53.559 biler

Læs mere om Audi A7 her

Audi A7
Anmeldelse

Vorsprung durch design – Audi A7

Vi tager Audi A7 på langtur. Det har både sine op- og nedture, men vi kan ligeså godt afsløre nu, at den 3-liters V6'er med 340 hk er en perle.

Læs nu
Audi A7
Nyhed

Audi præsenterer ny A7 Sportback

I går var der rigtig godt nyt til Audi fans over hele verden. Audi præsenterede nemlig den helt nye A7 Sportback. A7 Sportback repræsenterer i særlig grad Audis nye designsprog og indfrir de designmæssige forventninger, der blev skabt med prologue-konceptbilerne.

Læs nu
Audi A7
Anmeldelse

Audi A7 3,0 TDI quattro

Audi har i anledning af 25 året for deres TDI-teknologi lavet en competition model af A7. Her er tale om nøjagtig samme motor, men med en forøgelse af motorkraften med 6 hk. Der er altså tale om en 326 hk V6’er, hvor 0-100 km/t er reduceret med 0,1 sekunder. Faktisk, så yder motoren kortvarigt hele 346 hk når boost funktionen er aktiv.

Læs nu

Audi A7 er en forholdsvis ny model fra tyskerne, som hører til i den højere ende af modelkataloget. Den placerer sig nemlig lige imellem Audi A6 og Audi A8, og den er baseret på samme platform som Audi A6.

Modellen kom på markedet i 2010, og den vakte straks opsigt med et yderst flot design, som har flere lighedspunkter med den lidt mindre Audi A5. Den kom først i tre forskellige motorvarianter, nemlig to benzinmotorer og en dieselmotor. Audi A7 hører som nævnt til i de dyre ende af skalaen, og det var da heller ikke ligefrem små motorer, der lå under kølerhjelmen. Hvis man gerne ville have en benzinvariant, så kunne man vælge imellem en 2,8 og 3,0 liters med henholdsvis 204 og 300 hestekræfter. På dieselfronten fandtes der en 3,0 liters med enten 204 eller 245 hestekræfter.

Efterfølgende kom der så nogle mere hidsige versioner, nemlig en S-version og så ikke mindst en RS-version, som kom direkte fra Audis tuning-afdeling. Audi A7 er selvfølgelig ikke videre udbredt på det danske marked, da bilen er alt for dyr til at være allemandseje. Derfor er det også på brugtbilsmarkedet, at de fleste skal ud og finde deres Audi A7, men her er bilen stadig temmelig dyr, men man får til gengæld også en smuk og velkørende bil, som vækker opsigt, hvor den kommer frem.

Konkurrenter

BMW 6-serie, Mercedes-Benz CLS klasse og Jaguar XK

Udstyr

Det ses tydeligt på graden af udstyr, at vi har med en bil i luksussegmentet at gøre. Niveauet af standardudstyr er højt, og vi kan blot nævne fartpilot og LED bag- og forlygter. Ellers kan man vælge Audi S-line, som er fyldt med sporty udstyr, såsom 17 tommer aluminiumsfælge og læder sportssæder. Den kan også købes med Audi Exclusive line, som i høj grad giver mulighed for, at den enkelte selv kan sammensætte udstyret i sin Audi A7.Indlæser..