46.225 biler

Læs mere om Audi her

Brugte audi til salg

Audi er populær. På Biltorvet er det en af de mest søgte mærker, og det skyldes, at Audi for mange danskere er en drømmebil, som reelt er til at købe. Måske ikke lige, hvis vi snakker de store topmodeller, som Audi R8 og Audi RS7, men de mindre modeller er bestemt et realistisk køb, og tilmed et godt et af slagsen, da Audi holder brugtprisen rigtig godt. Det skyldes blandt andet, at Audi igennem mange år har haft helgalvaniseret karosseri, og dermed er helt i top, når det kommer til rustbeskyttelse.

Èn af de mest populære Audi modeller på brugtbilsmarkedet er en Audi A3, som hurtigt kommer ned i et prisleje, som er realistisk for rigtig mange bilkøbere, og dermed bliver den et reelt alternativ til de populære mikrobiler – dog med mere plads og de fire ringe på fronten.

Audi A3 kan dog ikke prale af at være den mest populære Audi på brugtvognsmarkedet, for det er stadig en Audi A4. En Audi A4 leverer for mange den perfekte kombination af design, rummelighed, køreegenskaber og kvalitet, og på brugtbilsmarkedet er vi igen nede i et leje, hvor priserne ikke er urealistiske.

Hvis man er på udkig efter nogle af de mere sporty audi-modeller, så skal man kigge efter dem med et S på bagsmækken, altså eksempelvis Audi S4. Her får man et lidt mere sporty og lækkert design, og det er værd at kigge efter på brugtbilsmarkedet, da det ikke er ensbetydende med voldsomme prisstigninger. Er det de rigtige hurtige, men også væsentlig dyrere versioner, så er det Audi RS eller Audi R, men her er det et prisniveau, som selv på brugtbilsmarkedet kan være ret højt.

Audi har de seneste år haft succes med deres offroad serie, og især Audi Q5 er ret populær og tilgængelig på brugtbilsmarkedet.

Fordelene ved at købe en brugt Audi

Der er mange fordele ved at købe en brugt Audi i stedet for en ny. En af fordelene er, at det er et af de bilmærker, som i løbet af de første par år efter salg har en forholdsvis høj afskrivning. Dette har især vist sig efter finanskrisen, hvor især priserne på luksusbiler oplevede et stort dyk. Derfor er det i dag blevet muligt at købe en brugt Audi til en pris, hvor de fleste bilkøbere kan være med. Er du på udkig efter en brugt bil, så ved du udmærket godt, at du ikke kan forvente en splinterny, men følelsen kan alligevel godt være tilnærmelsesvis den samme. Hos os i Biltorvet der bliver bilerne nemlig grundigt gennemgået, så du selvfølgelig får en bil uden fejl, og så du får en ren og lækker bil, du vil blive glad for, og hvor du vil tilbringe mange timer i fremtiden. Ved at købe en brugt Audi her hos Biltorvet, er du derfor sikret, at du får mere bil for pengene.

Bilen der går til alt – og som alle drømmer om at eje

Hvem ønsker ikke at eje en af de eksklusive kvalitetsbiler fra det anerkendte bilmærke Audi? Når du køber en brugt Audi, så er du garanteret luksus i særklasse, et uovertruffen design og gode køreegenskaber til en pris, hvor du for alvor ønsker at investere. Så er du på udkig efter en ny, brugt Audi, så finder du her hos Biltorvet et stort udvalg af flere forskellige populære modeller, som blandt andet de mest almindelige Audi A3, Audi A4 og Audi A8. Derudover finder du et stort udvalg af SUV modellerne, som Audi Q5 og Audi Q7, hvor de praktiske egenskaber og komfort er kombineret med det sporty look. Selvom mange af bilerne fra Audi har et sportsligt udtryk, så finder du hos os i Biltorvet flere sportsmodeller, som eksempelvis Audi S7 og Audi SQ5.

Audi er som bekendt et af Tysklands største og mest populære bilmærker, hvor design og kvalitet i særdeleshed er i højsædet. Bilerne fra Audi er desuden flere gange blevet kåret som dem med den største driftssikkerhed, så du kan være sikker på, at motoren ikke svigter. En brugt Audi er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, og som har en køreglæde ud over det sædvanelige. Et af de største kendetegn ved Audi er dets logo, der består af fire sammenhængende ringe, som er placeret på bilens for- og bagende, og repræsenterer producenterne Audi, Horch, DKW og Wanderer. Siden Audis eksistens, har der været stor fokus på det sportslige og luksuriøse udseende og udtryk på bilerne samt den høje teknologi, hvilket blandt andet er årsagerne til mærkets konstante og stigende succes.

Går du med overvejelserne om at købe en brugt Audi, så kom ud forbi din nærmeste Biltorvet forhandler og se det store udvalg af brugte Audi. Her kan du få en snak med vores dygtige og passionerede bilsælgere og få en prøvetur i netop den bil, der fanger din interesse mest. Bliver du fastbesluttet på en model, så hjælper vi dig selvfølgelig med det administrative, så du kan få din brugte Audi med ud på vejene.

Indlæser..