48.243 biler

Læs mere om Toyota Aygo her

En brugt Toyota Aygo er bestemt en overvejelse værd, hvis du overvejer at investere i en bil i mikroklassen. Mange vil sikkert vælge en helt ny, fordi prisniveauet er lavt, men man kan alligevel spare penge ved at kigge godt efter på brugtbilsmarkedet. Især efter introduktionen af den nyeste generation af Toyota Aygo, der kom til Danmark i sommeren 2014, for det har presset priserne yderligere på brugtbilsmarkedet. Toyota Aygo er tilmed en af de mest pålidelige i klassen, og generelt er den billig at eje, da reservedelen er billige, brændstofforbruget er lavt, og der ikke er så mange ting, der kan gå i stykker, da især første genration af Toyota Aygo er skrabet, for at holde priserne nede.

Generelt må man gå på kompromis, når det kommer til udstyr og køreegenskaber, hvis man gerne vil investere i en mikrobil, og det er selvfølgelig også tilfældet med Toyota Aygo. Dog er der i den nuværende version langt mere fokus på design og interiør, så hvis man finder en Toyota Aygo fra efter sommeren 2014, så vil oplevelsen være en anden, hvilket prisen selvfølgelig også vil være.

For både første og anden generation gælder det dog, at det er vigtigt at finde en Aygo, som har fået ekstra rustbeskyttelse, da det generelt er et problem i mikrobilklassen.

Konkurrenter

Peugeot, Citroën C1, VW Up og resten af kuldet af mikrobiler.

Udstyr

Når man snakker udstyr i Toyota Aygo, så skal man skelne mellem første og anden generation. I første genration er det laveste niveau, T1, hvor man blandt andet må undvære lakerede dørhåndtag og sidespejle, tågelygter, aircondition og omdrejningstæller. Til gengæld får du dog højtalere, musikanlæg og højdejusterbart rat med i prisen, hvilket er sparet væk hos enkelte konkurrenter. Den dyreste udgave hedder Red&Black, og her finder man blandt andet alufælge, tågelygter, læderrat, USB-tilslutning og Bluetooth. I den nuværende version hedder udstyrsniveauerne x, x-play, x-wave, x-cite og x-clusiv, og mens man i billigste udgave kun får en almindelig radio, får man i de bedre udstyrede versioner en trykfølsom syvtommers farveskærm, der sørger for kommunikationen med bilen – endda via danske menuer. Den nuværende version mangler ikke udstyr, og er på niveau med større biler på dette område.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Toyota Aygo", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Toyota Aygo", "author": { "@type": "Person", "name": "Fillip Jessen" }, "datePublished": "2019-07-08", "reviewBody": "Anbefalelsesværdigt", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..