47.791 biler

Læs mere om Audi A7 her

Audi A7
Anmeldelse

Vorsprung durch design – Audi A7

Vi tager Audi A7 på langtur. Det har både sine op- og nedture, men vi kan ligeså godt afsløre nu, at den 3-liters V6'er med 340 hk er en perle.

Læs nu
Audi A7
Nyhed

Audi præsenterer ny A7 Sportback

I går var der rigtig godt nyt til Audi fans over hele verden. Audi præsenterede nemlig den helt nye A7 Sportback. A7 Sportback repræsenterer i særlig grad Audis nye designsprog og indfrir de designmæssige forventninger, der blev skabt med prologue-konceptbilerne.

Læs nu
Audi A7
Anmeldelse

Audi A7 3,0 TDI quattro

Audi har i anledning af 25 året for deres TDI-teknologi lavet en competition model af A7. Her er tale om nøjagtig samme motor, men med en forøgelse af motorkraften med 6 hk. Der er altså tale om en 326 hk V6’er, hvor 0-100 km/t er reduceret med 0,1 sekunder. Faktisk, så yder motoren kortvarigt hele 346 hk når boost funktionen er aktiv.

Læs nu

Audi A7 - en lækker luksusbil

Audi A7 er en forholdsvis ny model fra den tyske bilgigant, som hører til i den højere ende af modelkataloget. Den placerer sig nemlig lige imellem Audi A6 og Audi A8, og den er baseret på samme platform som Audi A6. 

Modellen kom på markedet i 2010, og den vakte straks opsigt med et yderst flot design, som har flere lighedspunkter med den lidt mindre Audi A5. Den kom først i tre forskellige motorvarianter, nemlig to benzinmotorer og en dieselmotor, men findes nu også som en Audi A7 hybrid.

Audi A7 hører som nævnt til i de dyre ende af skalaen, og det er heller ikke små motorer, der ligger under kølerhjelmen. Hvis man gerne ville have en benzinvariant, så kan man vælge imellem en 2,8 og 3,0 liters med henholdsvis 204 og 300 hestekræfter. På dieselfronten findes der en 3,0 liters med enten 204 eller 245 hestekræfter. 

Efterfølgende kom der så nogle mere hidsige versioner, nemlig en Audi A7 Sportback og så ikke mindst en Audi A7 RS, som kom direkte fra Audis tuning-afdeling. Audi A7 er ikke videre udbredt på det danske marked, da bilen er alt for dyr til at være allemandseje. 

Køb en Audi A7 Sportback TFSI e hybrid bil

Det er muligt at købe en Audi A7 med benzinmotor og dieselmotor, men det er også muligt at købe en Audi A7 hybrid. Med en hybridbil kan du både køre på el men også på diesel eller benzin. Hvis du vælger hybrid, forpligter du dig ikke til en 100% elbil.

En hybridbil er derfor en rigtig god bil til dig, der ikke har erfaring med elbiler før, men som rigtig gerne vil blive mere tryg ved at køre på el. Audi A7 hybrid kan du oplade mange forskellige steder i hele landet og i Europa. Det tager cirka 2,5 timer at lade batteriet op i en Audi A7 Sportback TFSI e.

Køb en brugt Audi A7 til salg

Derfor er det også på brugtbilsmarkedet, at de fleste skal ud og finde deres Audi A7, men her er bilen stadig temmelig dyr, men man får til gengæld også en smuk og velkørende bil, som vækker opsigt, hvor den kommer frem. 

Som nævnt kan det godt være en dyr fornøjelse at købe en Audi A7, hvis man køber den frisk fra fabrikken. Heldigvis er det sådan, at man kan købe en brugt Audi A7 til en væsentlig billigere pris, end hvis man køber den fra ny. Det er ikke sådan, at der findes mange brugte Audi A7 til salg, men der findes da nogen. 

Grunden til at der ikke er nær så mange brugte Audi A7 til salg, som der er af andre biler fra Audi er simpel: Audi A7 er en forholdsvis dyr bil, og der er derfor færre af dem i omløb.

 

Det kan være en rigtig god ide at købe en brugt Audi A7, hvis man ikke har råd eller lyst til at købe en ny Audi A7. Audi er et mærke af utrolig høj kvalitet, og den kvalitet daler ikke bare fordi, at vi har at gøre med en bil, der måske har kørt mange kilometer. 

Hvor god standen er på en brugt Audi A7 afhænger selvfølgelig af, hvordan bilen er blevet vedligeholdt, og hvor mange kilometer bilen har kørt. Det er altid vores anbefaling, at man ikke skynder sig med at købe en bil, men overvejer det grundigt og tjekker standen på bilen inden et køb.

En bil med masser af udstyr 

Det ses tydeligt på graden af udstyr, at vi har med en bil i luksussegmentet at gøre. Niveauet af standardudstyr er højt. Når du er på udkig efter en Audi A7 kan du vælge en lang række forskellige udstyrspakker, så du kan skræddersy din Audi, ligesom du ønsker den.

Ellers kan man vælge Audi S-line, som er fyldt med sporty udstyr, såsom 17 tommer alufælge og læder sportssæder. Den kan også købes med Audi Exclusive line, som i høj grad giver mulighed for, at den enkelte selv kan sammensætte udstyret i sin Audi A7.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Audi A7.

Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi A7 Sportback TFSI e?

I bagagerummet på en Audi A7 Sportback TFSI e, er der plads til 308 liter. Det er ikke et stort bagagerum sammenlignet med mange andre Audier, men denne her bil er også mere sportslig og er ikke tiltænkt til store familier.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi A7 Sportback TFSI e?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"I bagagerummet på en Audi A7 Sportback TFSI e, er der plads til 308 liter. Det er ikke et stort bagagerum sammenlignet med mange andre Audier, men denne her bil er også mere sportslig og er ikke tiltænkt til store familier."}}]}
Indlæser..