47.129 biler

Elbiler – nutidens og fremtidens transportmiddel

Det er ikke tilfældigt, at elbiler bliver mere og mere populære i Danmark. Blandt både forbrugere og anmeldere har elbiler i de seneste år vakt stor begejstring, og det viser sig tydeligt, da finalefeltet til Årets Bil i Danmark 2024 var domineret af elbiler. Hos Biltorvet dedikerer vi os til at tilbyde dig det ypperste inden for moderne elbiler, og vores udvalg omfatter mange biler til blandet kørsel, og du finder biler med forskellige egenskaber og i forskellige prisklasser. 

Elbilerne i Biltorvets sortiment giver dig en mulighed for at opleve den nyeste bilteknologi, øget kørekomfort, enestående ydeevne og en nærmest lydløs køreoplevelse, der er svær at matche. Uanset om du er på udkig efter en effektiv, billig elbil til bykørsel eller en ren luksusbil, har vi på biltorvet.dk med stor sandsynlighed en model, der opfylder dine ønsker. Læs meget mere om elbiler herunder, og find ud af, hvorfor din næste bil måske bør være en elbil.

Sådan kan en elbil give dig økonomiske fordele

At købe bil er en stor beslutning, og det kan være en svær beslutningsproces. Både hvis det er første gang, du køber bil, og hvis du skal udskifte din nuværende bil. Skal du have en plug-in hybrid eller måske en elbil? Der er mange faktorer at tage højde for, og det indebærer i høj grad de økonomiske overvejelser. Herunder kan du blandt læse om nogle af de økonomiske fordele, der kan være ved at købe en elbil:

  • Billigere i drift

Elbiler bruger elektricitet som brændstof, hvilket typisk er betydeligt billigere end både benzin eller diesel.

  • Lavere afgifter

Som ejer af en elbil kan du drage fordel af lavere lavere. Dette indebærer især den grønne ejerafgift, der er lavest hos elbilejere.,

  • Økonomiske tilskud

Som elbilejer i Danmark kan du få refusion af din elafgift for strøm brugt til opladning indtil 2030.

  • Billigere vedligeholdelse

Langt de fleste elbiler har færre bevægelige dele end konventionelle biler. Det vil typisk betyde, at du vil få et mindre behov for løbende vedligeholdelse og reparationer.

Kort sagt kan der være flere økonomiske fordele ved at skaffe sig en elbil. Undersøg, hvordan du kan drage fordel af dit ejerskab, baseret på den elbil, du ønsker.

Andre fordele ved at vælge elbil

At være elbilejer giver dig ikke kun mulighed for at opnå en række økonomiske fordele, der blandt andet relaterer sig til emission og køreoplevelse. Herunder kan du læse mere om andre fordele, du kan opleve som elbilejer.

  • En elbil giver en komfortabel køreoplevelse

Elbiler tilbyder en rolig kørsel. Batteriets placering giver et lavt tyngdepunkt, der skaber en intuitiv styring og et stabilt vejgreb. En elbil giver en behagelig og glidende køreoplevelse. 

  • Under kørslen er CO2-udledningen lavere end ved fossildrevne biler

En elbil kører naturligvis på el, og det betyder, at den udleder mindre CO2 i drift end fossile biler på benzin og diesel. 

  • Endelig bidrager elbiler med mindre støjforurening

At de er batteridrevne gør at alle elbiler har et lavt støjniveau. For dig betyder det en endnu mere behagelig og støjsvag køreoplevelse.

Fordele ved at vælge en elbil fra Biltorvet

Hos BIltorvet er vores mål at være en praktisk bilportal for dig, der søger en ny elbil, og det betyder, at du på vores platform nemt kan finde og købe elbiler fra forskellige forhandlere over hele landet. Med vores netværk har du aldrig langt til din nærmeste forhandler, uanset hvor i landet du befinder dig.

Biltorvet er ejet af danske bilforhandlere, og for dig betyder det, at du som køber helt gratis kan få adgang til vores trygge bilportal. Med to års reklamationsret og mulige ekstra garantiordninger giver vi dig ekstra sikkerhed ved køb af brugte biler. Vores forhandlere tilbyder desuden ofte serviceaftaler og tager din gamle bil i bytte, hvilket fjerner besværet med selv at sælge.

I samarbejdet med cirka 400 forhandlere, brød Biltorvet et tidligere monopol, hvilket resulterede i mere overkommelige annonceringspriser for forhandlerne og ikke mindst gratis adgang for brugerne. Kommunikationen er ligetil. Du kan kontakte forhandlerne til den bil, du er interesseret i, for at få svar på dine spørgsmål eller få hjælp til at finde den rette bil.

Find en elbil hos Biltorvet, der passer dine behov

Hos Biltorvet tilbyder vi dig et af Danmarks bredeste udvalg af elbiler. Hvad end dine behov måtte være, kan du finde din nye elbil hos os. Om det specifikke funktioner som adaptiv fartpilot eller lane assistance, elbilens rækkevidde eller noget tredje, der tæller for dig, så kan du finde det hos os.

Med en konstant udvikling i batteriteknologi og elektriske løsninger, har elektriske biler nået et punkt, hvor de ikke alene matcher, men ofte overgår ydeevnen hos traditionelle biler. Ved mange nye elbiler kan du få en markant længere rækkevidde, større batteri, end man kunne for bare ti år siden. Det gør, at du kan få meget bil for pengene. Herunder kan du udforske populære elbilmodeller, der hver især kommer med deres egne, unikke fordele.

Biler med lang rækkevidde

Hos Biltorvet forstår vi, at plads og komfort er afgørende for mange bilkøbere, især for familier og dem, der værdsætter rummelighed til hverdagens gøremål. En rummelig elbil bringer øget komfort på lange ture, meget plads til at transportere større sager, og sikkerhed med plads til passagerer og udstyr. 

Læs også: Vores anmeldelse af Hyundai Ioniq 6

Vores sortiment af rummelige biler omfatter modeller designet til at opfylde disse behov. Find en familievenlig SUV, en rummelig stationcar eller en fleksibel minivan uden at gå på kompromis med din kommende elbils rækkevidde. Ved at have en rummelig bil kan du have alt, du skal bruge i én bil, i stedet for at have to biler.

Gode rummelige elbiler

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved elbiler er deres evne til at levere øjeblikkeligt moment i én glidende bevægelse. Dette betyder, at elbiler kan accelerere fra 0 til 100 km/t på imponerende korte tidsrum. I vores udvalg kan du finde en moderne bil, der både har hurtig acceleration og et sporty udtryk. 

Sporty elbiler

Vores sortiment af elbiler spænder bredt, så uanset dit behov – hvad enten det er en bil til lange pendlerafstande eller til bykørsel – har vi en model, der passer. Vores forhandlere er klar til at assistere dig i at finde en bil, der matcher dine specifikke krav og budget. Vælg Biltorvet for en tilgængelig og ukompliceret vej til din næste elbil.

Kinesiske biler vinder frem i Danmark

Der er flere gode grunde til, at specielt kinesiske elbiler har vundet meget frem i Danmark de seneste og stadig står stærkt i markedet. Kinesiske elbiler tilbyder typisk utrolig meget udstyr og plads til pengene, og det gælder for samtlige mærker, du kan finde på biltorvet.dk.

Hos Biltorvet finder du blandt andet følgende kinesiske elbilmærker:

Hvert mærke kommer med deres egne unikke fordele og kendetegn, og uanset om du vægter batteristørrelse, design eller sikkerhedsfunktioner, kan du være sikker på, at de kinesiske elbiler er et godt valg som din første elbil.

Læs også: Vores anmeldelser af MG4 , BYD Dolphin og Hongqi E-HS9

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken elbil er bedst i test?

I 2023 vandt Hyundai Kona prisen som Årets Brugtbil i Danmark. Den findes både i en benzinudgave og en elektronisk udgave. Den elektroniske udgave hedder “Hyundai Kona Electric”. Det er en vellykket elbil, der kan findes hos Biltorvet. Vores anmelder har anmeldt bilen , og han var imponeret af det moderniserede udtryk med de store skærme, genbrugsstoffer og ikke mindst muligheden for at køre bilen via mobilnøglen, så du kan liste den ind på en snæver p-plads.

Hvad er prisen på den billigste elbil?

Hos Biltorvet har vi flere elbiler i forskellige prisklasser. Du kan finde populære elbiler til en overkommelig pris. Hold dig opdateret i vores udvalg, og find den perfekte elbil. Vi har mange elbiler, der kører komfortabelt og har en masse fede funktioner. Udforsk sortimentet hos Biltorvet, og find den bedste elbil til dit behov.

Det gælder både hvis du leder efter en familiebil, en bil med sporty design eller noget tredje, så kan du finde en interessant elbil lige her hos os. Vi har blandt andet Audi E-tron , Tesla Model Y og mange andre.

Indlæser..