53.699 biler

Læs mere om Audi E-tron her

Bliv godt kørende med en Audi E-tron

En Audi E-tron er tyske Audis første serieproducerede elektriske model. I mange år har Audi leveret kvalitetsfyldte biler til verdensmarkedet inden for benzin- og dieselbiler, men nu er det tid til, at Audi skal ride med på bølgen af elbiler. De har derfor lavet en helt elektrisk SUV: Audi E-tron.

 

Audi har lanceret Audi E-tron, som deres første fulde elbil, og det er med den, at de gerne vil være med til at overtage markedet for elbiler. Det er en bil, som de håber kan imponere med et klassisk Audi design og en række spændende og innoverende funktioner. 

 

Den elektriske SUV er helt klart en bil, som rigtig mange bilelskere vil være vilde med, og der er behag og kvalitet for både føreren og passagerer.

Opladning af Audi E-tron

Når en Audi E-tron skal oplades, er det heldigvis meget nemt! Alle biler bliver udstyret med ladekabler, som kan placeres praktisk i det store bagagerum. De har lanceret det såkaldte Audi E-tron Charging Service, der er med til at give bilejerne adgang til en lang række offentlig ladestationer i Europa. Der er mere end 300.000 ladestationer i de i alt 26 EU-lande. I den forbindelse har Audi gjort opladningsprocessen hurtig og enkelt, og man kan finde standere, hvor bilen kan lynoplade med hele 150 kW.

 

Det der er meget imponerende ved Audi E-tron er bilens batteri, der er på hele 95 kWh. Det betyder, at bilen på en enkelt opladning kan køre cirka 440 km, før at den endnu en gang skal oplades. Derudover er der et avanceret Audi Quattro-firehjulstræk, der er med til at give en stor trækkraft, der gør det let at køre i forskelligt terræn.
 

Når man skal vælge en elbil, går langt de fleste efter en bil, der kan køre langt på en opladning. Det er ligesom at kigge på, hvor langt en diesel- eller benzinbil kan køre på literen eksempelvis, og hvor mange liter bilen kan rumme.

Brugt Audi E-tron til salg

Det er nogle gange svært at fastlægge Audi E-tron pris, da det afhænger af, om den er ny eller brugt, hvilket udstyr den har osv. Hvis du køber en brugt Audi E-tron, så koster den selvfølgelig mindre, end hvis den var helt ny. Når man køber en brugt bil, er det en god ide at se på, hvor gammel den er, hvor langt den har kørt, og hvad der medfølger af ekstraudstyr i bilen. Det er alt sammen noget, der er med til at fastlægge prisen for bilen.
 

Generelt er Audi rigtig stærk på brugtbilsmarkedet, da kvaliteten hos deres biler holder i rigtig mange år. Derfor kan man sagtens købe deres biler, selvom de er blevet brugt i nogle år, og har kørt mange kilometer. Derfor er der også ofte et stort udvalg af Audi generelt men også af Audi E-tron til salg. Desuden er Audi E-tron også udstyret med en særlig teknologi, der gør det svært for rusten at få fat i bilen. Det er en kæmpe fordel, da den så holder sig i god stand i rigtig mange år.
 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Audi elbiler.
 

Hvad koster en Audi E-tron?

Priserne varierer meget, men man kan eksempelvis få en Audi E-tron Sportsback fra 655.810 kr. Fælles for de fleste af E-tron modeller er, at de ligger på den anden side af en halv million.
 

Hvor langt kan en Audi E-tron køre?

En Audi E-tron kan cirka køre 440 km på en opladning, alt efter hvordan selve kørslen er. Det er en ret lang distance for en elbil, og Audi har gjort det nemt at oplade i hele Europa med adgang til hele 300.000 ladestandere.
 

Hvilke elbiler laver Audi?

Audi har efterhånden lavet en del forskellige elbiler, og hvis du gerne vil kigge efter en elbil fra Audi, skal du kigge efter navnet E-tron, der indgår i flere modeller.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Audi E-tron?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Priserne varierer meget, men man kan eksempelvis få en Audi E-tron Sportsback fra 655.810 kr. Fælles for de fleste af E-tron modeller er, at de ligger på den anden side af en halv million."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kan en Audi E-tron køre?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Audi E-tron kan cirka køre 440 km på en opladning, alt efter hvordan selve kørslen er. Det er en ret lang distance for en elbil, og Audi har gjort det nemt at oplade i hele Europa med adgang til hele 300.000 ladestandere."}},{"@type":"Question","name":"Hvilke elbiler laver Audi?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Audi har efterhånden lavet en del forskellige elbiler, og hvis du gerne vil kigge efter en elbil fra Audi, skal du kigge efter navnet E-tron, der indgår i flere modeller."}}]} { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt Audi E-tron", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt Audi E-tron", "author": { "@type": "Person", "name": "Vilhelm Petersen" }, "datePublished": "2022-08-25", "reviewBody": "Køb brugt Audi E-tron", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..