45.773 biler

Læs mere om Toyota Yaris her

Toyota Yaris
Anmeldelse

Toyotas grå guld – Yaris Cross

Toyota dumper lige ned i den klassen for små crossovers. Kampen her er hård, men Yaris Cross byder på praktisk indretning, firehjulstræk og økonomisk motor. Desværre er prisen også relativt heftig og kan give ømme albuer.

Læs nu
Toyota Yaris
Anmeldelse

Rallymaskinen – derfor elsker vi Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris er det tætteste, du kommer på en rallybil med fabriksgaranti - også selvom den har bare tre cylindre, ingen plads og en pris på næsten 600.000 kroner. Læs her, hvorfor vi elsker den.

Læs nu
Toyota Yaris
Nyhed

Toyota Yaris Cross – en bybil til naturelskere

Toyota Yaris Cross er på vej mod Danmark med mere plads og firehjulstræk. Den er perfekt til byboerne, der vil på opdagelse udenfor byporten, og nu kommer der så en særlig Adventure-variant med ekstra udstyr.

Læs nu

Toyota Yaris har været en stor succes for den japanske bilproducent på markedet for minibiler. I 2013 var den eksempelvis den klar mest solgte minibil på det danske marked, hvor der alene blev indregistreret over 3000 nye biler. Derfor er der selvfølgelig også et godt udbud af brugte Toyota Yaris på brugtbilsmarkedet, og det bliver ikke mindre af, at Toyota Yaris har kørt i 16 år på de danske veje. Hele vejen igennem har det været hatchbackversionen, som er blevet introduceret i Danmark, og derfor er det selvfølgelig også den, som forefindes på brugtbilsmarkedet. Man kan da også findes en Yaris Verso, som er en store MPV’er, der blev introduceret sammen med Toyota Yaris tilbage i 1999.

Toyota Yaris er igennem tiden kommet i mange forskellige udgaver, og også på motorfronten er der sket en del igennem de 16 år. Den nyeste version fås i to forskellige benzinudgaver, en diesel og så det seneste skud på stammen, en hybridversion.

Hvis man foretrækker en benzinmotor i sin Toyota Yaris, så kan man vælge imellem en 1,0 liters eller en 1,3 liters. Hvis man gerne vil køre rigtig langt på literen i sin Yaris, så skal man vælge dieselversionen med en 1,4 liters motor, som kører op til 25,1 km/l, men man kan også tage den skridtet videre og lede efter hybridversionen, som kan tilbagelægge hele 28,6 km/l.

Generelt om Toyota Yaris kan man sige, at den holder prisen rigtig godt, da den holder fin kvalitet både i forhold til byggekvalitet og interiør. Priserne er dog forholdsvis høje, hvis man køber en ny Yaris, og det smitter også af på prisniveauet på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter er Seat Ibiza, Opel Corsa, Ford Fiesta og Fiat Punto.

Udstyr

Toyota Yaris kommer i den skrabede model T1 blandt andet i en tredørsversion. Går man op i niveauet højere kaldet T2, så eksisterer denne mulighed ikke, men der er selvfølgelig smidt lidt ekstra udstyr i. Det drejer sig blandt andet om bakkamera og lidt større fælge. Ud over T1 og T2 findes der også forskellige modelpakker som touch, style og comfort

 

 

 


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Toyota Yaris", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Toyota Yaris", "author": { "@type": "Person", "name": "Malene J." }, "datePublished": "2019-07-08", "reviewBody": "Fint udvalg og gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
 

 

 

 

Indlæser..