53.318 biler

Læs mere om Kia e-Niro her

Kia e-Niro
Anmeldelse

Stor og blød Kia e-Niro

Med 204 elheste er der god køreunderholdning i crossoveren Kia e-Niro, men den er også både praktisk og har lang rækkevidde. Men pas på med at give for meget gas i svingene - og for den sags skyld også når du vil ligeud fra stilstand.

Læs nu

Kia e-Niro - en elbil der kan køre dig og din familie ind i fremtiden

 

Er du klar til fremtiden? Spørger Kia på deres landingsside for e-Niro’en. Der er vist ikke længere tvivl om, at elbiler er vejen frem, hvis vi ønsker at tage bevidst stilling til vores fælles fremtid. Udviklingen er gået forholdsvist hurtigt, så der i dag ikke er de store ulemper ved at vælge en elbil, og vælger du en Kia e-Niro, får du en lækker crossover med imponerende rækkevidde og hurtig opladning. Herudover selvfølgelig det nyeste sikkerhedsudstyr og høj komfort.

 

Kia e-Niro – en alsidig og funktionel elbil med smart udtryk

 

Kia e-Niro er en topmoderne og måske ligefrem futuristisk bil, når det kommer til design, teknik og smarte detaljer, som gør din køretur til en fornøjelse. Kia e-Niro rækkevidde ligger på 455 km og giver dig en høj grad af frihed, uden at skulle være alt for afhængig af opladning på farten, og skulle det alligevel blive nødvendigt oplades Kia e-Niro hurtigt med en lynlader. Har du brug for strøm på farten vil et ladeophold på fx en halv time give ca. 200 km ekstra at køre på. Fra 2020 er der nemlig indbygget en mere kraftfuld lader, som nedbringer ladetiden betragteligt.

 

I et Kia e-Niro bagagerum kan der rummes 475 liter, og skal du køre med endnu mere last, kan du lægge bagsæderne ned og opnå 1.392 liter. Så selvom modellen som sådan er en mindre mellemklassebil, skulle der altså være fint plads til det nødvendige, hvad end det er husdyr, byggematerialer eller udstyr til en aktiv fritid. Der er også mulighed for at finde en Kia e-Niro med anhængertræk. I 2020 blev e-Niro godkendt til at kunne trække en lille trailer med en trailervægt på 750 kg med bremse og 300 kg uden bremse. Godkendelsen gælder MY21 modeller med 204 hk.

 

Du finder nemt din brugte Kia e-Niro på Biltorvet

 

På Biltorvet får du et godt overblik over Kia e-Niro brugt biler. Hos os annoncerer forhandlere over hele landet med de brugte biler de kan tilbyde. Så hvis du har besluttet dig for at finde en brugt Kia e-Niro, er det bare med at gå på opdagelse på Biltorvet og bruge de smarte filtreringmuligheder, så du finder den rigtige Kia e-Niro pris med de egenskaber du ønsker dig. Det smarte ved brugtbilsmarkedet er, at du kan finde flere versioner af modellen, hos os kan du finde fx Kia e-Niro Advance, Premium, Comfort eller andre versioner. Du kan også finde en aftale om Kia e-Niro leasing blandt Biltorvets annoncer, ligesom du kan finde annoncer fra private sælgere. Velkommen på Biltorvet.

 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Kia e-Niro :

 

Hvad er rækkevidden af Kia e-Niro?

En Kia e-Niro har helt op til 455 km i rækkevidde ifølge WLTP-standarden.

 

Hvor lang tid tager det at oplade Kia e-Niro?

Med den indbyggede lader med mulighed for at lade med tre faser er ladetiden helt nede på 6 timer, for versioner før 2020 er ladetiden noget længere, da de kun har mulighed for at lade med en fase, ca. 17 timer.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad er rækkevidden af Kia e-Niro?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Kia e-Niro har helt op til 455 km i rækkevidde ifølge WLTP-standarden."}},{"@type":"Question","name":"Hvor lang tid tager det at oplade Kia e-Niro?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Med den indbyggede lader med mulighed for at lade med tre faser er ladetiden helt nede på 6 timer, for versioner før 2020 er ladetiden noget længere, da de kun har mulighed for at lade med en fase, ca. 17 timer. "}}]}
Indlæser..