47.652 biler

Læs mere om Audi Q5 her

Audi Q5
Nyhed

Endelig danske priser på den nye Audi Q5

Audi Q5 er på vej ud til de danske forhandlere i motorvarianterne 2.0 TDI 190 hk og 2.0 TFSI 252 hk – begge med quattro og S tronic – mens de andre modeller kommer senere på året.

Læs nu
Audi Q5
Nyhed

Audi udfordrer studerende

De 10 hold af studerende – primært inden for computer science, electrical engineering og mechanical engineering – vil konkurrere mod hinanden ved en event på Audi Museum Mobile i Ingolstadt i Tyskland den 26.-27. marts 2015, hvor der bliver bygget en bane til formålet.

Læs nu

Siden introduktionen af Audi Q5 tilbage i 2008 har tyskernes SUV’er vakt en masse opsigt. Den er bygget på samme platform som Audi A4, men de minder på ingen måde om hinanden. Audi Q5 er nemlig en forholdsvis stor SUV’er, som er udstyret med det populære firehjulstræk, Quattro. Der er som altid, når det kommer til Audi, tale om en bil i luksusklassen. Audi Q5 har dog alligevel opnået en forholdsvis stor udbredelse på det danske marked. Det er dog især gulpladeversionerne, der er solgt mange af, og derfor er det også typisk dem, du finder på markedet for brugte biler.

Audi Q5 er ikke anderledes end resten af Audis bilpark, når det kommer til at opretholde en høj brugtbilspris. Kvaliteten er i top, og rusten kæmper en hård kamp med det helgalvaniseret karosseri. Det betyder, at en Audi Q5 er forholdsvis let at sælge videre. Hvis man vil investere i en Audi Q5 på brugtbilsmarkedet, så er det en god ide at have fokus på udstyret. Det kan nemlig variere rigtig meget, uden at det nødvendigvis skinner igennem på prisen. Der er nemlig mulighed for at individualisere sin Q5’er, når det kommer til udstyrspakken, så det kan variere meget.

På motorfronten findes Audi Q5 med to stærke TFSI-benzinmotorer med henholdsvis 225 og 272 hestekræfter. Fælles for dem er, at de leverer en meget sportslig køreoplevelse. Helt den samme speed er der ikke i de tre dieselmotorer med henholdsvis 143,177 og 245 hestekræfter. Her får du til gengæld en væsentlig bedre brændstoføkonomi, og det er da også dieselversionerne, der findes flest af på brugtbilsmarkedet. Audi Q5 laves også som hybridbil, men dem er der ikke et egentligt brugtbilsmarked for.

Konkurrenter

BMW X5, Mercedes-Benz GLK og Volvo XC60 er de nærmeste konkurrenter, mens Land Rover Freelander er en outsider

Udstyr

Audi Q5 har en lang list af standardudstyr som klimaanlæg og læderrat. Der er så nærmest fri mulighed for at bygge oven på standardudstyret, da der ikke findes egentlige udstyrspakker.{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Audi Q5", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Audi Q5", "author": { "@type": "Person", "name": "Rune Andersen" }, "datePublished": "2020-01-10", "reviewBody": "Brugte Audi Q5 i formidabel stand", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.


Indlæser..