47.737 biler

Læs mere om Audi S5 her

Audi S5 er indbegrebet af sporty linjer og køreegenskaber. For den oprindelige AudiA5 er noget af det mest sporty, der er kommet fra Audi, og når der så er tale om S versionen, som er sportslinjen, så har den fået på alle tangenter.

Audi S5 har lige siden introduktionen i 2007 kørt parløb med den almindelige Audi A5, da den har udgjort topversionen i A5 serien lige siden introduktionen. Audi S5 fik et facelift i 2013, som blandt andet inkluderede en kraftigere motor og start/stop teknologi. Salget af Audi S5 er grundet prisen begrænset i Danmark, men der er alligevel et lille udvalg på brugtbilsmarkedet, hvor man kan gøre et fornuftigt køb, da Audi S5 er en bil med attitude og super køregenskaber, som sammenkoblet med de fire ringes prestige er med til at sikre, at den holder prisen rigtig godt.

Konkurrenter

Mercedes-Benz CLK, BMW 3-serie og BMW 4-serie

Udstyr

Der er en stor liste af standardudstyr, men som det er med Audi, og især i forhold til S og RS modellerne, så er der rig mulighed for at tilkøbe en lang liste af ekstraudstyr. Derfor er det en god ide at holde lidt øje med niveauet af udstyr, hvis du er på udkig efter en brugt Audi S5, da man kan få meget ekstra udstyr med, uden at det nødvendigvis skinner igennem på prisen.Indlæser..