46.679 biler

Læs mere om Toyota Yaris her

Toyota Yaris
Anmeldelse

Nerd Alert: Vi kører den nye Toyota GR Yaris på gammel F1-bane

Det er svært at forestille sig, men Toyotas ingeniører har slebet og pudset på alle leder og kanter af den nye GR Yaris, så den nu kører intet mindre end sublimt. Nu er der 280 heste og et fremragende 8-trins automatgear, og køreegenskaber som en rallybil.

Læs nu
Toyota Yaris
Anmeldelse

Toyotas grå guld – Yaris Cross

Toyota dumper lige ned i den klassen for små crossovers. Kampen her er hård, men Yaris Cross byder på praktisk indretning, firehjulstræk og økonomisk motor. Desværre er prisen også relativt heftig og kan give ømme albuer.

Læs nu

Yaris – få den populære model fra Toyota hos Biltorvet

Det er ikke tilfældigt, at Yaris har været en af de mest populære modelserier fra Toyota gennem tiden. Første generation af Toyota Yaris blev kåret til årets bil i Europa tilbage i år 2000, og sidenhen har modellen taget titlen en gang mere, senest i 2021. 

Hos Biltorvet har du mulighed for at finde en brugt Toyota Yaris blandt cirka 1400 forhandlere i hele Danmark. Udforsk de mange biler her på siden, og find den perfekte brugte Toyota Yaris til dine kørselsbehov.

Den perfekte bil til hverdagens kørsel

En af de største grunde til at Yaris er blevet populær er dens evne til at fungere som en perfekt bil til hverdagens kørselsbehov. Bilen er især relevant for dig, som er førstegangskøber, og den er også et rigtig godt bud til dig, der står og mangler en mindre bil som nummer to.

På trods af sin lille størrelse kan Yaris sagtens fungere som en lille familiebil, så længe du ikke har brug for et ekstra stort bagagerum. Yaris performer fint i byen, på landevejen og på almindelige motorvejsstrækninger og er derfor en meget attraktiv bil, uanset hvor i livet du befinder dig.

Udforsk de forskellige varianter af Toyota Yaris hos Biltorvet

Toyota producerer nye biler på årlig basis, og den japanske bilfabrikant har gennem årene lavet flere versioner af den populære Yaris. På biltorvet.dk har du mulighed for at udforske flere forskellige slags, og det er uanset, om du er til benzin, diesel eller hybrid.

Den klassiske Toyota Yaris

Yaris-standardmodellen har været udgivet ad flere omgange, og især 2020-varianten er utrolig populær og vandt prisen for årets bil i Europa i 2021. Hos Biltorvet kan du finde alt fra gamle til nye versioner af den populære model, og uanset hvad du vægter i din næste minibil, kan du trygt regne med, at Yaris opfylder en bred vifte af behov.

Toyota GR Yaris

Hvis du elsker power og fart, må du bestemt ikke gå glip af den kraftfulde GR Yaris. Bilen er en modificeret version af den kendte klassiker, og den er produceret på Toyota's Motomachi-fabrik, der har en lang og solid historie med fremstilling af sportsbiler. Med firehjulstræk og hele 261 hk er GR Yaris den perfekte bil til dig, der gerne vil have så meget power som muligt i en kompakt indpakning.

Læs også: Vores brugertest af den lynhurtige GR Yaris

Toyota Yaris Cross

På udseendet alene har Yaris Cross ikke meget til fælles med den almindelige Yaris. Den stilrene B-SUV er bygget på den samme platform som de øvrige Yaris-modeller, og det medvirker især til klasseførende styreegenskaber. Yaris Cross er især relevant for dig, der ønsker at opleve gnidningsfri hybridkørsel med et højt sikkerhedsniveau. Bilen er udstyret med Toyota Safety Sense, der blandt andet omfatter en innovativ, automatisk nødbremse, intelligent vognbaneassistent og avanceret adaptiv fartpilot.

Læs også: Vores anmeldelse af Toyota Yaris Cross

Uanset hvilke behov du har, kan du være sikker på, at der findes en Toyota Yaris, der passer ind i din hverdag. Udover ovenstående modeller kan du på biltorvet.dk også finde 

et stort udvalg af andre populære modeller fra Toyota .

Oplev fordelene ved at købe din nye bil på biltorvet.dk

Hos Biltorvet vil vi være din foretrukne bilportal – uanset hvilken type bil du leder efter. Vi er ejet af Auto IT – et IT-firma ejer af cirka 400 forhandlere fra hele landet. For dig betyder det en tryg købsoplevelse og et tårnhøjt fagligt niveau. Vores mission er at gøre bilkøb så let og trygt for dig som overhovedet muligt. Det betyder blandt andet, at de fleste forhandlere hos Biltorvet er medlem af en eller flere garantiordninger, som giver dig endnu bedre vilkår ved bilkøb.

De fleste forhandlere har også tilknyttet værksted, hvor du altid har mulighed for at få et tilbud på en serviceaftale til din nye Yaris. Sidst, men ikke mindst, kan du også få en byttepris hos vores forhandlere i forbindelse med bilkøb, så du ikke skal bekymre dig med salget af din gamle bil.

Hvis du har spørgsmål til en specifik bil, er du altid velkommen til at kontakte pågældende forhandler. Via Biltorvet kan du også kontakte forhandlere direkte med henblik på en prøvetur.

 

Ofte stillede spørgsmål omkring Toyota Yaris

Hvad koster en Toyota Yaris?

Prisen på Toyota Yaris varierer afhængigt af model, årgang og mængde af ekstraudstyr. Hos Biltorvet finder du forskellige versioner af Toyota Yaris – nye som gamle.

Hvor meget må en Toyota Yaris hybrid trække?

En Toyota Yaris kan trække alt mellem 450 kilo og 850 kilo afhængigt af model. Hvis du er interesseret i at vide, hvad en bestemt model kan trække, er du altid velkommen til at kontakte en forhandler via Biltorvet.

Indlæser..