47.660 biler

Læs mere om Audi S6 her

Audi S6 er simpelt forklaret sportsversionen af den populære Audi A6, og den kan både købes som sedan og stationcar. Det har betydning for bilen både designmæssigt og teknisk, at der er tale om en Audi S6 i stedet for en almindelig Audi A6, og det har der været lige siden modelbetegnelsen Audi S6 så dagens lys for første gang tilbage i 1994.

Det er siden blevet til fire generationer, og den nuværende og fjerde blev introduceret i 2012. Motoren er mere dynamisk og stærkere end i den almindelige Audi A6, ligesom der også er brugt bedre materialer i kabinen. I den nuværende version ligger der 450 hestekræfter under kølerhjelmen i Audi S6, men det varierer lidt fra generation til genreration.

Audi S6 er naturligvis en dyr bil, og det skinner også igennem på udvalget af brugte Audi S6, som er forholdsvis begrænset. Der findes dog et lille udvalg, og kan man leve med, at bilen har nogle år bag sig, så kan man få den til en fornuftig pris, men man skal stadig punge ud for at få en brugt Audi S6, men så får man også en bil, der ikke er mange andre, som kører rundt i på de danske veje. Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter er BMW 550 og Mercedes-Benz E-klasse, begge i topversionen

Udstyr

I den nyeste version af Audi S6 er blandt andet 4-zoners klimaanlæg og læder sportssæder standard, mens række af diverse luksusudstyr er lang. Så det er en god ide at holde øje med graden af udstyr, hvis man er på udkig efter en brugt Audi S6, da man på brugtbilsmarkedet kan få en del ekstra udstyr med, uden at det nødvendigvis skinner igennem på prisen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indlæser..