45.259 biler

Læs mere om Audi A4 her

Audi A4
Guide

Seks brugte biler under 10.000 kroner

Kig med i vores 00’er-bonanza af biler, ingen andre gider at have. Det er godt for dig, for de er stinkende billige – vi har samlet seks brugte biler til under 10.000 kroner.

Læs nu

Audi A4 er yderst populær på brugtbilsmarkedet, men den er ikke speciel billig. Til gengæld så er det en af de mellemklasse biler, som holder prisen allerbedst, så chancen for at få en god pris ved videresalg er bestemt til stede, og dermed er totalomkostningerne ganske fornuftige. Audi A4 er en luksus mellemklassebil, som mange gerne vil forbindes med, samtidige med at den holder godt, så derfor er den en attraktiv vare på brugtbilsmarkedet. På motorfronten kan man både få det sjovt eller være fornuftig. Audi RS4 er et monster, som ikke har problemer med at følge med selv de hurtigste biler på landevejen, samtidige med at der stadig er plads til familien. Hvis man vælger RS4 versionen, så skal man dog også grave ganske dybt i pengepungen, selvom der er tale om en brugt bil. Mere prisvenlig er den populære 2,0 TDI dieselmotor, som ligger under kølerhjelmen på rigtig mange Audi A4 på de danske landeveje. Med lidt fornuft kan man med denne dieselmotor køre på den rigtige side af 20 km/l. Hvis man gerne vil have lidt flere hestekræfter og sjov, men stadig foretrækker en dieselmotor, så kan Audi A4 også erhverves med en 3,0 TDI dieselmotor, som leverer masse er kræfter.

Hvis man gerne vil have lidt af begge verdener, altså både mulighed for fornuft og sjov, så skal man vælge sin Audi A4 med en af de to benzinturbomotorer. Både 1,8 og 2,0 TFSI kan med lidt omtanke køres økonomisk, men der er bestemt også kræfter til at have det lidt sjovt. Mulighederne er mange hos Audi, når det kommer til udstyr og gearkasser. Derfor er det en god ide at være opmærksom på dette, når man skal købe en Audi A4 på brugtbilsmarkedet, da udstyrsniveauet ikke altid harmonerer med prisniveauet.
 

Konkurrenter

 


Der er tre helt oplagte konkurrenter til Audi A4 i segmentet for mellemklassebiler i luksusklassen. Det er BMW 3-serie, Mercedes-Benz C-klasse og Volvo V40

Udstyr

 

 

 

Brugt Audi A4 en stjerne på vejen

 


På trods af at Audi A4 er blandt de mindre Audi-versioner, så er den rig på udstyr, og den kan fås med alt fra navigation på en stor skærm til radarstyret fartpilot. Hvis man ønsker firehjulstræk, så kan Audi A4 også købes med det verdenskendte Quattro firehjulstræk. Hvis du foretrækker et ekstra lækket visuelt udtryk, så er det S-linjen, du skal lede efter på brugtbilsmarkedet. Den er inspireret af sportsversionen Audi S4, og det kan ses på linjerne og udstyret indenfor, som blandt andet byder på lædersæder i verdensklasse.

På vejene i Danmark har vi mange små og grimme biler på gaden. Dog har vi også de folk, som godt kan lide at investere lidt ekstra i deres bil, og her finder vi tit mange af de større og flottere biler, fra de helt store bil producenter som Mercedes, BMW og Audi, for bare at nævne de mest populære. Mange drømmer om at få en ny bil, men det er dog ikke alle der har råd til det. Afgiften vi har på biler herhjemme gør heller ikke så meget bedre for pengepungen, men hvis du stadig er fast besluttet på at du skal have dig en ny bil, så kan du købe en brugt Audi A4 lige her hos os!

 

 

 

 

 

Du får noget for pengene i en Audi A4

 


For de mange mennesker som har det lidt stramt i økonomien, så kunnen man kigge på en brugt Audi A4, hvor man virkelig kan snakke om at få noget for pengene. Der er mange som føler, at der er en skam i købe brugte biler, men sandheden er, at de fleste brugte biler som bliver solgt videre, ligner de helt nye fordi at de er blevet holdt så godt af den tidligere ejer. Du vil ikke finde en brugt Audi A4 hos os, som ikke ligner en helt fabriksny fra top til tå. Det vil du kunne se i en brugt Audi A4 ud af vores kæmpe udvalg. Hos biltorvet.dk er det klart en brugt Audi A4 som er blevet kundernes favorit. En brugt Audi A4 kan komme i flere forskellige modeller, hvor hver ny model har udstyr eller et udseende som differentierer sig fra en klassisk brugt Audi A4 i samme kategori.

* Brugt Audi A4 Sedan: Dette er den helt klassiske model i serien, som alle andre efterkommere er bygget efter. Den har et utroligt lækkert og stilrent design som kommer med den nyeste innovative teknologi, som gør din hverdag bag rattet meget lettere. En brugt Audi A4 Sedan kommer også i en limousine model, som giver dig ekstra meget plads. Hertil kan du få en brugt Audi A4 i en S-model som giver dig alt ekstraudstyr med.

* Brugt Audi A4 Avant: Den næste model har samme stilrene design som sin forgænger, men selvom at Avant-modellen ser større ud, så vejer den faktisk mindre. Derover er der tænkt over hver detalje i denne bil, som er alt fra deres ambience system, til deres helt absurde baggagerum hvor der er plads til alt. Du kan også få denne model i en g-tron edition, hvor forskellen ligger i at denne kører på naturgas, så du kan se godt ud mens

du tænker mere på miljøet under kørsel. En brugt Audi A4 Avant kan også komme i en S-model som giver dig alt ekstraudstyr med.


Audi er et af de store mærker, som dominerer herhjemme i Danmark. Mærket er gennem årene gået hen og blevet et af de mest anerkendte bilmærker i Danmark og er det faktisk også i resten af verden. Selskabet Audi startede tilbage i 1910 under navnet Audi Werke AG og fik senere en ændring i sit navn som firmaet nu er verdenskendt under. I Audi logoet har man de 4 ringe som hænger sammen, som også har en historie bag sig. De står faktisk for fusionen af hele fire bilfirmaer i Tyskland, som hver og en fører til det som Audi er blevet til i dag. Firmaerne Audi, DKW, Horch og Wanderer slog sig sammen under Audi navnet, og endte med at blive den anden største bil producent i Tyskland. Lige siden da har de fulgt trop er er en af de førende bilproducenter i verden.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Audi A4", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Audi A4", "author": { "@type": "Person", "name": "Susanne Engel" }, "datePublished": "2019-08-02", "reviewBody": "Godt udvalg af brugte Audi A4'er", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

 

 

 

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Audi A4", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Audi A4", "author": { "@type": "Person", "name": "Rene Toft Petersen" }, "datePublished": "2020-07-10", "reviewBody": "Sælger og køber altid biler her", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indlæser..