48.268 biler

Læs mere om Audi RS 3 her

Audi RS 3
Nyhed

Ford og Audi gør det igen

For 4. gang i træk vinder Ford Motor Company prisen for bedste motor under 1,0 liter. Og for 6. gang i træk vinder Audi prisen for bedste motor i kategorien 2,0 – 2,5 liter.

Læs nu
Audi RS 3
Nyhed

Endelig - Ny Audi RS3!

I den nye RS 3 Sportback har den prisbelønnede 2,5 TFSI-motor 367 hk og et drejningsmoment på 465 Nm. Turbomotoren accelererer den kompakte femdørs bil fra 0 til 100 km/h på 4,3 sek., hvilket er 0,3 sek. hurtigere end forgængeren.

Læs nu

Audi RS3 er den hurtigste og dyreste Audi A3, og den har eksisteret siden 2011. Der er tale om en lille kompakt sportsback med køreegenskaberne på plads. Det er da i bund og grund også en Audi A3, som har været forbi Audis sportsafdeling, hvor den er blevet udstyret med en anden motor og gearkasse, ligesom der er ændret en smule på designet, så den ser endnu mere sporty ud, end den almindelige Audi A3.

Motoren er 2,5 liters turbo benzinmotor med 340 hestekræfter, mens gearkassen er 7-trins S-tronic dobbeltkoblingsgearkasse, og det er lig med en topfart på 250 kilometer i timen. Der er med andre ord tale om noget af det ypperste i klassen, og det betyder også, at priserne er skruet gevaldigt op. Hvis man vil investere i en ny Audi RS3, så kan man hurtigt komme af med 1.000.000 kroner, hvis man gerne vil have noget ekstra udstyr med. Det er et prisniveau, som godt kan skræmme de fleste danskere, og derfor er det måske også på brugtbilsmarkedet, man skal finde sig Audi RS3.

Konkurrenter

BMW M2-serie og Mercedes-Benz AMG A45 er de mest oplagte kandidater

Udstyr

Ud over alt det udstyr man normalt finder i en Audi A3, så er der også blandt andet specielt læderrat og lædersæder, som en del af RS seriens standardudstyr, men rækken af ekstraudstyr som kan tilkøbes, er meget lang og inkluderer blandt andet anlæg fra Bang & Olufsen, parkeringshjælp og meget andet. Ideen er, at man skal kunne gøre sin Audi RS3 individuel, og det er en god ide at holde øje med niveauet af ekstraudstyr, hvis man kigger efter en brugt RS3.Indlæser..