Audi

Audi
Audi modeller
Vis populære Vis alle
A3
A4
A5
A6
Q2
Q3
Q5
Vis alle
1
100
2
200
6
60
8
80
9
90
A
A1
A2
A3
A4
A4 Allroad
A5
A6
A6 Allroad
A7
A8
Allroad
C
Cabriolet
Coupé
E
E-tron
Q
Q2
Q3
Q3 RS
Q5
Q7
Q8
Quattro
R
R8
RS 2
RS 3
RS 4
RS 5
RS 6
RS 7
RS Q3
S
S1
S2
S3
S4
S5
S6
S7
S8
SQ5
SQ7
T
TT
TT RS
TTS
V
V8

Info

Audi er populær. På Biltorvet er det en af de mest søgte mærker, og det skyldes, at Audi for mange danskere er en drømmebil, som reelt er til at købe. Måske ikke lige, hvis vi snakker de store topmodeller, som Audi R8 og Audi RS7, men de mindre modeller er bestemt et realistisk køb, og tilmed et godt et af slagsen, da Audi holder brugtprisen rigtig godt. Det skyldes blandt andet, at Audi igennem mange år har haft helgalvaniseret karosseri, og dermed er helt i top, når det kommer til rustbeskyttelse.

Èn af de mest populære Audi modeller på brugtbilsmarkedet er en Audi A3, som hurtigt kommer ned i et prisleje, som er realistisk for rigtig mange bilkøbere, og dermed bliver den et reelt alternativ til de populære mikrobiler – dog med mere plads og de fire ringe på fronten.

Audi A3 kan dog ikke prale af at være den mest populære Audi på brugtvognsmarkedet, for det er stadig en Audi A4. En Audi A4 leverer for mange den perfekte kombination af design, rummelighed, køreegenskaber og kvalitet, og på brugtbilsmarkedet er vi igen nede i et leje, hvor priserne ikke er urealistiske.

Hvis man er på udkig efter nogle af de mere sporty audi-modeller, så skal man kigge efter dem med et S på bagsmækken, altså eksempelvis Audi S4. Her får man et lidt mere sporty og lækkert design, og det er værd at kigge efter på brugtbilsmarkedet, da det ikke er ensbetydende med voldsomme prisstigninger. Er det de rigtige hurtige, men også væsentlig dyrere versioner, så er det Audi RS eller Audi R, men her er det et prisniveau, som selv på brugtbilsmarkedet kan være ret højt.

Audi har de seneste år haft succes med deres offroad serie, og især Audi Q5 er ret populær og tilgængelig på brugtbilsmarkedet.


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev