Audi RS 4

Audi

Audi RS4 er ikke for sjov. Der er tale om en familiebil med rigtig mange hestekræfter under kølerhjelmen, som rigtig mange nok gerne ville have stående hjemme i garagen, men som de færreste har. Audi RS4 er nemlig en helt almindelig Audi A4, som har været forbi Audis tuning afdeling, hvilket de to bogstaver RS er vidnesbyrd for.

Audi sælger dog umiddelbart ikke en RS version af Audi A4 i Danmark i øjeblikket, så derfor er det også på brugtbilsmarkedet, man skal finde sin Audi RS4, hvis man gerne vil have en. Her er udvalget også begrænset, da RS modeller i det hele taget hører til sjældenhederne på de danske landeveje på grund af prisen. Hvis man investerer i en brugt Audi RS4, så får man dog en bil lidt ud over det sædvanlige, og den skal nok vække opsigt hos dem, som har en smule forstand på biler, og som ved, hvad det diskrete RS dækker over.

Konkurrenter

BMW M3 og Mercedes-Benz AMG C63

Udstyr

Da man i øjeblikket kun kan købe Audi RS4 af lidt ældre dato i Danmark, så er udstyrsniveauet heller ikke nødvendigvis på højde med, hvad man i dag forventer af en bil på dette niveau. Der mangler dog helt sikkert ikke udstyr i en Audi RS4.


Audi forhandlere på Biltorvet:

Audi BirkerødAudi Nykøbing FAudi Slagelse


Andre Audi modeller:

Audi 100Audi 50Audi 80Audi A1Audi A2Audi A3Audi A4Audi A4 AllroadAudi A5Audi A6Audi A6 AllroadAudi A7Audi A8Audi AllroadAudi CabrioletAudi E-tronAudi Q2Audi Q3Audi Q5Audi Q7Audi Q8Audi R8Audi RS 3Audi RS 4Audi RS 5Audi RS 6Audi RS 7Audi S1Audi S3Audi S4Audi S5Audi S6Audi S7Audi S8Audi SQ5Audi SQ7Audi TTAudi TTS


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev