46.363 biler

Læs mere om Toyota Yaris her

Toyota Yaris
Anmeldelse

Toyotas grå guld – Yaris Cross

Toyota dumper lige ned i den klassen for små crossovers. Kampen her er hård, men Yaris Cross byder på praktisk indretning, firehjulstræk og økonomisk motor. Desværre er prisen også relativt heftig og kan give ømme albuer.

Læs nu
Toyota Yaris
Anmeldelse

Rallymaskinen – derfor elsker vi Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris er det tætteste, du kommer på en rallybil med fabriksgaranti - også selvom den har bare tre cylindre, ingen plads og en pris på næsten 600.000 kroner. Læs her, hvorfor vi elsker den.

Læs nu
Toyota Yaris
Nyhed

Toyota Yaris Cross – en bybil til naturelskere

Toyota Yaris Cross er på vej mod Danmark med mere plads og firehjulstræk. Den er perfekt til byboerne, der vil på opdagelse udenfor byporten, og nu kommer der så en særlig Adventure-variant med ekstra udstyr.

Læs nu

Find en brugt Toyota Yaris til salg her

Leder du efter en brugt Toyota Yaris til salg? Så finder du den her. Hos Biltovet.dk finder du et stort udvalg af brugte Yaris modeller, som er sat til salg af både forhandlere og private. 

Forskellige priser og udstyrspakker

Toyota Yaris er lidt af en klassiker, når det gælder Toyota biler. Siden den første gang blev lanceret i 1999, har den været et populært valg hos bilkøberne.

Dette skyldes bl.a., at modellen er kendt for at have en god og pålidelig motor og er kendetegnet af den velkendte Toyota-kvalitet. Toyota Yaris har været en stor succes for den japanske bilproducent på markedet for minibiler. I 2013 var den eksempelvis den klar mest solgte minibil på det danske marked, hvor der alene blev indregistreret over 3000 nye biler. Derfor er der selvfølgelig også et godt udbud af brugte Toyota Yaris på brugtbilsmarkedet. Hele vejen igennem har det været hatchbackversionen, som er blevet introduceret i Danmark, og derfor er det selvfølgelig også den, som forefindes på brugtbilsmarkedet. Man kan da også findes en Yaris Verso, som er en stor MPV’er, der blev introduceret sammen med Toyota Yaris tilbage i 1999.

I dag kan du finde Toyota Yaris i en lang række af modeller og modelvarianter. De nyeste modeller fås i både en 1.0 benzin, 1.5 benzin og så den helt nye 1.5 hybridbenzin model. Hertil kan du vælge dem i forskellige modelvarianter ift. hvilken udstyrsklasse, du ønsker. 

Ønsker du en billig, brugt Yaris, så vil du kunne finde nogle af de ældre modeller helt tilbage fra 1999 – ligesom du kan finde nogle af de helt nye 20’er modeller, hvis du ønsker en nyere bil, men stadig til en skarp pris.

Find Toyota Yaris hybrid til salg 

Toyota Yaris findes både som benzin-, diesel- og hybridbil, og på Biltorvet.dk finder du også de populære Yaris hybrid modeller. Faktisk er Danmarks mest populære hybridbil en Toyota Yaris benzinhybrid. 

Når du køber en Toyota Yaris hybrid brugt til salg, så kan du komme til at køre helt op til 26,2 km på en enkelt liter (bykørsel). Så her er tale om både et økonomisk køb både ift. prisen på bilen og selve driften samt brændstofforbruget.   

Selve prisen for en Yaris hybridbil er naturligvis i den højere ende ift. en traditionel benzinmodel, men dette kan i mange tilfælde opvejes af den billige drift. Hvilket dog igen afhænger af behov, kørsel mv.
Generelt om Toyota Yaris kan man sige, at den holder prisen rigtig godt, da den holder fin kvalitet både i forhold til byggekvalitet og interiør. Priserne er dog forholdsvis høje, hvis man køber en ny Yaris, og det smitter også af på prisniveauet på brugtbilsmarkedet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken størrelse motor har en Toyota Yaris? 

Typisk fås Yaris med en 1.0 motor. Størrelsen på en Toyota Yaris motor varierer dog mht. årgang og model. De nyere modeller fås både i en 1.0 benzinmotor med enten 72 eller 125 hk eller en 1.5 hybrid benzinmotor med 116 hk. 

Hvad koster en brugt Toyota Yaris?

Køber du en brugt Toyota Yaris kan du typisk få dem til 10.000 kr. og op – prisen afhænger naturligvis meget af årgang, model og stand. Prisen spænder fra de førnævnte 10.000 kr. og til 250.000+ kr. 

Hvor ofte skal tandremmen på en Toyota Yaris skiftes? 

Som på alle bilmodeller bør en tandrem blive skiftet ved hvert 100.000 km eller hvert femte år. Da tandremmen er lavet af gummi, så vil den over tid udtørre uanset mængden af slid, og den skal derfor gerne udskiftes som minimum hvert femte år.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find en brugt Toyota Yaris til salg her", "description": "Find en brugt Toyota Yaris til salg her”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilken størrelse motor har en Toyota Yaris? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Typisk fås Yaris med en 1.0 motor. Størrelsen på en Toyota Yaris motor varierer dog mht. årgang og model. De nyere modeller fås både i en 1.0 benzinmotor med enten 72 eller 125 hk eller en 1.5 hybrid benzinmotor med 116 hk. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en brugt Toyota Yaris?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Køber du en brugt Toyota Yaris kan du typisk få dem til 10.000 kr. og op – prisen afhænger naturligvis meget af årgang, model og stand. Prisen spænder fra de førnævnte 10.000 kr. og til 250.000+ kr. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor ofte skal tandremmen på en Toyota Yaris skiftes? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Som på alle bilmodeller bør en tandrem blive skiftet ved hvert 100.000 km eller hvert femte år. Da tandremmen er lavet af gummi, så vil den over tid udtørre uanset mængden af slid, og den skal derfor gerne udskiftes som minimum hvert femte år."}}]}
Indlæser..