Audi RS6 Avant Anmeldelse | 20-03-2014

Audi RS 6

Audi

Audi RS6 er et monster i forklædning. For den ser ikke ud af noget særligt, da den ved første øjekast ligner en almindelig Audi A6, men den kan meget mere. Det skyldes, at Audi RS6 er blandt verdens hurtigste stationcar, hvilket de 560 hestekræfter, der gemmer sig i en 4,0 liters benzinmotor, er en god forklaring på.

Sådan er tallene for den nuværende Audi RS6, mens motorerne tidligere har været en smule mere afdæmpet, men dog stadig med 450 og 481 hestekræfter. Audi RS6 har været produceret siden 2002, og den har altid været garant for gode egenskaber som familiebil og masser af fart og kræfter. Den nyeste generation findes kun som stationcar, men man har tidligere kunne købe en Audi RS6 som sedan, men der findes ikke det store udvalg af nogen af versionerne på det danske bilmarked, da priserne er ganske skræmmende.

Hvis du skal ud og investere i en ny Audi RS6, så skal du nemlig som minimum have 2.000.000 kroner op ad lommerne. Det er trods alt de færreste danskere, som har råd til at bruge den slags penge på en bil, så alternativet er at kigge efter en brugt Audi RS6. Her er udvalget dog begrænset, og man slipper ikke for at grave forholdsvis dybt i pengepungen, hvis man vil investere i en brugt Audi RS6. Til gengæld får man også en bil lidt ud over det sædvanlige, som både kan transportere familien, men samtidige accelerere fra de fleste andre biler.

Konkurrenter

Der er ikke mange andre biler, som kan tilbyde den samme kombination som Audi RS6, men Mercedes-Benz AMG CLS 63 Shooting Brake er en oplagt mulighed.

Udstyr

Der findes som standard stort set alt, hvad man skal bruge af udstyr. Derudover er der rig mulighed for at sætte sit eget præg, hvis man investerer i en ny Audi RS6. Så hold øje med udstyrsniveauet, hvis du er på udkig efter en brugt Audi RS6, da graden af udstyr ikke altid skinner igennem på prisen på brugtbilsmarkedet.


Audi forhandlere på Biltorvet:

Audi BirkerødAudi Nykøbing FAudi Slagelse


Andre Audi modeller:

Audi 100Audi 50Audi 80Audi A1Audi A2Audi A3Audi A4Audi A4 AllroadAudi A5Audi A6Audi A6 AllroadAudi A7Audi A8Audi AllroadAudi CabrioletAudi E-tronAudi Q2Audi Q3Audi Q5Audi Q7Audi Q8Audi R8Audi RS 3Audi RS 4Audi RS 5Audi RS 6Audi RS 7Audi S1Audi S3Audi S4Audi S5Audi S6Audi S7Audi S8Audi SQ5Audi SQ7Audi TT


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev