45.099 biler

Læs mere om Audi Q4 her

Audi Q4
Anmeldelse

Nerd alert – Audi Q6 er en teknisk tour de force

Audi har virkelig gjort sig umage denne gang - Q6 e-tron støjer mindre end nogen anden elbil, kan vise alarmtrekant i baglygterne, og elmotoren bruger teknik fra racerbiler. Vi dykker ned i de mange spændende funktioner, der får Audi Q6 e-tron til at køre endnu længere på en opladning.

Læs nu

Audi Q4 etron - en kraftfuld elbil

Audi har gjort det igen. Denne gang med den virkelig flotte og stærke Audi Q4, der nu fås i en lækker elbil version kaldet Audi Q4 etron. Elbiler er det nye sort, og det har Audi i den grad formået at gøre til deres fordel ved at udvikle en stilren elbil, der har alt det klassiske fra Audi.

Det er muligt at få Audi Q4 med almindelig brændstof og som etron, hvor bilen udelukkende kører på el. Der er selvfølgelig mulighed for at tilkøbe en masse lækkert udstyr, der tager bilen til nye højder.

Du finder både Audi Q4 etron Sportback og Audi Q4 etron Attitude. Audi Q4 etron pris starter på 420.810 kroner og bliver så dyrere, jo mere ekstraudstyr du ønsker til den. Køber du i stedet en Audi Q4 etron brugt, så kan du finde den til væsentlig færre penge.

Audi Q4 etron opladning og rækkevidde

Udover at Audi Q4 etron er en virkelig sportslig og lækker SUV, er det også et pragteksemplar af en elbil. Rækkevidden og nem og hurtig opladning er alfa omega, når snakken falder på elbiler. Heldigvis er Audi blevet utrolig skarpe på dette område, så du ikke skal være bekymret for det.

 

Audi Q4 etron har en rækkevidde på hele 481 kilometer. Dog skal man være opmmærksom på, at det i praksis kan være mindre, da al kørsel er forskelligt og slider forskelligt på batteriet. Rolig og ensartet kørsel giver længere rækkevidde end kørsel med mange skift.

Det er heldigvis blevet meget nemmere at oplade sin elbil, end det var for et par år siden. Der er dukket mange ladestandere op over hele landet, og hvis du bevæger dig ud i Europa, kan du også lade din elbil. Mange elbilsejere vælger desuden at sætte en ladestander op derhjemme, så opladningen bliver endnu nemmere.

Audi Q4 etron kan lades hele 80% op på bare 29 minutter, hvis man lader med 135 kW, der er maks.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Audi Q4 etron.

Fås Audi Q4 som elbil?

Ja, du kan sagtens få Audi Q4 som elbil. Elbilen hedder Audi Q4 etron, og er en virkelig lækker elbil med god rækkevidde og massere af køreglæde.

Hvor hurtigt kan Audi Q4 e-tron lades op?

Den kraftfulde Audi Q4 e-tron kan lades op ret hurtigt. Hvis du oplader med maks kW, som er 135 kW, kan du lade den op til 80% på bare 29 minutter. Lader du op med mindre kW, så vil ladetiden være længere.

Hvad er rækkevidden i Audi Q4 e-tron?

Den officielle rækkevidde på Audi Q4 e-tron lyder på 481 kilometer på én enkelt fuld opladning. Rækkevidden afhænger også af vind, vejr og køresel og kan derfor variere meget. 

Fås Audi Q4 e-tron med varmepumpe? (Bilvarmer)

Ja, du kan sagtens få en Audi Q4 e-tron med varmepumpe/bilvarmer. Du kan desuden se vores oversigt over, hvilke biler der har motorvarmer/bilvarmer i bilen her.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Fås Audi Q4 som elbil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja, du kan sagtens få Audi Q4 som elbil. Elbilen hedder Audi Q4 etron, og er en virkelig lækker elbil med god rækkevidde og massere af køreglæde."}},{"@type":"Question","name":"Hvor hurtigt kan Audi Q4 e-tron lades op?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den kraftfulde Audi Q4 e-tron kan lades op ret hurtigt. Hvis du oplader med maks kW, som er 135 kW, kan du lade den op til 80% på bare 29 minutter. Lader du op med mindre kW, så vil ladetiden være længere. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad er rækkevidden i Audi Q4 e-tron?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den officielle rækkevidde på Audi Q4 e-tron lyder på 481 kilometer på én enkelt fuld opladning. Rækkevidden afhænger også af vind, vejr og køresel og kan derfor variere meget. "}},{"@type":"Question","name":"Fås Audi Q4 e-tron med varmepumpe? (Bilvarmer)","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja, du kan sagtens få en Audi Q4 e-tron med varmepumpe/bilvarmer. Du kan desuden se vores oversigt over, hvilke biler der har motorvarmer/bilvarmer i bilen her."}}]}
Indlæser..