45.099 biler

Læs mere om Audi A1 her

Audi A1
Nyhed

Audi A1 er blevet voksen

Den nye Audi A1 er blevet skarpere at se på og mere rummelig indvendigt. Og så er der mulighed for vellyd fra danske B&O.

Læs nu
Audi A1
Nyhed

Opdatering af Audi A1

Den elektromekaniske servostyring er helt ny til A1. Den reducerer servofunktionen, efterhånden som bilens hastighed øges. Herudover kan dens funktion tilpasses via det nye system Audi Drive Select.

Læs nu

Fra Audi A2 udgik i 2005 og frem til 2010, hvor Audi A1 blev præsenteret, var Audi ikke tilstede i segmentet for minibiler, men med Audi A1 gjorde tyskerne et fornemt comeback. Den stilfulde og velkørende Audi A1 vækker med sit charmerende ydre opsigt, hvor den kommer frem i bybilledet. Designet er båret af en markant skarp C-stolpe, som former bilens genkedelige ydre. Audi A1 er bygget på platformen fra søstrebilen VW Polo, som også er fundamentet for blandt andet Seat Ibiza. Oprindeligt blev Audi A1 kun lavet i en tredørs-version, men i 2012 kom der en ny udgave med fem døre. I og med at Audi A1 er en forholdsvis ny bilmodel, så kan man også være sikker på, at bilen er spækket med ny teknologi, selvom man handler på brugtbilsmarkedet, hvor man faktisk kan finde ret mange Audi A1, hvor der er skruet ned for prisen. Man får tilmed en bil, som kører langt på literen. For Audi A1 er et eksempel på Audis filosofi om downsizing i form af turboladning i stedte for slagvolumen. Derfor vil Audi A1 i de to dieselversioner kunne køre op til 26 km/l ved blandet kørsel, mens tallet for benzinudgaverne er 19,6 og 18,5 km/l. Helt de samme tal opnår man ikke, hvis man vælger en Audi S1. Her får man til gengæld hele 231 hestekræfter og en topfart på 250 km/t.

Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter er, Mini Cooper, Citroën DS3, Alfa Romeo MiTo, Opel Corsa og VW Polo

Udstyr

Det er Attraction udstyrslisten, som er standard i Audi A1, med den får man blandt andet, radio, fjernbetjent centrallås, elektrisk justerbare og opvarmelige sidespejle, elruder og højdejusterbare forsæder. Er man til lidt mere luksus, så kan Audi A1 også købes med Ambition udstyrspakken. Her får man desuden, 16" alufælge, kromrørhalen og tågelygterne. Interiøret i A1 Ambition omfatter blandt andet sportslæderrat og førerinformationssystem.

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..