46.197 biler

Læs mere om Audi RS 4 her

Audi RS 4
Guide

Otte fede stationcars, der sparker røv

På Biltorvet er vi trætte af SUV'er, så vi mindes alle de fantastiske stationcars, der er blevet lavet. Så vi har samlet otte fede familiebiler, der kan give det meste baghjul.

Læs nu

Audi RS4 er ikke for sjov. Der er tale om en familiebil med rigtig mange hestekræfter under kølerhjelmen, som rigtig mange nok gerne ville have stående hjemme i garagen, men som de færreste har. Audi RS4 er nemlig en helt almindelig Audi A4, som har været forbi Audis tuning afdeling, hvilket de to bogstaver RS er vidnesbyrd for.

Audi sælger dog umiddelbart ikke en RS version af Audi A4 i Danmark i øjeblikket, så derfor er det også på brugtbilsmarkedet, man skal finde sin Audi RS4, hvis man gerne vil have en. Her er udvalget også begrænset, da RS modeller i det hele taget hører til sjældenhederne på de danske landeveje på grund af prisen. Hvis man investerer i en brugt Audi RS4, så får man dog en bil lidt ud over det sædvanlige, og den skal nok vække opsigt hos dem, som har en smule forstand på biler, og som ved, hvad det diskrete RS dækker over.

Konkurrenter

BMW M3 og Mercedes-Benz AMG C63

Udstyr

Da man i øjeblikket kun kan købe Audi RS4 af lidt ældre dato i Danmark, så er udstyrsniveauet heller ikke nødvendigvis på højde med, hvad man i dag forventer af en bil på dette niveau. Der mangler dog helt sikkert ikke udstyr i en Audi RS4.Indlæser..