47.132 biler

Læs mere om Audi R8 her

Audi R8
Nyhed

Mere race i den nye Audi R8

Audi har sendt deres supersportsvogn til crossfit, så der nu er op til 620 hestekræfter fra den vidunderlige V10-motor.

Læs nu
Audi R8
Nyhed

Audi R8 V10 - nu med baghjulstræk

Den nye R8-variants rendyrkede karakter understreges af det matsort lakerede gitter i singleframe-grillen samt de ligeledes matsorte luftåbninger på fronten og bagenden.

Læs nu
Audi R8
Nyhed

Stærkeste R8 Spyder klar til produktion

Med en ydelse på 610 hk og et maksimalt drejningsmoment på 560 Nm ved 6.500 o/min. er det Audis stærkeste serieproducerede motor. Sammenlignet med Audi R8 Spyder V10 har den frit sugende 5,2-liters FSI med et kompressionsforhold på 12,7:1, 70 hk mere i plus-versionen. Det får topmodellen til at klare sprinten fra 0 til 100 km/t på 3,3 sek. – 0,3 sek. hurtigere – og ramme tophastigheden ved 328 km/t, hvilket er et plus på 10 km/t.

Læs nu

Audi R8 – til dig, der elsker luksus

Hvis du leder efter en tosædet sportsvogn med tårnhøj performance og ikonisk design, er en Audi R8 det helt rette valg for dig. Bilen, der første gang så dagens lys i 2006, er sidenhen blevet en af de mest ikoniske modeller fra den tyske bilfabrikant. Læs mere om Audi R8 her på siden, og bliv klogere på, hvorfor det er den helt rette bil til dine kørselsbehov.

Tosædet sportsvogn med ikonisk design

Ved første øjekast kan man næsten forveksle Audi R8 med en racerbil. Det bløde kurver og de aerodynamiske linjer fra fronten til bagenden har gjort den til en af de mest eftertragtede sportsvogne i verden. Også i Danmark er bilen ekstremt populær, og hvis man skal tro eksperter og forbrugere, er det den helt rette bil til dig, der ønsker en køreoplevelse ud over det sædvanlige. 

Læs også: Vores artikel om Audi e-tron GT Concept (2018)

Luksuriøst udstyr for alle pengene

Når det kommer til udstyr og performance, er Audi R8 i sin helt egen kategori. I udvalget på biltorvet.dk finder du modeller med både 4.2 og 5.2 FSI motorer, der blandt andet trækker tråde til Lamborghini. Med en 5.2 FSI-motor kan du accelerere fra 0 - 100 km/t på blot 3,9 sekunder og samtidig performe på tårnhøjt niveau på alt fra de danske landeveje og den tyske autobahn.

R8 er desuden udstyret med Audis banebrydende quattro-system, der giver dig fuld kontrol på grusvejen såvel som i de små gader. Af andet ekstraudstyr kan vi blandt andet nævne sportsudstødning, fartpilot og bakkamera. Flere af de brugte modeller kan desuden findes med det populære B&O soundsystem, der tilbyder dig lyd helt uden sidestykke.

Komplet interiør med sportsligt udtryk

Det er let at se, at inspirationen til Audi R8 er hentet fra sport. Alt fra fælge til pedaler er lavet efter sportens standarder. Flere R8-varianter hos Biltorvet har også det velkendte interiør i læder, der leder tankerne hen på det luksuriøse, og de er desuden udviklet med fokus på ergonomi, så du sidder ekstra godt og kan klare selv de længere køreture – eksempelvis ned gennem Europa på bilferie.

Læs også: Vi tester Porsche 718 Boxster GTS

Med eller uden cabriolet?

Biler med cabriolet udstråler en helt særlig luksus, og hos Biltorvet kan du finde flere forskellige varianter af Audi R8 med cabriolet. En cabriolet er det ideelle valg for dig, der ønsker at nyde vinden og solen på de varme dage, og det giver dig også en åben køreoplevelse med en frihedsfornemmelse, du aldrig bliver træt af. En cabriolet er det lille ekstra for dig, der ønsker ekstra sportslig og luksuriøs kørsel på daglig basis, uden at du behøver at gå på kompromis med performance.

Udforsk andre modeller fra Audi hos Biltorvet

Leder du efter en ny Audi til indkørslen? Hos Biltorvet har du mulighed for at søge blandt flere hundrede biler fra Audi . Da vi samarbejder med forhandlere i hele landet, kan du trygt regne med, at vores udvalg er både dybt og bredt. Vi forsøger altid at kunne tilbyde dig nogle af de mest populære modeller fra den tyske fabrikant, og det er uanset om du leder efter en sportsvogn, en familievenlig SUV eller noget helt tredje.

Du finder blandt andet disse populære Audi-modeller hos Biltorvet:

Dertil finder du også elektriske modeller som den populære Audi E-tron , der tilbyder dig en elektrisk, moderne køreoplevelse og masser af plads i både kabine og bagagerum. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at både design og performance er i allerhøjeste klasse, når du vælger en Audi.

Læs også: Vi ser nærmere på den futuristiske Audi E-tron GT

Derfor skal du købe din Audi R8 hos Biltorvet

Er du på jagt efter din næste luksusbil? Hos Biltorvet samler vi biler fra ca. 1400 forhandlere i hele Danmark. For dig betyder det stort udvalg og mulighed for at købe biler hos flere af Danmarks mest anerkendte bilforhandlere. Hos Biltorvet er det vores mål at gøre bilkøb så let og overskueligt som muligt og samtidig sikre dig ultimativ tryghed i dit køb.

Læs også: Vores anmeldelse af Audi Q8 e-tron 55

Flere af forhandlerne hos Biltorvet tilbyder en eller flere garantiordninger og forsikringsmuligheder, så du altid kan føle dig tryg på vejen. Flere forhandlere har desuden tilknyttet et autoriseret værksted, så din Audi R8 altid kan holde sig i topform. Uanset om du ønsker at prøvekøre din udvalgte Audi R8 eller snakke nærmere om køb eller finansiering, kan du med få klik kontakte din valgte forhandler direkte via Biltorvet .

 

Ofte stillede spørgsmål omkring Audi R8

Herunder finder du svar på ofte stillede spørgsmål omkring Audi R8.

Hvad koster en Audi R8?

Prisen på en Audi R8 afhænger af mange faktorer, herunder model, årgang, stand og antal kørte kilometer. Udforsk de mange R8-modeller hos Biltorvet her.

Indlæser..