46.123 biler

Hos Biltorvet tilbyder vi et bredt udvalg af brugte biler. Som Danmarks største bilportal for nyere, brugte biler, finder du flere tusind forskellige bilannoncer her på siden. I modsætning til mange andre bilportaler, så er vores brugte biler ikke sat til salg andre steder, og derfor er udbuddet af vores brugte biler helt unikt.

Hos Biltorvet tilbyder vi et bredt udvalg af brugte biler. Som Danmarks største bilportal for nyere, brugte biler, finder du flere tusind forskellige bilannoncer her på siden. I modsætning til mange andre bilportaler, så er vores brugte biler ikke sat til salg andre steder, og derfor er udbuddet af vores brugte biler helt unikt.

Vi er 100% ejet af den danske, professionelle bilbranche i Danmark, og derfor differentierer vi os fra andre substituerende bilportaler. Vi har direkte forbindelser til bilforhandlerne, ligesom vores bilannoncer altid er indrykket efter en direkte korrespondance med den specifikke bilforhandler. Vi kan derfor altid garantere dig, at vores data er opdaterede, så du ikke søger forgæves efter en bil, som måske allerede er solgt, eller som har misvisende oplysninger.

Som ejerkreds består vi af ca. 400 selskaber, hvor 800 af de største bilforhandlere - for hele landet - også er repræsenteret.

Yderligere har vi samlet vores mest populære bilmærker her på toppen af siden. Således kan du langt hurtigere finde frem til lige præcis den bilmodel, som du med stor sandsynlighed efterspørger.

Du kan justere dine søgekriterier efter flere forskellige variabler som:

 • Priser
 • Kørte kilometer
 • Stand
 • Kilometer pr. liter
 • Type brændstof
 • Årgang
 • Karosseri
 • Antal døre
 • Motor og teknik
 • Udstyr
 • Hvor længe annoncerne har ligget
 • Bilens afstand ift. dit postnummer
 • Og meget andet

Brugte biler til salg i hele Danmark

Hos Biltorvet samarbejder vi med bilforhandlere over hele landet. Uanset om du bor i Nordjylland, på Lolland, på Fyn, i Storkøbenhavn eller andre steder i Danmark, så finder du helt sikkert en bilforhandler med bilannoncer, som vi samarbejder med.

Det danske marked for brugte biler

Antallet af solgte brugte biler på det danske marked er støt stigende over de sidste par år. Der er flere faktorer, der spiller ind - bl.a. vil flere familier i dag have mere end én bil. Derudover bliver der også solgt flere nye biler, og derfor bliver der automatisk også solgt flere brugte biler, hvilket vi også tydeligt kan mærke her hos Biltorvet.

Yderligere sker det stigende salg af brugte biler også i kraft af, at danskerne har fået flere penge mellem hænderne, ligesom vi også er hurtigere til at skifte vores brugte bil ud med en nyere. Slutteligt fylder privatleasing også mindre i dag, end det bare gjorde for få år tilbage, hvilket også har fået det danske marked for salg af brugte biler til at stige.

Fordelene ved en brugt bil

En af de største fordele ved at købe brugte biler er økonomien. Skal man købe en ny bil, tager de allerfleste et billån, mens mange kan lægge udbetalingen kontant ved køb af en brugt bil i prislejet fra 50.000 kr. og nedefter. Med hensyn til ekstraudstyr så får man den tidligere ejers ekstraudstyr med i prisen, når man køber en brugt bil. Ekstraudstyr kan typisk være alt fra navigation, lædersæder, anhængertræk, fartpilot, indfarvede kofangere og meget andet. Prisfastsætningen varierer selvfølgelig fra bilforhandler til bilforhandler, men en brugt bil bliver typisk vurderet ud fra bilmodel, alder, kørte kilometer og motoren.

En anden fordel, ved at købe brugt, er, at man oplever et mindre værditab, end hvis man tilsvarende gik ud og købte en hel ny bil. En tommelfingerregel siger, at en bil mister ca. 10% af værdien hvert år. Derfor er værditabet markant højere, hvis man f.eks. købte en hel ny bil til 400.000 kr. - sammenlignet med en 7 år ældre model - til 140.000 kr.

Ydermere kan man risikere at stå i en situation, hvor man skal bruge en bil akut - og i disse situationer kan man næsten altid få leveret en brugt bil med det samme. Med andre ord er man som forbruger kun afhængig udbuddet ved køb af brugte biler, mens der kan være leveringstid på nye biler.

Billige brugte biler

Hos Biltorvet er udvalget af billige brugte biler stort. Leder du derfor efter en billig brugt bil, er du kommet til den rette bilportal. Under søgekriterierne er prisen én af variablerne, og du kan derfor bl.a. sætte den kun til at vise biler, der maksimalt koster 10.000 kr. og opefter. Er du derfor fokuseret på hurtigt at finde en billig brugt bil, som bare skal fragte dig fra a til b, så kan du hurtigt finde frem til én ved hjælp af få kliks på hjemmesiden.

Få råd til drømmebilen ved at købe brugt hos Biltorvet

Hos Biltorvet kan du få råd til drømmebilen. Rækker budgettet ikke til en ny Audi, Mercedes eller BMW, så kan vores bilportal heldigvis være behjælpelig med at finde en brugt, som ikke sprænger dit budget. Du kan f.eks. finde en brugt Mercedes Benz C stationcar til under 140.000 kr., hvilket er en markant lavere pris end nyprisen. Er du tilsvarende interesseret i en billig brugt Audi, som samtidig ikke er over 8 år gammel, så finder du også et stort udvalg til priser under 130.000 kr.

Brugte luksusbiler som Porsche, Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Bentley, Maserati, Mclaren og Tesla finder du desuden også hos Biltorvet. Luksusbiler er i en kategori for sig, men med en brugt luksusbil, får man virkelig meget bil for pengene.

Køb fabriksnye biler

Selvom du først og fremmest finder brugte biler her hos Biltorvet, så finder du også bilannoncer med fabriksnye biler hos os.

Du kan sælge din bil helt gratis hos Biltorvet

Hos Biltorvet er det helt gratis at sætte sin bil til salg. Går du derfor og overvejer at sætte din bil til salg, så kan du hurtigt og enkelt oprette en salgsannonce hos os. Det er først og fremmest vigtigt, at du får taget nogle flotte billeder af den bil, du vil sælge, hvorfor bilen bl.a. skal være rengjort. Når annoncen skal oprettes, skal du yderligere huske bilens nummerplade – og herefter vil bilens data blive oprettet automatisk. Bilens aktuelle kilometertal samt udstyrsniveau skal også noteres.

Herefter skal du skrive en kort beskrivelse af bilen og fastsætte en pris. Det er dog værd at bemærke, at oprettelser af gratis annoncer kun gælder for privatpersoner; ikke for erhverv. Klik her for at oprette en gratis annonce af din bil.

Indlæser..