48.316 biler

Audi E-tron S: Et kig på den lækre elbil fra Audi

Hvis der er noget, som Audi kan, så er det at være et mærke, der er på forkant med innovation og denne her elbil er bestemt ingen undtagelse. Denne Audi E-tron S er en af deres nyeste elbiler i serien E-tron, og det er en bil, som er klar til at imponere alt og alle.

 

Bilen har et lækkert nyt design, der fungerer lige så godt, som det ser ud. Funktionerne i bilen er mange, og det er alle de fantastiske funktioner, der gør det hele mere stilfuldt og effektivt at køre i den. Du kan her blive meget klogere på, hvad Audi E-tron S er for en bil, og hvad der gør, at du må have fingrene i den.

En lækker luksusbil

Audi har lanceret denne lækre elbil med det for øje at konkurrere med de bedste luksus elbiler på markedet. Her er Audis ambition af konkurrere med biler såsom Tesla Model X og Jaguar I-Pace. Vi er altså oppe og snakke om nogle af de lækreste elbiler, der er på markedet, som denne her Audi E-tron S ligger og konkurrerer med. 

 

Lækre biler behøver bestemt ikke at køre på diesel eller benzin, og denne her bil er til de forbrugere, der gerne vil køre et grønnere alternativ. En blanding af den enorme luksus, komfort og lave CO2 udledning vil med garanti være populær blandt bilister, der gerne vil have lidt af det hele.

Opladning af Audi E-tron S

En anden fordel ved denne Audi E-tron S er, at den har en rækkevidde på op til 370 km på en enkelt opladning, og det kan man komme ret langt med. Rækkevidden kan godt variere alt efter, om man kører i by, på landevejen, motorvejen og under hvilke vejrforhold det er. Din Audi E-tron S vil løbende fortælle dig, hvor lang tid mere du kan køre, så du ikke risikerer at løbe tør for strøm.

 

Det er klart en fordel at have en ladestander derhjemme foran huset, men heldigvis bliver der løbende sat en masse ladestandere op i hele Danmark og Europa. Det er også muligt at oplade sin Audi på farten på nogle af de mere end 300.000 ladestandere, der er rundt omkring i 26 EU-lande.

Brugt Audi E-tron S til salg 

Det er ikke altid, at det er nemt at finde en brugt Audi E-tron S til salg, og det er der nok en meget god grund til. Da det netop er en af Audis luksusbiler, der i øvrigt er spækket med lækkert design og komfort, er den ikke billig. 

 

Dog kan der være en fordel i at købe en brugt Audi E-tron S, da det er en god måde at få en kvalitetsbevidst bil med et godt design til en lavere pris. Nyprisen på bilen er i den høje ende, og når den købes brugt, vil prisen naturligt være lavere. Hvor meget lavere den er vil afhænge af, hvor gammel bilen er, hvor lang den har kørt og hvilket ekstraudstyr der følger med.

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Audi.

 

Hvad står Audi for?

Grundlæggeren August Horch fik ideen fra sin søn, der til dagligt læste latin. Han oversatte familiens navn til latin, og på tysk betyder Horch ‘Lyt’, og ‘Lyt’ på latin er Audi.

 

Hvad koster en Audi?

Det er meget forskelligt, hvad en Audi koster, da det afhænger meget af modellen, motor og udstyr. Derfor er det en god ide at gå på opdagelse på markedet.

Hvor er Audi fra?

Audi stammer fra Tyskland og de her hovedsæde i Ingolstadt i Tyskland. De er ejet af tyske Volkswagen, der også ejer andre bilmærker.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad står Audi for?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Grundlæggeren August Horch fik ideen fra sin søn, der til dagligt læste latin. Han oversatte familiens navn til latin, og på tysk betyder Horch ‘Lyt’, og ‘Lyt’ på latin er Audi."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Audi?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er meget forskelligt, hvad en Audi koster, da det afhænger meget af modellen, motor og udstyr. Derfor er det en god ide at gå på opdagelse på markedet."}},{"@type":"Question","name":"Hvor er Audi fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Audi stammer fra Tyskland og de her hovedsæde i Ingolstadt i Tyskland. De er ejet af tyske Volkswagen, der også ejer andre bilmærker."}}]} { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt Audi E-tron S", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt Audi E-tron S", "author": { "@type": "Person", "name": "Hella Jørgensen" }, "datePublished": "2022-08-25", "reviewBody": "Køb brugt Audi E-tron S", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..