46.369 biler

Læs mere om Audi A3 her

Audi A3
Anmeldelse

Sporty Audi A3 med åndenød

Den nye A3 Sportback ligner en halv million i S-line-tøj, men er for sløv i speederen i 35-dieseludgaven med automatgear.

Læs nu
Audi A3
Nyhed

Tilbage til teknikken – Audi A3

Audi er tilbage med fjerde generation af A3. Den er ikke blevet større, men til gengæld er den blevet smartere med en 10 gange hurtigere processor.

Læs nu
Audi A3
Anmeldelse

3-cylindret A3 imponerer i stor stil

Køreegenskaberne er de bedste Audi endnu har formået at få ud af A3’eren. På landevej og motorvej ligger bilen solidt plantet på asfalten og reagerer på dit mindste vink med rattet. Det er virkelig godt.

Læs nu

Audi A3 er et glimrende brugtvognskøb, og den er da også i hård konkurrence med storbror Audi A4 om at være den mest populære Audi på brugtvognsmarkedet. Som det gør sig gældende med størrelsen, så er Audi A3 dog stadig den lille i den interne Audi-kamp. Siden introduktionen tilbage i 1996 har Audi A3 været en af de mest eftertragtede mellemklasse biler, så der er godt med prestige forbundet med Audi A3, men der er også en glimrende gensalgsværdi. Audi A3 deler teknisk platform med VW Golf, Seat Leon og Skoda Octavia, som alle kommer fra VW koncernen, men sammenlignet med resten af firekløveret så er Audi A3 mere eftertragtet på brugtvognsmarkedet, da de fire ringe er et varemærke, som mange gerne vil have fingre i.

I øjeblikket er det tredje generation af Audi A3, som kommer friske ud fra fabrikken, da anden generation kom i 2003 og i 2012 kom den nuværende Audi A3. Mest populær er Audi A3 med TDI dieselmotor, men der er nu også fint salg i benzinmotorerne på brugtbilsmarkedet. Audi A3 kan også købes i ’sjovere’ og mere kraftfulde versioner. Blandt andet en Audi RS3, som er et lille monster med femcylindret turbomotor, firehjulstræk og hele 340 hestekræfter. Det behøver dog ikke være helt så voldsomt, da der også findes en Audi S3, som ’kun’ har 265 hestekræfter.

Hverken Audi RS3 eller Audi S3 er de mest handlede biler på brugtvognsmarkedet, mens der er god chance for at finde en brugt Audi A3 i tre eller femdørs udgaven. Audi A3 fås også som cabriolet, ligesom Audi også er røget med på el-bølgen og har lavet en Audi A3 E-tron, som kan køre på forbrændingsmotor, el eller hybriddrift. Bilen er dog endnu så ny, at der ikke findes et brugtvognsmarked for den.

KonkurrenterDet var måske oplagt at pege på VW Golf, Seat Leon og Skoda Octavia, men de er alle lige klassen under. I stedet er Volvo V40, BMW 1-serie og Mercedes-Benz A-klasse de oplagte konkurrenter.

UdstyrAudi A3 fås i tre udstyrsvarianter. Atrraction, Ambition og luksuslinjen Ambiente. Det er dog kun Audi A3 fra 2003 eller 2012, der findes med alle tre udstyrsvarianter. Det er dog vigtigt at være opmærksom på udstyrsniveauet, hvis man kigger på Audi A3 på brugtvognsmarkedet, da Audi A3 kan skræddersyes, og ekstra udstyr fremgår ikke altid af prisen på brugtvognsmarkedet.Audi A3 bredt spektrum af verdensklasse bilerDer er tusindvis af forskellige biler at vælge imellem på bilmarkedet, men hvilken en af dem er egentlig værd at have? Der er så mange parametre at handle på, at det kan være uoverskueligt at finde en bil der passer til alle og enhver, og hvem siger at det kun er de nye biler som vi snakker om? Man kan finde en masse brugte biler som er blevet holdt så godt, at de ligner og fungerer som en helt ny bil, se bare vores udvalgt af a3. De forgående spørgsmål kan dog besvares meget forskelligt afhængigt af modtageren, men her hos Biltorvet.dk er vi dog ikke i tvivl. En bil kan indeholde mange forskellige ting indenfor komfort, teknisk ekstra udstyr samt alt det motoriske. Vi mener, at alle disse parametre er med til at danne en fælles betegnelse som vi kalder for køreglæde. Hvis du er en af dem som vægter køreglæden højt, så har vi den helt perfekte bil her på siden til dig, nemlig en brugt audi a3. Med en brugt audi a3 så skal du nok få vendt nogle hoveder på din færden i byen, landet eller hvor du end du ellers kommer. Audi mærket har gennem sine mange år også opbygget sig et rygte til at være et eksklusivt mærke, hvilket helt klart er den første og største grund til, at folk på gaden lige kigger en ekstra gang efter din brugte audi a3.

Inde på vores side har vi en masse forskellige modeller af den brugte audi a3. De findes nemlig i flere forskellige modeller, hvor der kan følge ekstraudstyr og opgraderinger med. Normalt så er udstyrslisten meget lang på biler indenfor de store mærker i bilverden, og her bliver der ikke gjort nogen undtagelser. Indenfor de brugte audi a3’ere findes der 3 overordnede modeller, som har hver deres prisklasse.

Brugt audi a3 Sportback:Denne model af den brugte audi a3 giver en dynamisk og stilren fremtoning, med sine udtryksfulde linjer. Proportionerne i denne bil sidder lige i skabet. Denne model fås med en utrolig bred vifte af assistentsystemer, hvor der udover dette kan medfølge den nyeste form for teknologi som kan tilkøbes eller anskaffes som

ekstraudstyr. Denne teknologi er godt at have uanset omstændighederne, da det kan bruges til både bykørsel samt de helt lange landevejsudflugter.

Hvis du er rigtig heldig, så kan finde du måske en brugt audi a3 sportback i limited edition. Denne bil følger med noget helt specielt udstyr som har en værdi af hele 104.700 kr. Her får du ekstraudstyr i alt fra det fysiske udseende som LED forlygter, S line eksteriorpakke, 18” alufælge, men så får du også nogen af de lidt mere tekniske ting med såsom fartpilot, opgraderet klimanlæg og Audis helt egen smartphone interface.

Brugt audi a3 Limousine:Audi a3 Limousine indeholder mange af de samme ting som den forgående model. Den største og tydeligste forskel her er, at den kombinerer følelsen af audi a3’eren med en coupé bil. Dette bidrager nemlig lidt mere til køreglæden i form af ekstra komfort. I denne model er der bidraget til lidt mere plads, så man kan læne sig helt tilbage uden problemer.

Brugt audi a3 Cabriolet:Så mangler vi bare den sidste af de 3 modeller, og denne her ligner nok Sportbacken på en prik. Den eneste forskel der er ved disse 2 modeller, er derimod også en af dem som lige tilføjer lidt ekstra til køreglæden. Mange vælger simpelthen ikke at købe Sportbacken, nemlig fordi at denne bil har den berygtede cabriolet funktion. Det vil sige at du kan trykke på en knap så taget kommer af, og du kan nyde friske luft der kører igennem håret. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Audi A3", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Audi A3", "author": { "@type": "Person", "name": "Mikkel Karlsen" }, "datePublished": "2019-11-22", "reviewBody": "Bredt udvalg af Audi A3 i flere prisklasser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.


Indlæser..