45.099 biler

Læs mere om Audi RS 6 her

Audi RS6 er et monster i forklædning. For den ser ikke ud af noget særligt, da den ved første øjekast ligner en almindelig Audi A6, men den kan meget mere. Det skyldes, at Audi RS6 er blandt verdens hurtigste stationcar, hvilket de 560 hestekræfter, der gemmer sig i en 4,0 liters benzinmotor, er en god forklaring på.

Sådan er tallene for den nuværende Audi RS6, mens motorerne tidligere har været en smule mere afdæmpet, men dog stadig med 450 og 481 hestekræfter. Audi RS6 har været produceret siden 2002, og den har altid været garant for gode egenskaber som familiebil og masser af fart og kræfter. Den nyeste generation findes kun som stationcar, men man har tidligere kunne købe en Audi RS6 som sedan, men der findes ikke det store udvalg af nogen af versionerne på det danske bilmarked, da priserne er ganske skræmmende.

Hvis du skal ud og investere i en ny Audi RS6, så skal du nemlig som minimum have 2.000.000 kroner op ad lommerne. Det er trods alt de færreste danskere, som har råd til at bruge den slags penge på en bil, så alternativet er at kigge efter en brugt Audi RS6. Her er udvalget dog begrænset, og man slipper ikke for at grave forholdsvis dybt i pengepungen, hvis man vil investere i en brugt Audi RS6. Til gengæld får man også en bil lidt ud over det sædvanlige, som både kan transportere familien, men samtidige accelerere fra de fleste andre biler.

Konkurrenter

Der er ikke mange andre biler, som kan tilbyde den samme kombination som Audi RS6, men Mercedes-Benz AMG CLS 63 Shooting Brake er en oplagt mulighed.

Udstyr

Der findes som standard stort set alt, hvad man skal bruge af udstyr. Derudover er der rig mulighed for at sætte sit eget præg, hvis man investerer i en ny Audi RS6. Så hold øje med udstyrsniveauet, hvis du er på udkig efter en brugt Audi RS6, da graden af udstyr ikke altid skinner igennem på prisen på brugtbilsmarkedet.Indlæser..