47.128 biler

Læs mere om Toyota RAV4 her

Find en brugt Toyota RAV4 til salg her

Er det blevet tid til at skifte bilen ud? Leder du efter den ultimative model, der kan opfylde alle dine ønsker og behov for kørsel? Så skal du måske vende blikket mod en Toyota RAV4. Find din næste Toyota RAV4 brugt via Biltorvet.dk og gør et godt køb, som du ikke vil fortryde.

Toyota RAV4 var på mange måde normsættende, da den blev introduceret tilbage i 1994. Den kompakte SUV’er var en helt ny biltype, da den blev lanceret, og den var altså startskuddet til en helt ny bilklasse. Det nye bestod i, at den indeholdte alle fordelene ved en firehjulstrækker, men tilsat en del af fordelene ved en almindelig personbil, som eksempelvis smidighed og brændstofforbrug, mens man kunne nyde den høje førerposition og firehjulstrækket, hvis det blev nødvendigt. I første og anden generation fra henholdsvis 1994-2000 og 2000-2006 var det dog også muligt at købe RAV4 med kun forhjulstræk. RAV4 forefindes både i en tredørs og en femdørsversion, som begge siden introduktionen i 1994 har været en fast del af sortimentet. Forskellen mellem første og anden generation er ikke enorm, men det er værd at nævne, at motorudbuddet er væsentlig større i anden generation end i den første. For til at begynde med kunne man kun købe sin Toyota RAV4 med en 2,0 liters benzinmotor med 129 hestekræfter.

Se alle Toyota RAV4 til salg her på siden

Er du en af de mange, som har forelsket sig i RAV4-modellen? Så er du landet det rette sted. 

Her på siden kan finde et stort udvalg af den populære Toyota RAV4 til salg hos forhandlere og private. Uanset om du køber en ny eller brugt Toyota RAV4, så køber du en bil, som er bygget til at skille sig ud fra mængden. 

Bilen har et råt design men med en god rummelig og komfortabel kabine. Via vores platform finder du både de ældre 1,8 og 2,0 VVT-varianter fra start 00’erne til de helt nye hybrid- og benzinmodeller fra 20’erne. 

De ældre modeller har et brændstofforbrug på ca. 10-11 km/l, hvor de nye modelvarianter ligger på ca. 14-17,5 km/l ved blandet kørsel.

Benzin-modellerne er generelt billigere end de nye hybrid-modeller – men uanset om du vælger en hybrid eller benzin-model, så får du meget for pengene. Især i de nyere modeller, hvor du også får et helt unikt og forbedret design.

Derudover kan man sige at Toyota RAV4 generelt holder prisen ganske fornuftigt på brugtbilsmarkedet, hvilket er en stor fordel når du både køber og sælger din bil.

Find en Toyota RAV4 hybridbil her

Foruden benzinvarianten kan du også få en Toyota RAV4 som hybrid model. Her kan du spare lidt på brændstoffet ved at køre delvist på el, samtidig med at du skåner miljøet. 

Dermed har Toyota RAV4 hybriden alle de bedste egenskaber fra en bil, der kører på brændstof i form af benzin, såvel som fra en eldrevet bil samlet i ét. Det er særligt en fordel med en hybridmodel, hvis du kører en del i byen frem for de lange strækninger på lande- eller motorvej. Søger du en af de nyere modelvarianter, vil du også kunne finde en brugt Toyota RAV4 med automatgear.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man få en Toyota RAV4 som hybridbil? 

Ja. Du kan få en Toyota RAV4 som benzin-hybridbil, og der kommer løbende flere af disse modeller frem på brugtbilsmarkedet. 

Hvad koster en Toyota RAV4? 

En Toyota RAV4 pris varierer alt efter stand og modelvariant. Den sælges med en vejledende udsalgspris fra omkring 300.000 kroner og stiger blandt andet i takt med den mængde udstyr, der medfølger. I takt med at bilen får kørt flere kilometer og bliver brugt falder prisen, og der kan derfor være penge at spare, hvis du leder efter en brugt bil. 

Er Toyota RAV4 en god bil? 

 

Toyota RAV4 er en lækker SUV-model, som i manges øjne er en god bil, men i den højere prisklasse. Den fås i både benzin-, hybridmodel og i forskellige modelvarianter, hvorfor den kan matche de flestes behov i en SUV.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find en brugt Toyota RAV4 til salg her", "description": "Find en brugt Toyota RAV4 til salg her”}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Kan man få en Toyota RAV4 som hybridbil? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja. Du kan få en Toyota RAV4 som benzin-hybridbil, og der kommer løbende flere af disse modeller frem på brugtbilsmarkedet. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Toyota RAV4? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Toyota RAV4 pris varierer alt efter stand og modelvariant. Den sælges med en vejledende udsalgspris fra omkring 300.000 kroner og stiger blandt andet i takt med den mængde udstyr, der medfølger. I takt med at bilen får kørt flere kilometer og bliver brugt falder prisen, og der kan derfor være penge at spare, hvis du leder efter en brugt bil. "}},{"@type":"Question","name":"Er Toyota RAV4 en god bil? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Toyota RAV4 er en lækker SUV-model, som i manges øjne er en god bil, men i den højere prisklasse. Den fås i både benzin-, hybridmodel og i forskellige modelvarianter, hvorfor den kan matche de flestes behov i en SUV."}}]}
Indlæser..