46.011 biler

Læs mere om Audi S4 her

Audi S4
Nyhed

Ny Audi S4 på IAA

Audi S4 accelererer fra 0 til 100 km/t på 4,7 sekunder og fortsætter til 250 km/t, hvor den elektroniske begrænser griber ind. Til trods for de markant bedre præstationer imponerer V6'eren med sin effektivitet: I henhold til NEDC-cyklussen kører S4 Limousine 13,5 km/l.

Læs nu

Audi S4 er nok den mest solgte S-model i Danmark, hvor Audi A4 altid har været populær, og det har også smittet af på salget af den mere sporty og veludstyret S-model. Det er ellers ikke fordi, at Audi S4 er den billigste Audi model i S-serien, men den har nydt godt af, at Audi A4 især har været populær som firmabil i den luksuøse afdeling, og der har S-modellen til tider været en del af dette marked.

Audi S4 er dog stadig langt fra en udbredt model, og udbuddet på brugtbilsmarkedet er også stadig forholdsvis begrænset. Audi S4 har faktisk været produceret lige siden 1991, så den har efterhånden en lang historie. Audi S4 er netop i slutningen af 2015 kommet i sjette generation. Audi S4 har hele tiden adskilt sig fra den almindelige Audi A4 ved en kraftigere motor og små designmæssige detaljer, samt ikke mindst det lille S på fronten og bagenden.
<7br> Audi S4 har altid kunne købes som sedan (limousine) og stationcar (Avant), mens der også er kommet en cabriolet version til, og især stationcar versionen har været populær, og det skinner også igennem på brugtbilsmarkedet, hvor det lille udvalg af Audi S4 næsten udelukkende består af Avant versioner.

Konkurrenter

BMW 3-serie, Volvo V40 og Mercedes-Benz C-klasse

Udstyr

Der er en god mængde af standardudstyr, men der er også rig mulighed for at tilkøbe en masse ekstraudstyr og dermed sætte sit eget personlige præg på sin Audi S4. Det er værd at holde øje med, hvis man vil købe en brugt Audi S4, da man på brugtbilsmarkedet kan få en god mængde ekstraudstyr, uden det nødvendigvis skinner igennem på prisenIndlæser..