46.740 biler

Læs mere om Audi S1 her

Audi S1
Anmeldelse

Audi S1 Sportback

Motoren er på 2,0 liter og bygger på Audis prisvindende TFSI-teknologi. Ydelsen er vanvittige 231 hk, der takket være en vægt på 1.340 kg og det geniale quattro firehjulstræk, sender den lille raket forbi de 100 km/t på blot 5,9 sekunder og først stopper når elektronikken sætter ind ved 250 km/t.

Læs nu

Audi S1 er lidt af et særsyn i klassen for minibiler, for det er en lille køremaskine med så meget overskud, at man skulle tro, at man mindst var to segmenter højere oppe. Audi S1 blev præsenteret tilbage i 2014, fire år efter at den oprindelige Audi A1 gjorde sin entre i segmentet for minibiler.

Audi S1 er egentlig en opdateret Audi A1, da det er en A1’er, som er blevet udstyret med Audis S-linje, hvilket inkluderer flere forskellige opdateringer af bilen, både mekaniske og designmæssige. Hvis vi begynder med de mekaniske, så er Audi S1 udstyret med en fantastisk motor, som Audi har hentet højere oppe i modelprogrammet. Der er tale om en 2,0 liters benzinmotor med hele 231 hestekræfter, som virkelig kan sætte fut i den lille velkørende Audi S1. Som standard er Audi S1 i modsætning til Audi A1 udstyret med blandt andet xenon plus lygter, sportssæder, klimaanlæg og 17 tommer alufælge. Der er desuden mange forskellige sjove detaljer på Audi S1, som blandt andet er udstyret med en hækvinge, der har samme form som diffuseren. Audi S1 er da også en bil, der er skabt til at skabe køreglæde, og den er også mere et fremragende stykke legetøj, end den er et familiekøretøj. Prisen er heller ikke lav, og det betyder selvfølgelig også, at salget af Audi S1 er begrænset, og det skinner også igennem på brugtbilsmarkedet, hvor udvalget er begrænset.

Konkurrenter

Ford Fiesta ST og

Indlæser..