46.150 biler

Læs mere om Kia Venga her

Kia Venga er en nyere model fra Kia, da den først blev præsenteret i 2009, og først året efter i Danmark. Der er tale om en mini MPV’er, som størrelsesmæssigt placerer sig imellem Kia Rio og Kia Soul. Kia Venga har aldrig for alvor fået det helt store gennembrud på det danske bilmarked, hvilket kan overraske en smule, da den har fået stor ros for sine køregenskaber og gode pladsforhold, og sammenholdt med Kias imponerende syv års garanti, så burde det friste mange bilkøbere. Hvis ikke det er nok, så kan man jo altid bare kigge på prisen, som også hører til i den lave ende, hvor Kia plejer at holde til, men det har altså ikke været nok til at friste ret mange danskere, og det betyder selvfølgelig også, at udbuddet på brugtbilsmarkedet er relativt begrænset.

Hvis man er på udkig efter en Kia Venga, så er det værd at bemærke, at den fik et mindre facelift i slutningen af 2014. Det var egentlig mest rent kosmetik, som blandt andet indeholdt en lidt anderledes front. Under kølerhjelmen står valget stadig mellem to diesel og to benzinversioner, som er to 1,4 liters og to 1,6 liters, som yder mellem 77 til 128 hestekræfter.

Konkurrenter

hyundai IX20, Opel Meriva, Citroën C3 Picasso og Skoda Roomster

Udstyr

Kia Venga findes i tre forskellige udstyrsvarianter, Style, Style Plus og Premium. I Style pakken får man blandt andet ratbetjent audioanlæg og elruder foran. I Style Plus kan man blandt andet nyde aircondition og sædevarme i frontsæderne. I den helt store pakke, mangler der ikke noget, og man får blandt andet fuldautomatisk klimaanlæg og fartpilot.Indlæser..