Audi Q7 3.0 TDI aut. Anmeldelse | 14-11-2006

Audi Q7

Audi

Audi Q7 er den største SUV’er fra den tyske bilfabrikant. Siden introduktionen på det danske marked tilbage i 2006 har Audi Q7 gennemgået et facelift i 2009.

I og med at der er tale om en stor SUV’er i luksusklassen, så er prisniveauet også temmelig højt. Derfor vil mange af de Audi Q7’ere, man kan købe på det danske brugtbilsmarked, også være på gule plader. Audi Q7 kan dog også sagtens købes på hvide plader med plads til fem eller syv passagerer.

På motorfronten kan man vælge mellem to benzindrevne motorer og tre dieselvarianter. Hvad angår benzinmotorerne, så får man enten 240 eller 340 hestekræfter og selvfølge firehjulstrækket Quattro. For dieselversionerne spænder det mellem 233 hestekræfter og helt op til 500. Fælles for alle versionerne er dog, at Audi Q7 altid er garant for gode egenskaber, og den tyske kvalitet sikrer, at disse egenskaber også gør sig gældende på brugtbilsmarkedet. Så hvis du investerer i en brugt Audi Q7, får du en bil, som holder prisniveauet rigtig godt, men som deraf måske også kan være en smule svær at videresælge, da prisen netop er temmelig høj, men på den anden side så fornægter de fire ringe på fronten sig ikke, og der vil altid være stor interesse for en Audi Q7.

Konkurrenter

Mercedes-Benz GL, Volvo XC90, Range Rover

Udstyr

Audi Q7 fås med en lang liste af standardudstyr lige fra et to-zonet komfortklimaanlæg til firehjulstrækket Quattro. Hvis man har behov for mere udstyr, end det der følger med som standard, så kan man selv tilvælge. Derfor er det også en god ide at være opmærksom på udstyrsniveauet, hvis man vil investere i en brugt Audi Q7


Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 139 anmeldelser.

Audi forhandlere på Biltorvet:

Audi BirkerødAudi Nykøbing FAudi Slagelse


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev