53.300 biler
Biltorvet gør dig klogere på biler

For at klæde dig på bedst muligt på til dit bilkøb laver redaktionen på biltorvet.dk ugentlige test af nye og brugte biler. Vi skriver også guides, fx om leasing, køb og vedligehold af bilen. Udover de ugentlige test og artikler om biler, udgiver redaktionen et nyhedsbrev med de nyeste test, guides og relevante bilnyheder.

Redaktionen består af:

ANDREAS LANG HEDEGAARD 35 år, redaktør biltorvet.dk

Andreas er uddannet Cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet og har skrevet om biler lige siden han kunne løfte en blyant. Han er bestyrelsesmedlem af Danske Motorjournalister og har tidligere arbejdet med bilstof hos Bil Magasinet, Berlingske Tidende, Børsen, Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og Ingeniøren. Andreas er stor fan af firehjulstrækkere, ejer en Land Rover Defender og en Alfa Romeo Alfetta GTV og har egen offroadbane på ødegården i Sverige. Andreas har klart redaktionens dårligste humor, men han er til gengæld god til at sætte kommaer.

Skriv til Andreas

BERNT KASTBERG 46 år, journalist

Assisterer med biltest, video og foto. Har leget mekaniker på et autoværksted, er redaktør på Jaguaria, magasinet for danske Jaguar-ejere og har en fortid på fotomagasinet Digital Foto. Uddannet på Journalisthøjskolen i Århus. Har netop skiftet sin Jaguar XJ12 ud med en Opel Kadett C fra 1976. Noget med benzinregningerne.

Skriv til Bernt

MAJKEN JOURET 34 år, kommunikations- og marketingschef

Majken er uddannet Cand. Ling. Merc. og er den største flueknepper, du finder på denne side af biltorvet.dk. Har været mange år hos FDM, hvor hun sørgede for, at det var en lækker oplevelse at være kunde der. Nu er hun her med det samme formål, samt at holde bugserrebet stramt i redaktionens biltosser, så det ikke kun handler om firehjulstrækkere og nørdet teknik.

Skriv til Majken

De seneste artikler

Nyhed

VW ID. 7 er klar med danske priser

Volkswagen har bundet støvlerne og er klar til kamp med den helt nye ID.7. En elbil som kommer til at sparke døren ind til det danske firmabilsmarked med masser af plads, komfort og rækkevidde.

Læs nu
Indlæser..