46.029 biler

Læs mere om Kia XCeed her

Kia XCeed
Anmeldelse

Sløv frø i kækt design – Kia XCeed PHEV

XCeed er en crossover, der har et frækt design til en lige lovlig sløv drivlinje. Altså lige indtil du klikker på sportsknappen. Men så går den grønne miljø-idé af fløjten. Alligevel er vi vilde med den.

Læs nu
Køb brugt Kia XCeed


Skal du have opgraderet bilen? Eller er du førstegangskøber og leder efter din første bil? Så kan du med fordel købe en brugt Kia XCeed. Med en Kia XCeed får du den fantastiske kabinekomfort, du kender fra Kia Ceed. Den er bare endnu bedre. Kia XCeed er nemlig en Crossover bil mellem Ceed hatchback og Sportage SUV. Der er derfor masser af plads i bilen og i bagagerummet. Faktisk er bagagerummet 31 L. større i XCeed kontra Ceed. Du finder ikke en bedre familiebil for pengene.

Kia XCeed har for nyligt vundet den prestigefyldte pris ”Det Gyldne Rat”. Det er en tysk pris for bedste bil under 35.000 €, hvilket svarer til den bedste bil for under 260.000 kr. Så du kan være helt sikker på, at når du vælger en Kia XCeed, får du en bil i topklasse med god komfort, masser af plads og et hav af funktioner og udstyr, som du med garanti bliver glad for.


Spar penge - køb Kia XCeed brugt


Kia XCeeds priser varierer fra 240.000 til 360.000, når du køber den fabriksny. Ved at købe XCeed brugt sparer du penge på alt det lækre udstyr, der følger med flere af bilerne. Så du får stadig en bil i topklasse - bare billigere. Og når du køber en Kia, er det helt bekymringsfrit. Hos Kia følger der nemlig altid 7 års garanti med. Derfor kan du trygt købe en XCeed og ikke bekymre dig, hvis der skulle opstå problemer inden for de første par år.


Flere modeller med masser af udstyr


Kia XCeed fås i fire forskellige klasser:

• Vision

• Comfort

• Comfort + Edition

• Premium

I disse klasser kan du blandt andet nyde godt af parkeringsassist, parkeringssensor, JBL-lydanlæg, navigation og en masse andre funktioner. Køber du standardmodellen, Vision følger der stadig markant mere udstyr med, end når du køber mange andre biler.

Du får bl.a.:

• El-justerbare sidespejle med varme

• Bakkamera m. dynamisk guide

• Fartpilot

• 8” touch-skærm

• Automatisk nedbremsning ved fodgængerregistrering

• og meget mere

Uanset hvilken klasse, du vælger, kan du være sikker på, at du får mere ekstraudstyr end ved andre biler i samme prisklasse. Kia XCeed er noget for sig. Det er en smart familiebil og er den bedste Crossover bil til prisen. Der er flere forskellige Kia XCeed til salg, så tag et kig på de enkelte modeller og se, hvilket udstyr, der følger med den pågældende model.


Kia XCeed til ethvert behov


Vil du gerne have en bil, der kan rykke sig? Så kan du være helt rolig. Kia XCeed kan fås med 1,0, 1,4 og 2,0 benzinmotorer med henholdsvis 120, 140 og 204 hk. Du kan også få 1,6 dieselmotor med 136 hk. Uanset om du skal køre lange eller korte tur i dine nye, brugte Kia XCeed, er der en model og motor, som passer til dine behov og ønsker.

I 2020 kommer der muligheden for at få en XCeed Hybrid. Hvis du gerne vil være lidt grønnere, kan du med fordel købe en Kia XCeed Hybrid, når den kommer på markedet. Hold øje med siden og se, hvornår den grønne løsning kommer på Biltorvet.dk.

Indlæser..