Audi S4

Audi

Audi S4 er nok den mest solgte S-model i Danmark, hvor Audi A4 altid har været populær, og det har også smittet af på salget af den mere sporty og veludstyret S-model. Det er ellers ikke fordi, at Audi S4 er den billigste Audi model i S-serien, men den har nydt godt af, at Audi A4 især har været populær som firmabil i den luksuøse afdeling, og der har S-modellen til tider været en del af dette marked.

Audi S4 er dog stadig langt fra en udbredt model, og udbuddet på brugtbilsmarkedet er også stadig forholdsvis begrænset. Audi S4 har faktisk været produceret lige siden 1991, så den har efterhånden en lang historie. Audi S4 er netop i slutningen af 2015 kommet i sjette generation. Audi S4 har hele tiden adskilt sig fra den almindelige Audi A4 ved en kraftigere motor og små designmæssige detaljer, samt ikke mindst det lille S på fronten og bagenden.
<7br> Audi S4 har altid kunne købes som sedan (limousine) og stationcar (Avant), mens der også er kommet en cabriolet version til, og især stationcar versionen har været populær, og det skinner også igennem på brugtbilsmarkedet, hvor det lille udvalg af Audi S4 næsten udelukkende består af Avant versioner.

Konkurrenter

BMW 3-serie, Volvo V40 og Mercedes-Benz C-klasse

Udstyr

Der er en god mængde af standardudstyr, men der er også rig mulighed for at tilkøbe en masse ekstraudstyr og dermed sætte sit eget personlige præg på sin Audi S4. Det er værd at holde øje med, hvis man vil købe en brugt Audi S4, da man på brugtbilsmarkedet kan få en god mængde ekstraudstyr, uden det nødvendigvis skinner igennem på prisen


Audi forhandlere på Biltorvet:

Audi BirkerødAudi Nykøbing FAudi Slagelse


Andre Audi modeller:

Audi 100Audi 50Audi 80Audi A1Audi A2Audi A3Audi A4Audi A4 AllroadAudi A5Audi A6Audi A6 AllroadAudi A7Audi A8Audi AllroadAudi CabrioletAudi E-tronAudi Q2Audi Q3Audi Q5Audi Q7Audi Q8Audi R8Audi RS 3Audi RS 4Audi RS 5Audi RS 6Audi RS 7Audi S1Audi S3Audi S4Audi S5Audi S6Audi S7Audi S8Audi SQ5Audi SQ7Audi TT


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev