53.675 biler

Læs mere om Kia her

Kia Niro
Nyhed

Ny Kia Niro bliver endnu mere rummelig

Kia er tilbage med en ny Niro, der er noget mindre fersk i designet. Den får tilmed mere plads og en opgradering af materialer i kabinen samt bedre støjisolering.

Læs nu

Kia Motors Corporation er den ældste koreanske bilproducent, da der er blevet lavet biler siden 1944. Der skulle dog gå yderligere 52 år, før de danske bilkøbere første gang fik mulighed for at købe en Kia. Det var der dog ikke ret mange, som gjorde i begyndelsen, og Kia havde en yderst vanskelig begyndelse på det danske bilmarked.

Stille og roligt fik koreanerne dog fat på det danske bilmarked, og op igennem 00’erne voksede Kias popularitet markant. En helt afgørende grund til dette var, at Kia indførte syv års garanti på samtlige Kia modeller, som har første indregistrering efter 1. januar 2010. Det var noget, de danske bilkøbere kunne forholde sig til, og siden er Kias popularitet eksploderet, både på nyvogns- og brugtbilsmarkedet.

Det er især den lille Kia Picanto, som der blev solgt hele 4018 af i løbet af 2014, der de seneste år har været danskernes favorit Kia. Blandt andre populære Kia modeller er Kia Rio og Kia Ceed, og derfor er det også disse tre modeller, der er flest af på brugtbilsmarkedet.Kia opstod tilbage i 1944, hvor bilerne hovedsageligt bestod af Mazda-dele. Efter en svær begyndelse så er Kia i dag et verdensomspændende bilmærke, som sælges i mere end 160 forskellige lande. I dag er der da heller ingen Mazda dele i en Kia, da bilerne er baseret på deres egen platform, som er udviklet i Hyundai Kia Automotive Group, der producerer langt over 1.000.000 biler hvert år.Køb brugt Kia


Siden 1998 har Kia været en del af Hyundai Kia Automotive Group, da Hyundai købte 51% af aktierne i Kia. Selvom Kia har eksisteret siden 1944, var det først i 1996 at danskerne fik mulighed for at købe en Kia på det danske bilmarked. Interessen og efterspørgslen efter Kia er blot steget i takt med at Kia er blevet mere innovative, og tilbyder nogle af markedets grønneste biler. Navnet Kia betyder efter sigende ‘At stige op fra Asien til verden’. Derudover udmærker Kia sig ved, at deres reservedele er nogle af de billigste på markedet.

De mest populære Kia modeller i Danmark er: Kia Picanto, Kia Rio og Kia Ceed. På brugtvognsmarkedet tegner der sig nogenlunde det samme billede, hvor forbrugerne i stigende omfang også efterspørger mere miljøvenlige biler, som er til at betale.


Kia – Danmarks måske grønneste bilmærke


Skal man sammenligne de mest populære bilmærkers gennemsnitlige CO2-udslip, placerer Kia sig i førertrøjen. Kia har i mange år haft fokus på at udvikle miljøvenlige biler, og deres forsknings- og udviklingsafdeling arbejder kontinuerligt med at udvikle fremtidens og næste generations CO2-neutrale biler.

Hos Kia finder du:

• Hybridbiler, som både drives af en traditionel motor og en elektrisk motor.

• Elbiler, som udelukkende drives af en elmotor.

• Plug-in hybridbiler, som drives af en traditionel motor og en elektrisk motor.

• Elbiler med brændselscelleteknologi som udelukkende drives af en elektrisk motor, hvor strømmen stammer fra brint og ilt.

Kias Plug-in hybridbiler adskiller sig fra de almindelige hybridbiler. Først og fremmest har Plug-in hybridbilerne en større og kraftigere elmotor, ligesom højspændingsbatteriet er hele 5-6 gange større end i de almindelige hybridbiler. Yderligere kan Kias Plug-in hybridbiler kører næsten 50 kilometer på ren el, inden forbrændingsmotoren tager over. Her hos Biltorvet finder du et bredt udvalg af grønne biler; herunder brugte hybridbiler, brugte elbiler, brugte elbiler med brændselscelleteknologi og selvfølgelig brugte Plug-in hybridbiler.


Funktionelle og innovative biler


Kia sætter år for år nye standarder for deres innovation og funktionalitet med udstyrsniveauet i deres biler. Mange af deres biler er udstyret med sofistikerede teknologier som: Smart Parking Assist System, aktiv vognbaneassistent, TomTom-navigationsanlæg, Apple CarPlay og meget andet. Derudover finder man også teknologier, som forbedrer sikkerheden markant - herunder Kias DRIVE WISE. DRIVE WISE er fremtiden for køre- og assistentsystemer, og det højner både sikkerheden, såvel som det højner køreoplevelsen.

Inden for Kias førerassistentsystemer finder man: automatisk nødbremsesystem, Forward Collision Warning, Blind Spot Detection, Traffic Jam Assist og meget andet. Disse førerassistentsystemer finder man i mange af Kias nyeste modeller - noget som standardudstyr mens andet er ekstraudstyr.


Bredt udvalg af Kia


Hos Biltorvet finder du et bredt udvalg af forskellige modeller i varierende udstyrs- og prisniveauer. Med et så bredt udvalg af brugte Kia biler, kan du være helt sikker på, at der også er en brugt bil, som passer til dine behov og forventninger. Kias biler repræsenterer en alsidighed, hvorfor de passer perfekt som både bybil eller som en komfortabel firmabil, hvis man skal køre længere afstande. Sammenlignet med mange andre bilmærker er prisniveauet for en brugt Kia på et meget pænt niveau, og generelt får man meget bil for pengene med Kia priser. Find en brugt Kia til salg her hos Biltorvet.

Indlæser..