46.643 biler

Læs mere om Audi her

Audi Q4
Anmeldelse

Nerd alert – Audi Q6 er en teknisk tour de force

Audi har virkelig gjort sig umage denne gang - Q6 e-tron støjer mindre end nogen anden elbil, kan vise alarmtrekant i baglygterne, og elmotoren bruger teknik fra racerbiler. Vi dykker ned i de mange spændende funktioner, der får Audi Q6 e-tron til at køre endnu længere på en opladning.

Læs nu
Audi TT
Anmeldelse

Audi TT fylder 25 og slagtes – vi kører den allersidste

Audi forlod de mørkebrune laksko og sprang i hvide sneakers tilbage i 1998, da de lancerede den karakteristiske TT’er. Efter tre generationer og 25 år senere er det slut. Den sidste TT kaldes Limitid Edition og vi tog en lang tur i den lille sæbeboble.

Læs nu

Udforsk en lang række brugte Audi-modeller på biltorvet.dk

Leder du efter en ny Audi, der opfylder alle dine kørselsbehov? På biltorvet.dk har vi et stort udvalg af forskellige Audi-modeller, nye som gamle. Vi samarbejder med +1.500 forhandlere i hele Danmark, og når du bruger vores bilportal, kan du derfor altid være sikker på, at der er rigeligt med biler at vælge mellem.

På biltorvet.dk kan du blandt andet finde følgende populære Audi-modeller:

Kort sagt finder du hos Biltorvet mange forskellige bilmodeller fra den tyske producent, og det er uanset om du leder efter en E-tron GT med masser af power eller en smart Q7-SUV med masser af plads til børn og oppakning til din næste bilferie. Ved at klikke ind på en specifik model, kan du læse meget mere om den enkelte bils specifikationer og samtidig få mere information om, hvordan du kan kontakte forhandleren , der udbyder den bil, du ønsker dig.

Hvilken biltype passer bedst til dine behov?

På biltorvet.dk giver vi dig mulighed for at vælge den perfekte bil, der matcher din livsstil. Vores brede udvalg af Audi-modeller omfatter flere forskellige biltyper, så du kan finde den ideelle løsning til dine kørselsbehov. Uanset om du vægter rummelighed, fart eller luksuriøst ekstraudstyr, er der en bil til dig på biltorvet.dk.

En rummelig SUV til alle kørselsbehov

Audis imponerende udvalg af SUV'er kombinerer elegance med kraftfuld ydeevne. Med deres ikoniske quattro-firehjulstræk leverer Audi SUV'er en køreoplevelse, der imponerer både på og uden for vejen. Uanset om det er den sporty Audi Q5 , den luksuriøse Q7 eller den kompakte Q3 , tilbyder Audis SUV-modeller rummelighed, avanceret teknologi og stilfuldt design. Fra hverdagens kørselsbehov til fantastiske bilferier – Audis SUV-modeller kan imødekomme stort set alle behov.

Læs også: Vores anmeldelse af Audi Q8 e-tron her

En stilfuld sedan som god familiebil

Med karakteristisk design og avanceret teknologi tilbyder Audi sedaner en førsteklasses køreoplevelse. Uanset om det er den sporty Audi A4 , den elegante A6 eller den luksuriøse A8 , byder Audis sedaner på komfort, præstation og tidløst design. Perfekt som familiebil til dig, som ikke har brug for alt det ekstra i en SUV.

En cabriolet, der udstråler luksus

Audis charmerende udvalg af cabrioleter bringer ånden af køreglæde til live med åben himmel-frihed og avanceret teknologi. Uanset om det er den sportslige Audi A5 Cabriolet eller den elegante Audi S5 Cabriolet , kan du være sikker på at få en unik køreoplevelse, uanset hvor turen går hen.

I udvalget af Audier på biltorvet.dk kan du også finde alt fra rummelige MPV’er og praktiske hatchbacks. Kort sagt kan du være sikker på, at der findes en Audi-model til dig – uanset hvilke forventninger du har til din nye bil.

Skal du skifte til elbil? Så er Audi et oplagt valg

I takt med at elbiler er blevet mere og mere populære har Audi har positioneret sig som en pioner inden for elektrificeret køreteknologi. Med deres e-tron-serie har Audi skabt imponerende elbiler, der forener køreglæde og lav emission. Hos Biltorvet giver vi dig mulighed for at vælge mellem flere af de innovative elbiler fra Audi, og det er uanset, hvad du vægter allerhøjest i din bil.

Uanset om det er den kompakte Audi Q4 e-tron , den stilfulde Audi e-tron GT eller den rummelige Audi e-tron Sportback , har vi elbiler, der imødekommer forskellige præferencer. Audis mission om at skabe innovative biler til fremtiden gør dem til et fremragende valg for dig, der ønsker at omfavne den elektriske fremtid uden at gå på kompromis med hverken ydeevne og design.

Læs også: Vores anmeldelse af Audi Q4 e-tron her

Derfor skal du købe din næste Audi via biltorvet.dk

Uanset om du leder efter nye eller brugte biler, kan du altid regne med, at vi på biltorvet.dk tilbyder dig en tryg købsoplevelse. Blandt vores mange modeller kan du med al sandsynlighed finde en brugt Audi, der opfylder lige netop dine krav. Hos Biltorvet guider og inspirerer vi bilkøbere i hele Danmark, og det er uanset, om du har en forkærlighed for elbiler eller sportsvogne.

Hvis du har brug for hjælp til at finde din nye Audi, kan du med fordel prøve vores innovative bilguide . Når du bruger vores bilguide, skal du blandt andet tage stilling til, om du prioriterer rummelighed eller fart, og du bliver også bedt om at overveje, hvordan dit kørselsmønster ser ud i hverdagen. Benyt bilguiden i dag, og find frem til flere gode bud på en relevant bil for dig med kun få klik.

Vi samarbejder med Audi-forhandlere i hele landet

Hos Biltorvet er det vores mål at tilbyde en tryg købsoplevelse til bilkøbere i hele landet. Biltorvet er ejet af Auto IT, der er ejet af cirka 400 forskellige bilforhandlere. I dag annoncerer mere end 1.500 forhandlere på Biltorvet.dk. Vi mener, at bilkøb skal være både nemt og tilgængeligt. Det er derfor gratis for dig som køber at benytte Biltorvet, og vi har samtidig gjort det let for dig at tage direkte kontakt til en af de mange forhandlere, så du hurtigst muligt kan få din drømmebil hjem i indkørslen.

Audis historie

Når det kommer til præstation, elegance og luksus, er Audi en af de mest ikoniske bilproducenter i verden. Navnet "Audi" er en latinisering af efternavnet Horch, og de fire ringe i logoet repræsenterer Auto Union, der var de fire bilvirksomheder, der 1932 gik sammen for at skabe Audi-brandet. Mærket har gennem årtier repræsenteret  tysk ingeniørkunst, og sloganet “Vorsprung durch Technik” – eller fremskridt via teknologi – indkapsler perfekt, hvordan Audi altid skubber til grænserne, når det kommer til bilproduktion. Uanset om du køber eller leaser en Audi , kan du derfor være sikker på, at du får maksimal sikkerhed og køreglæde.

 

Ofte stillede spørgsmål omkring Audi

Hvor er Audi fra?

Audi er en tysk bilproducent med hovedkvarter i Ingolstadt, Bayern, Tyskland. Virksomheden blev grundlagt i 1909 og er kendt for at levere luksusbiler med avanceret teknologi, stilfuldt design og høj ydeevne.

Hvem ejer Audi?

Audi er en del af Volkswagen Group, en tysk multinational bilproducent. Volkswagen Group ejer og driver Audi, sammen med andre prestigefyldte bilmærker som Porsche, Lamborghini, Bentley og Bugatti.

Hvad koster en Audi?

Prisen på en Audi varierer alt efter model og årgang. På biltorvet.dk har du mulighed for at finde brugte Audier til fordelagtige priser blandt mere end 1.500 forhandlere i hele Danmark.

Indlæser..