45.115 biler

Køb brugt Audi E-tron GT

Audi E-tron GT er en i rækken af Audis mange nye elbiler, og det her er klart en af de hurtigste og lækreste elbiler, som de har lanceret. Selve bilen kan accelerere fra 0-100 km/timen på 4,1 sekunder, og selve bilen kan køre op til 479 km. på én enkelt opladning.

 

GT i ‘Audi E-tron GT’ står for gran turismo, og det giver en indikation af bilens proportioner. Det er en meget lav og bred bil, og den har et look, som en rigtig lækker sportsbil - bare uden at den brænder benzin eller diesel af. Ved bare at se på bilen, så giver det udvendige design en indikation af, at vi har med en kraftfuld og lækker bil i særklasse.

Sportslig design

Det sportslige design på Audi E-tron ses både udvendigt og i det indendørs interiør. Også her vil man blive mødt af sportslig komfort, der samtidig udstråler kvalitet, komfort og eksklusivitet. De to forreste sæder er bygget som rigtige sportssæder, der giver ekstra komfort - særligt når der bliver kørt hurtigt på vejene.

 

I sportssæderne er der lækre integrerede hovedstøtter, hvor hovedet bliver støttet i hver side af de såkaldte sidestøtter. Når man kører sportslig kørsel eller kommer hurtigt rundt i et sving, så bliver hovedet holdt på plads i den rigtige position af sidestøtterne.

 

Selve førerpladsen er holdt i helt klassisk Audi-stil, hvor der i midten er en 12-tommer touchskærm, hvor man kan styre flere af bilens instrumenter.

 

Der er desuden rig mulighed for at personaliseret sin Audi E-tron GT, så den får det helt rigtige look, der passer til ejeren. Her på siden har vi et udpluk af nogle af de forskellige designs, som bilen kan have.

Opladning af Audi E-tron GT

Alle Audi’s elbilmodeller, E-tron, er udstyret med det nyeste teknologi inden for opladning. Selve bilens batteri vejer omkring 630 kilo, og det giver bilen en samlet vægt på 2,2 tons. Hvis man kan finde en lader med hele 270 kW, så er det muligt at lade bilen fra 5%-80% opladt på bare 22 minutter. Det er dog ikke altid, at man kan finde en lader med den styrke.

Hvis du bor i hus, kan man få sat en ladestander op, der typisk lader med 11 kW. På den måde kan man lade hele bilens batteri op over en nat.

Brugt Audi E-tron GT til salg gennem Biltorvet

Audi E-tron GT er en rigtig dyr bil, og det er langt fra de fleste almindelige danskere, der har lyst til, eller har råd til at købe så dyr og lækker en bil som denne. Derfor er det heller ikke nemt at finde en Audi E-tron GT brugt. Det er dog muligt at finde en Audi E-tron GT til leasing, da man så “lejer” bilen direkte hos en forhandler.

 

Med det sagt er det ikke fordi, at der slet ikke findes brugte Audi E-tron GT biler - der er bare færre af dem formentlig grundet den dyre købspris fra ny. 

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Audi.

 

Hvad koster en Audi E-tron GT?

Den vejledende salgspris direkte hos Audi lyder på lidt over 1 million kroner, og derudover kan der komme ekstraudstyr oveni, der øger prisen yderligere.

 

Hvor langt kan en Audi E-tron GT køre?

Alt efter hvordan selve kørslen foregår, så kan en Audi E-tron GT køre op til 479 kilometer på én enkelt opladning.

 

Hvem ejer Audi?

Det er den tyske bilkoncern Volkswagen, der blandt andet ejer Audi, Bentley, Bugatti, Skoda osv. Bilerne bliver produceret i 27 forskellige lande.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Audi E-tron GT?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den vejledende salgspris direkte hos Audi lyder på lidt over 1 million kroner, og derudover kan der komme ekstraudstyr oveni, der øger prisen yderligere."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kan en Audi E-tron GT køre?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Alt efter hvordan selve kørslen foregår, så kan en Audi E-tron GT køre op til 479 kilometer på én enkelt opladning."}},{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Audi?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er den tyske bilkoncern Volkswagen, der blandt andet ejer Audi, Bentley, Bugatti, Skoda osv. Bilerne bliver produceret i 27 forskellige lande."}}]}{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt Audi E-tron GT", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt Audi E-tron GT", "author": { "@type": "Person", "name": "Carina Berntsen" }, "datePublished": "2022-08-25", "reviewBody": "Køb brugt Audi E-tron GT", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..