46.198 biler

Læs mere om Audi R8 her

Audi R8
Nyhed

Mere race i den nye Audi R8

Audi har sendt deres supersportsvogn til crossfit, så der nu er op til 620 hestekræfter fra den vidunderlige V10-motor.

Læs nu
Audi R8
Nyhed

Audi R8 V10 - nu med baghjulstræk

Den nye R8-variants rendyrkede karakter understreges af det matsort lakerede gitter i singleframe-grillen samt de ligeledes matsorte luftåbninger på fronten og bagenden.

Læs nu
Audi R8
Nyhed

Stærkeste R8 Spyder klar til produktion

Med en ydelse på 610 hk og et maksimalt drejningsmoment på 560 Nm ved 6.500 o/min. er det Audis stærkeste serieproducerede motor. Sammenlignet med Audi R8 Spyder V10 har den frit sugende 5,2-liters FSI med et kompressionsforhold på 12,7:1, 70 hk mere i plus-versionen. Det får topmodellen til at klare sprinten fra 0 til 100 km/t på 3,3 sek. – 0,3 sek. hurtigere – og ramme tophastigheden ved 328 km/t, hvilket er et plus på 10 km/t.

Læs nu

Audi R8 er ikke en bil, man ser hver dag på de danske veje - desværre for den er smuk. Der er da også tale om en tosædet sportsvogn, der blev introduceret som gadebil tilbage i 2006, og som med de danske afgifter lander i et prisleje, hvor de færreste kan være med.

Audi R8 er bygget med inspiration fra den legendariske racerbil med samme navn, som har fejret triumfer ved Le Mans. Selvom der er tale om en gadebil, så leverer Audi R8 dog præstationer, som mest minder om en racerbil, hvilket en topfart på 301 kilometer i timen er et meget godt billede på. Det er vel og mærket præstationer, som bliver overgået af flere andre specielle Audi R8 modeller, da Audi R8 er lavet i flere forskellige udgaver, hvor det er motoren, som udgør forskellen.

Den første generation af Audi R8 blev produceret frem til 2012, hvor den nuværende generation af Audi R8 blev præsenteret, og den findes både som spyder og coupé version. To biler som fra nye koster over 3.000.000 kroner, og det betyder selvfølgelig også, at udvalget af Audi R8 er begrænset i Danmark. Der findes dog et lille udvalg på brugtbilsmarkedet, men priserne er stadig høje, men man får selvfølgelig også en køremaskine, som virkelig skiller sig ud og vækker opsigt.

Konkurrenter

Vi er i et segment, hvor det ikke vælter frem med oplagte konkurrenter, men biler som Porsche 911 Turbo og Mercedes-Benz AMG 63 SL" er to oplagte kandidater.

Udstyr

Der er alt, hvad hjertet kan begære af udstyr i Audi R8, og hvis man køber en ny, så kan man sætte sit individuelle præg på udstyrsniveauet, og det kan man med fordel holde øje med, hvis man er på udkig efter en brugt Audi R8.Indlæser..