53.366 biler

Læs mere om Audi Q5 her

Audi Q5
Nyhed

Endelig danske priser på den nye Audi Q5

Audi Q5 er på vej ud til de danske forhandlere i motorvarianterne 2.0 TDI 190 hk og 2.0 TFSI 252 hk – begge med quattro og S tronic – mens de andre modeller kommer senere på året.

Læs nu
Audi Q5
Nyhed

Audi udfordrer studerende

De 10 hold af studerende – primært inden for computer science, electrical engineering og mechanical engineering – vil konkurrere mod hinanden ved en event på Audi Museum Mobile i Ingolstadt i Tyskland den 26.-27. marts 2015, hvor der bliver bygget en bane til formålet.

Læs nu

Audi Q5 - En stor lækker SUV

Tilbage i 2008 blev Audi Q5 introduceret for første gang, og lige siden da har den fået en masse opmærksomhed med på vejen. Det er nemlig en SUV, der er bygget på samme platform som Audi A4. Med det sagt kan man ikke sammenligne de to biler, da de på trods af det er forskellige. 

Hvis du gerne vil have en forholdsvis stor SUV, der samtidig er af god tysk kvalitet, er Audi Q5 et godt valg. Bilen er udstyret med det populære firehjulstræk, Quattro, der er med til at give en stærk og behagelig køreoplevelse.

En stærk motor

Det er muligt at få Audi Q5 med to forskellige, og meget stærke, TFSI-benzinmotorer, og det kan give enten 225 eller 272 hestekræfter. Lige meget om du vælger den ene eller anden benzinmotor, får du en kraftig og lækker sportslig køreoplevelse.

Det er også muligt at få hele tre forskellige dieselmotorer i Audi Q5, men der er ikke den samme kraft og styrke i dem, som der er i benzin motorerne. Her er det muligt at få mellem 143, 117 og 245 hestekræfter. 

Dog skal man altid huske, når man snakker benzin og diesel, at det langt hen af vejen giver en væsentlig bedre brændstoføkonomi at vælge en dieselmotor. Det er også oftest dieselmotoren, som du kan finde, når du ser en brugt Audi Q5. 

En Audi Q5 med masser af ekstraudstyr

Det fede ved de fleste af Audis modeller er, at du kan vælge en masse forskelligt ekstraudstyr. Audi Q5 kommer dog med en lang række af standardudstyr, som er inklusiv i startprisen. Det tæller blandt andet klimaanlæg og læderrat, så du får al den basale luksus med i prisen. Med det sagt kan man altid tilføje ekstraudstyr og ekstra luksus til sin Audi Q5, og der har Audi gjort det ret nemt. De kører ikke med specifikke udstyrspakker, hvor man får noget ekstraudstyr for en vis pris. Du kan derimod selv vælge præcis det ekstraudstyr, du gerne vil have sammen med det allerede eksisterende standardudstyr.

Brugt Audi Q5 til salg

Audi er lig med tysk, god kvalitet og det er bestemt også til at se i Audi Q5. Selvom det er en bil i den dyre ende, så er bilen ret udbredt på det danske marked. Der bliver især solgt mange på gule plader, og det er også mange af dem, som du kan finde på brugtbilsmarkedet. 
 

Generelt for Audi der bliver sat til salg på brugtbilmarkedet er, at de for det meste har en høj brugtbilspris i forhold til nogle af de andre mærker på markedet. Det er blandt andet fordi, at Audi har så høj en kvalitet, og alle deres biler er eksempelvis behandlet mod rust, hvilket betyder at der næsten intet rust er at finde på Audi’s biler.
 

Hvis du vil købe en brugt Audi Q5, så kan den findes til en fornuftig pris. Her kan det være en god ide at kigge ordentligt på, hvilket ekstraudstyr de forskellige biler har. Det er ofte det, der kan gøre det store udslag i pris, og du bør derfor tage stilling til, hvilket udstyr du gerne vil have, og hvad du egentlig ikke har behov for.
 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Audi.

Hvornår skal min Audi til service?
Der vil altid stå i din egen Audi servicehåndbog, hvornår bilen skal til et serviceeftersyn. Alt efter hvor meget bilen kører årligt, så kan det eksempelvis være for hver 15.000 kørte kilometer eller én gang årligt. 

Hvad må en Audi Q5 trække?
En Audi Q5 hare en såkaldt trækkapacitet på 2000 til 2400 kg. Det er forholdsvist meget for en personbil, og derfor er Audi Q5 også en meget populær SUV.

Hvad koster en Audi Q5?
Hvis man skal købe en Audi Q5 fra ny, så siger Audis egen side, at den koster fra 585.810 kr. Hvis du køber en brugt Audi Q5 til salg, så vil du kunne få den til en væsentlig mindre pris.

Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvornår skal min Audi til service?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Der vil altid stå i din egen Audi servicehåndbog, hvornår bilen skal til et serviceeftersyn. Alt efter hvor meget bilen kører årligt, så kan det eksempelvis være for hver 15.000 kørte kilometer eller én gang årligt. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad må en Audi Q5 trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Audi Q5 hare en såkaldt trækkapacitet på 2000 til 2400 kg. Det er forholdsvist meget for en personbil, og derfor er Audi Q5 også en meget populær SUV."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Audi Q5?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hvis man skal købe en Audi Q5 fra ny, så siger Audis egen side, at den koster fra 585.810 kr. Hvis du køber en brugt Audi Q5 til salg, så vil du kunne få den til en væsentlig mindre pris."}}]} { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt Audi Q5", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt Audi Q5", "author": { "@type": "Person", "name": "Lise Olsen" }, "datePublished": "2022-08-25", "reviewBody": "Køb brugt Audi Q5", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..