47.090 biler

Mangler du informationer?

Er du erhvervskunde og ønsker flere informationer ved nummerpladeopslag? Så tag et kig på de muligheder vi tilbyder her

Videre

Tag en genvej

Ønsker du at sælge din bil?

Få et uforpligtende tilbud fra Solgt.com indenfor 24 timer

Få tilbud fra Solgt.com

Eller du kan gå direkte til Biltorvets salgsflow lige her

Opret gratis annonce

Er du på udkig efter en ny bil?

Få hjælp i vores bilguide som finder en ny bil ud fra dine behov

Prøv bilguiden

Benyt vores intelligente søgning og find den helt rigtige bil

Start her

Lav et nummerpladetjek og få nødvendig viden om dit køretøj

Har du brug for informationer om dit køretøj? Står du og skal sælge eller købe en brugt bil? Eller søger du efter vigtig bilinfo, så du har mulighed for at sammenligne to eller flere biler? Så er nummerpladen på din bil, vejen til al vigtig og nyttig information.

Ved at slå din bils nummerplade op hos Biltorvet kan du nemt og hurtigt finde relevante oplysninger om din bil ved et simpelt nummerpladetjek i vores database. Slå nummerpladen op i vores system ved at indtaste nummeret fra pladen i søgefeltet. Så hentes data ind om din bil.

Det giver dig nødvendig viden om dit køretøj lige ved hånden. Det giver dig de bedste forudsætninger for at træffe kvalificerede beslutninger i alle slags sammenhænge, hvor din bil er involveret.


Biltorvet står bag din gratis bildatabase

Biltorvet.dk er udviklet og vedligeholdt af IT-firmaet Auto IT, der er landets førende i at udvikle software til hele autobranchen i Danmark. Auto IT indsamler derfor store mængder auto-data. Vi har samlet data fra importører og SKAT til Danmarks bedste og mest udførlige modelkatalog over alle de biler som er solgt i Danmark i nyere tid. Det bruges til nummerpladeopslag til fx at finde reservedele og alt muligt andet. Vi leverer modelkatalogets opslag til mange interessenter. Har du nogensinde haft behov for at slå din bils nummerplade op på internettet? Så er det sandsynligvis os, der har leveret den nødvendige data til opslaget.

Et nummerpladetjek giver dig al relevant info om dit køretøjs specifikationer, biltype, teknik, stelnummer og meget mere. Når du indtaster din bils nummerplade i vores database, finder vi al nødvendig bilinfo frem til dig.

Selv hvis køretøjet har skiftet nummerplade gennem årene, kan vi stadig finde alle oplysningerne frem fra gemmerne. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste bilens gamle nummerplade i søgefeltet. Så får du alle tilgængelige oplysninger frem, selv om bilen har fået ny nummerplade.


Indtast din bils nummerplade i søgefeltet

Tjek bil i vores system, hvor vi har lavet et stort modelkatalog over adskillige biler i Danmark. Du kan indtaste din bils nummerplade og få udvalgte oplysninger frem blandt andet om køretøjets model og første registrering.

Det er også muligt at indtaste en nummerplade på en varevogn, lastbil, trailer, campingvogn og motorcykel. Alle nummerplader på køretøjer findes i systemet.


Nemt og overskueligt

Hos Biltorvet har vi gjort vores bedste for at gøre det nemt og overskueligt for dig, når du laver et nummerpladetjek.

På den måde kan du hurtigt og enkelt finde oplysningerne om køretøjet frem. Det giver dig også muligheden for at sammenligne køretøjet med andre køretøjer.

Vores bilmodelkatalog bliver dagligt opdateret med både nye og ældre modeller. Så kan du altid lave et nummerpladetjek uanset bilens årgang og få den bilinfo, du står og mangler.

Nummerpladetjek er derfor et vigtigt redskab i store dele af autobranchen og for dig, uanset om du er privat eller erhvervskunde.


Har du en brugt bil i kikkerten? Tjek nummerpladeoplysninger her

Overvejer du at købe en brugt bil? Biltorvet er din sparringskammerat, når du skal købe en brugt bil, og derfor anbefaler vi dig at lave et nummerpladetjek først. Få al vigtig nummerpladeinfo fra vores database helt kvit og frit, så dit køb er velovervejet og gennemtænkt.


Skal din bil sælges? Find al bilinfo til salgsannonce her

Vil du sælge din bil? Og er du i gang med at udarbejde din salgsannonce? For at få et succesfuldt salg, er det vigtigt at have alle de rigtige oplysninger ved hånden, så du kan få den rette pris for din bil.

Find nummerpladeinfo i vores database, så du er sikker på at have alle de korrekte oplysninger på bilen. Det vil gøre salgsprocessen nemmere og mere bekvem for både dig og køber. På den måde kan du sikre dig at lave en korrekt salgsaftale, som mindsker risikoen for fejl undervejs. Så kan du få sat et godt og solidt punktum ved handlen, så snart aftalen er underskrevet.


Få al relevant bilinfo til registrering i SKATs motorregister

Alle køretøjer skal som udgangspunkt registreres i Motorregistret, så snart du bruger det på offentlige veje. Ved at slå din nummerplade op kan du få al den viden, du skal bruge til enten at registrere eller afmelde din bil.

Har du købt en brugt bil eller solgt din gamle? Når bilen skifter ejer, skal det også registreres i Motorregistret, og det er som udgangspunkt købers ansvar at omregistrere eller afmelde bilen. Det gælder også i forhold til dit forsikringsselskab.

Det er en god idé at ordne omregistreringen af bilen til ny ejer med det samme. Når handlen er i hus, har køber højest fire dage til at indberette ejerskiftet af bilen. Hvis fristen overskrides, kan sælger få SKAT til at afmelde bilen - og det kan hurtigt blive en dyr og ubehagelig affære.

Derfor er det især vigtigt at have styr på bilens registreringsnummer. Når du skal foretage en ændring i SKATs motorregister eller tjekke nummerplade på SKAT, skal du enten bruge bilens registreringsnummer, stelnummer eller køretøjs-ID.

Husk, når du omregistrerer, at oplysningerne er låste. Du låser køretøjet op med et kontroltal på registreringsattesten, hvis bilen er ældre end 2005 eller kodedel 1 og 2 fra registreringsattesten.

Lastbiler, traktorer, motorredskaber, sættevogne, traktorpåhængsvogne, påhængsredskaber og køretøjer med ønskenummerplader kan du ikke omregistrere i Motorregistret. Her skal du i stedet gå til en nummerpladeoperatør eller en motorekspedition.


Beregn din bils vægtafgift gennem dine nummerpladeoplysninger

Er du i tvivl om, hvad du skal betale i vægtafgift? Afgiftens størrelser afhænger af dit køretøj, herunder bilmodellen. Når du søger på din bils nummerplade i vores database, får du al nødvendig information til at udregne din bils vægtafgift, altså km/liter og C02-udslip eller på gamle biler – vægt. Men det bliver bedre endnu – vi har nemlig gjort arbejdet for dig. Vægtafgift eller grøn afgift har vi beregnet, så vidt oplysningerne er til stede for det.

På den måde får du det fulde overblik over din økonomi. Hvis din bil er dyr i indkøb, men billig i drift er det jo en fordel, og måske bedre end en billig bil, som viser sig at have en høj vægtafgift eller grøn afgift. Med et nummerpladeopslag er det nemt at tjekke, hvor meget bilen vil koste i afgift. Det gør det meget lettere at overskue og beregne økonomien i dit fremtidige bilkøb.


Få overblik

Uanset om du er erhvervskunde eller privatkunde, kan det være relevant for dig at tjekke en bils nummerplade i vores system. Hos Biltorvet tilbyder vi gratis service i form af nummerpladetjek til alle vores kunder. Søg efter bilens nummerplade, og udpluk de relevante oplysninger, du har behov for, når du enten skal sælge eller købe en brugt bil.

Med nummerpladeopslag får du adgang til alle specifikationer på alle biler i Danmark – både helt nye og gamle. Slå op via nummerpladeopslag. Også på mange veteranbiler. Se fx seneste synsdato, om køretøjet er afmeldt, første registreringsdato, vægt, topfart, brændstofforbrug, hvor kraftig motoren er, ja alt, helt ned til, hvor stelnummeret er placeret på vognen.


Biltorvet er din gratis og trygge bilportal

Biltorvet er en sammenslutning af mere end 400 forskellige bilforhandlere i Danmark. Sammen ejer vi IT-virksomheden Auto IT, som står bag indsamlingen af store mængder auto-data over samtlige køretøjer i Danmark.

Biltorvet.dk er skabt ud fra det formål at gøre op med monopolet på markedet, der pressede priserne på bilannoncer op på et tårnhøjt og urimeligt niveau. Hos os er det gratis for private at annoncere. Det er også meget billigere for bilforhandlerne at annoncere, hvilket giver en billigere bil til dig, da forhandleren slipper for at bruge store summer på markedsføringen af bilen. Høje omkostninger for forhandleren til annoncering, kan jo kun betales af den, som køber bilen – i sidste ende dig.


Gennemsigtighed er vigtig

Biltorvet.dk er vores svar på fair, gennemsigtig og tryg bilhandel.

Bilhandel skal være en positiv oplevelse. For at sikre os, at du bliver glad for dit køb, og at bilens tilstand ikke overrasker dig negativt, når først du har underskrevet købskontrakten, kan du tjekke nummerpladen hos os, inden du køber.

Her får du det fulde overblik over bilen, så du får præcis det, du betaler for.


Hvornår skal bilen synes?

Når bilen er over fire år gammel, skal den synes hvert andet år. Men hvornår er bilen sidst synet? Det kan du få at vide via bilens nummerplade. Slå den op i systemet på biltorvet.dk. Her fremsøger og viser vi, hvornår bilen sidst er synet. Ved et syn gennemgås bilen for fejl og er den fejlfri, får du lov at køre videre. Men er der fejl på den, som gør den usikker i trafikken.


Hvor sikker er min bil?

I nummerpladeopslaget kan du også se, hvor mange stjerner den fik af Euro NCAP i test af bilens evne til at beskytte dig i en trafikulykke. Fem er det maksimale antal stjerne en bil kan få.


Hvor meget forurener min bil?

Det er også muligt at se, hvor miljørigtigt og grøn din bil er. Der er to mål for det: Energiklasse og en Euronorm. Energiklasser kender du måske fra dit køleskab eller hus. Energiklasse A+++ er den højeste og G er den laveste. Energiklassen måler udelukkende på brændstofforbrug. Des lavere forbrug, des højere energiklasse. A+++ kræver at bilen kører over 28,4 km/l for en benzin og 31,9 km/l for en diesel.


Se bilens EuroNorm her og hvor meget din bil forurener

Euronormen bruges i EU og den angiver bilens forurening af farlige gasser. EuroNormen bruges i flere storbyer, til at angive grænsen for om en bil må køre ind i byen.

Højeste klasse lige nu er Euro VI, laveste er Euro I. Altså går skalaen fra 1-6. Den første Euronorm - Euro 1 - blev indført i 1993. Diesel- og benzinbiler har hver deres Euronorm med forskellige krav til udledning. Det samme har varevogne, busser, lastbiler, motorcykler og knallerter. Elbiler har ikke nogen Euronorm, da de ikke har nogen direkte udledning.

I nogle tyske byer skal dieselbiler være mindst Euronorm 6 (fra 2014 og frem) for at køre ind, mens kravet til benzinbiler er Euronorm 3 (fra 2000 og frem).

Et nummerpladeopslag vil derfor kunne afgøre, om din bil er egnet til storbyferien.

Herhjemme kom der skærpede miljøkrav i 2020 til lastbiler, busser og varebiler i større byer. Miljøzonerne er i de større byer i Danmark: København, Frederiksberg, Aarhus, Aalborg og Odense. Kontrollen med miljøzonerne er baseret på automatisk check af nummerplader med kamera.

Reglerne omfatter kun ældre dieselkøretøjer. Varebiler skal være registreret den 1. januar 2007 eller senere for at have adgang til miljøzonerne. Det er let at tjekke dette via et nummerpladeopslag på biltorvet.dk.


Nem og overskuelig bilinfo

Lad os hjælpe dig med al relevant bilinfo, uanset om du mangler oplysninger om din nuværende eller potentielle bil.

Hos Biltorvet vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt for dig at træffe beslutninger vedrørende din bil, uanset om du står i sælgers eller købers sko. Derfor har vi samlet et stort bilmodelkatalog pakket ind i et brugervenligt system, som gør det nemt for dig at navigere rundt i.

Indtast bilens nummerplade i søgefeltet her på siden og få al den bilinfo, du har behov for allerede i dag. Har du spørgsmål til os eller vores database, er du også velkommen til at kontakte os.

Indlæser..