47.744 biler

Læs mere om Kia Sportage her

Kia Sportage
Anmeldelse

Kia Sportage - forslugen fornuft

Sportage giver dig luksus og køreglæde i SUV-klassen og den er både rummelig og fornuftigt prissat. Vi fyldte den op med et volleyballhold og tog til stranden. Det gik godt, lige indtil vi testede køreegenskaberne.

Læs nu
Kia Sportage
Nyhed

KIA Sportage imponerer i tysk test

I alle de omfattende og respekterede tests, som AMS har gennemført gennem tiden, har ingen anden SUV leveret en komplet fejlfri indsats, hvilket gør KIA Sportage til den bedst placerede SUV, hvad angår den samlede driftssikkerhed.

Læs nu
Kia Sportage
Nyhed

Ny KIA Sportage afsløret

Den helt nye Sportage kendetegnes af en mere sporty og moderne profil. Fra siden bibeholder den helt nye Sportage den velkendte tilbagestrøgne silhuet fra den udgående model med en taglinje, som elegant strækker sig ned mod bilens bagende. Desuden har den længere overhæng foran, kortere overhæng bagpå og en længere akselafstand.

Læs nu

Kia Sportage er Kias bud på en SUV’er, og det er over 20 år siden, at bilen første gang blev introduceret. Det skete i 1994, og Kia var dermed blandt de første bilmærker, som introducerede en mellemstor SUV.

Den første model fik otte års levetid, før Kia besluttede at give Sportage en pause. Pausen blev på to år, og i 2004 var Kia så klar med anden generation af Kia Sportage. Det er stadig denne generation, som sælges i dag, omend den har fået et par facelifts undervejs, men der er en helt ny generation på vej, som skulle være i Danmark i slutningen af 2015.

Kia Sportage er langt fra den mest solgte Kia model i Danmark, og heller ikke blandt de mest solgte SUV’ere, der blev således kun solgt 189 nye eksemplar i Danmark i 2014. Det betyder også et forholdsvist begrænset antal af biler på brugtbilsmarkedet, men til gengæld er det muligt at gøre et fornuftigt køb. Som resten af Kia familien så er nyere Kia Sportage fra 2010 og frem en del af Kias imponerende syv års garanti, som er med til at holde priserne oppe på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

VW Tiguan, Toyota RAV4, Hyundai IX35 og Mazda CX-5 er blandt konkurrenterne.

Udstyr

I den nuværende version af Kia Sportage hedder udstyrsvarianterne Style, Style Plus og Premium. Niveauet af udstyr er ganske højt, og som standard får man blandt andet aircondition og læderrat. Går man op i Style Plus får man blandt andet fartpilot og 2-zoner fuldautomatisk klimaanlæg. I den helt store pakke kan man også nyde ting som parkeringssensor og varme i rattet.

Køb brugt Kia Sportage


Hos Biltorvet kan du købe en Kia Sportage brugt, og du kan endda købe den markant billigere uden, at den behøver at være flere år gammel. Med en Kia Sportage får du uden tvivl en lækker bil med et dynamisk design, formidabel komfort og diverse smarte funktioner, du ikke kan undvære, når du først har haft dem. Du kan blandt andet nyde, at der er træthedsregistrering, elektrisk bagklap, automatisk nødbremsning og en masse andre funktioner. Kia Sportage priser varierer alt efter hvilken model og motor, du vælger, og hvor ny den pågældende bil er. Så tag et kig på vores udvalg og find en Kia, der passer til dit budget.


Flere fordele ved Kia Sportage


Når du køber en brugt Kia Sportage, får du ikke bare en komfortabel og smart bil med et bredt udvalg af funktioner - du får også Kias 7 års fabriksgaranti med i købet. Så skulle der mod forventning opstå problemer med din bil 2-3 år efter køb, kan du tage det roligt. Der er fortsat garanti, og du kan trygt tage en tur på værksted for at få det undersøgt. Ikke nok med du får en unik garanti, så får du en masse udstyr med i bilen - og det er ikke kun i de dyrere modeller. Kia Sportage kan fås i følgende modeller:

• Vision

• Comfort

• Vision + Collection pakke 1

• Vision + Collection pakke 1 & 2

• GT-Line

Selv i standardmodellen, Vision, følger der en række udstyr med, som du ikke finder i andre lignende standardmodeller. Du får bl.a. bakkamera, 7” touch skærm med navigation, fartpilot og meget mere. Og den store fordel, ved at købe bilen brugt, er, at du får en masse udstyr med i købet til en meget billigere pris.

Er du til en bil med fart i og det lidt mere sportsligt look, kan du sagtens købe en Kia Sportage. Med deres GT-Line får du bl.a. lædersæder, dobbelt udstødning, smart key og D-formet sportsrat m. GT-Line emblem. I Kia Sportage GT-Line kan du vælge 1,6 T-GDI DCT motor med 177 hk, der kører fra 0-100 km/t på knapt 9 sekunder. Så får du en lækker familiebil, der kan rykke.


Grønnere bil løsning til dig


Mild hybrid er den perfekte løsning til dig, der gerne ville køre lidt grønnere. Med en mild hybrid motor nedsætter du CO2 udledningen i din bil ved bremsning og start/stop. Ikke nok med at bilen kører mere støjsvagt, så mindsker det også dine brændstofudgifter helt uden, at du skal gøre noget. Du kan få 1,6 motor med enten 115 eller 136 hk. Ønsker du vide mere om en mild hybrid motor og dens specifikationer? Så kan du læse meget mere om det under den pågældende bil.

Selvfølgelig fås den lækre Kia Sportage SUV også som ganske almindelig benzinbil. Med en 1,6 motor med enten 132 eller 177 hk, er du godt kørende. Uanset om du vil prøve kræfterne af med den smarte mild hybrid motor eller du holder dig til den gode gamle benzindrevne bil, så kan du være sikker på, at du får en bil i verdensklasse, når du køber en Kia Sportage.

Her på siden finder du flere forskellige Kia Sportage til salg, så du skal bare finde ud af, hvor meget udstyr og hvilken motor, du ønsker og har behov for i din nye SUV.

Indlæser..