man foretrækker dette frem for manuel.

Hvis man gerne vil have endnu mere udstyr, kan man selv installere ting som bluetooth radio m.m. afhængigt af modellen. En brugt Aygo kan komme i mange former, men hos os kan du altid kigge efter præcis den model, der matcher dine behov. Dette er også noget af det der gør, at Biltorvet har så stor kundetilfredshed.

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle svar på de mest udbredte spørgsmål omkring Toyota Aygo bilen.

 

Hvad koster en brugt Toyota Aygo?

En brugt Toyota Aygo pris kan ikke fastsættes helt præcist. Den vejledende udsalgspris er fra 89.000 kroner og stiger i takt med type af gear samt udstyrspakke. Prisen falder i takt med at bilen bliver brugt og har kørt mange kilometer, hvilket afspejler sig i brugtbilsmarkedet. Dog kan du med en brugt bil som regel få meget for pengene.

 

Hvad koster det at have en Toyota Aygo?

En Toyota Aygo er en lille bil med en lav vægt, som koster minimalt i vægt- og grøn ejerafgift. Her kan du nøjes med at slippe med 330 kroner halvårligt, hvilket ikke kan gøres billigere ved andre biler.

 

Hvor mange liter kan der være i en Toyota Aygo?

Brændstoftanken på en Toyota Aygo rummer 35 liter og da den kører langt på literen, kan du komme langt på vejene, uden at du skal ind forbi tankstationen.

 

Hvor meget kan en Toyota Aygo trække?

Det aftagelige GDW-træk til Toyota Aygo må trække op til 350 kg.

 

Hvilke sikkerhedsfunktioner har Toyota Aygo?

Toyota Aygo har en række sikkerhedsfunktioner, herunder Anti-Blokerings-System (ABS), stabiliseringskontrol og airbags.

 

Hvor stort er bagagerummet i Toyota Aygo?

Bagagerummet i Toyota Aygo er lidt mindre end i nogle af dens konkurrenter, men stadig rummeligt nok til de fleste formål. Der er bestemt plads til et par tasker eller nogle mindre kufferter.

Indlæser..