53.326 biler

Læs mere om Audi Q3 her

Audi Q3
Anmeldelse

Audi Q3 2,0 TDI Ultra

Køreegenskaberne er imponerende gode og er meget tæt på en almindelig personbil, selvom du sidder højere. Dette er muligt pga. Q3 størrelse og Audi ingeniørernes evner når det drejer sig om opsætning af en undervogn. Det har de gjort rigtig godt!

Læs nu

Audi Q3: En lille, men eftertragtet SUV på brugtbilsmarkedet

Audi Q3 er en af Audis mindste SUV’er. Den lille og kompakte Audi Q3 blev første gang introduceret på både det tyske og danske marked tilbage i 2011.

Selvom Audi Q3 er en mindre SUV, betyder det langt fra, at Audi Q3 også er mindst, når det kommer til succes. For selvom en Audi Q3 ikke er billig, så er den stadig nede i et prismæssigt niveau, hvor flere kan være med. Det gør den også mere attraktiv på brugtbilsmarkedet sammenlignet med større og dyre modeller. Når man kigger på Audi Q3 til salg, så har modellen en forholdsvis høj gensalgsværdi, hvilket vil sige, at tabet ikke er lige så stort, som på nogle andre biler. Sammenholder man det med Audis høje kvalitet og evne til at holde rust på afstand, så får du altså en rigtig god bil til rimelige penge. Siden Audi Q3 kom på markedet i 2011 har bilen fået et par facelifts og i dag findes den både i en benzinversion, en dieselversion og som plug-in hybrid. Hvis vi starter med at kigge på benzinversionerne, så fås Audi Q3 med to forskellige benzinmotorer. En 1,4 liters TFSI, som yder 150 hestekræfter, og en større 2,0, som yder enten 170 eller 211 hestekræfter. Begge benzinmotorer fås kun med Quattro firehjulstræk.

På dieselfronten finder vi en 2,0 liters TDI-motor, som leverer enten 140 eller 177 hestekræfter, at gøre. Her kommer den mindste version med forhjulstræk, mens den største leveres med Quattro firehjulstræk. Det seneste skud på stammen er plug-in hybrid versionen, at den nu findes som hybrid giver en overlegen effektivitet uden at gå på kompromis med ydeevnen. Audi Q3 hybrid kombinerer en 2,0L TFSI-benzinmotor med en elmotor for at opnå en samlet ydelse på 241 hestekræfter. Dette gør det muligt for Audi Q3 hybrid at accelerere fra 0 til 100 meter på kun 6,3 sekunder. Det interessante ved plug-in hybriden er naturligvis også at tale ladetid og ladeeffekt.

Kabine af høj kvalitet

Som med de mange andre Audi modeller, så er har denne Audi Q3 også et lækkert interiør i kabinen. Lige meget om man sidder på føresæddet, passagerpladsen eller bagved er der masser af komfort at finde. Ved førersædet er der en lækker integreret touch skærm, som er meget intuitiv at betjene. De sæder man sidder på er lækre lædersæder, og gearstangen og det rundt omkring er også af lækker læderkvalitet. Desuden er selve motoren i bilen meget lydsvag, hvilket også er med til at øge køreoplevelsen.

Opladning af Audi Q3 plug-in hybrid 

Hvis vi kigger ned i ladetiden og ladeeffekten for Audi Q3 TFSI e, så kan den lade op til 3,6 kW AC, og det vil tage ca. 3 timer og 45 minutter til batteriet er helt opladt. En hybridbil er et rigtig attraktivt valg for dig, som måske ikke er helt klar til udelukkende at køre på el, her får du muligheden for begge dele, og måske samtidig blive mere fortrolig med det at skulle oplade en bil. 

Find brugte Audi Q3 gennem Biltorvet

Hvis Audi Q3 har vagt din interesse, og du er på jagt efter en brugt Audi Q3 eller brugt Audi Q3 hybrid, så skal du tage et kig her på siden. Du vil finde et stort udvalg af både nyere og ældre biler, derudover er leasing af Audi Q3 også en mulighed. 

Når du skal finde den helt rigtige Audi Q3 pris, så skal du naturligvis have for øje: hvilken årgang bilen er, kilometerstanden, standen på bilen generelt samt hvilket ekstraudstyr der er i bilen. 

Med en Audi Q3 hybrid får du ikke bare en økonomisk og pålidelig bil, men også en meget rummelig bil, hvor der er plads til 380 liter i bagagerummet og 1375 liter, når bagsæderne er lagt ned.
 

Herunder finder du nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Audi og Audi Q3
 

Hvor kommer Audi fra?

Audi har hovedsæde i Tyskland, og er grundlagt tilbage i 1910 af August Horch. Siden da er der naturligvis sket ændringer i virksomheden og i dag er Audi en del af VAG-koncernen. 
 

Hvad koster en Audi Q3?

En brugt Audi Q3 koster i skrivende stund mellem ca. 150.000kr. og 600.000kr. Alt efter årgang, stand, model og kørte kilometer. Fra ny koster en Audi Q3 fra 429.990kr. 
 

Hvor langt kører Audi Q3 på literen?

Alt efter hvilken model du vælger af Audi Q3, så ligger de fra 15,2 op til 62,5 km/l, og det er naturligvis plug-in hybrid modellerne, som kører markant længere på literen.
 

Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.
{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor kommer Audi fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Audi har hovedsæde i Tyskland, og er grundlagt tilbage i 1910 af August Horch. Siden da er der naturligvis sket ændringer i virksomheden og i dag er Audi en del af VAG-koncernen. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Audi Q3?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En brugt Audi Q3 koster i skrivende stund mellem ca. 150.000kr. og 600.000kr. Alt efter årgang, stand, model og kørte kilometer. Fra ny koster en Audi Q3 fra 429.990kr. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører Audi Q3 på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Alt efter hvilken model du vælger af Audi Q3, så ligger de fra 15,2 op til 62,5 km/l, og det er naturligvis plug-in hybrid modellerne, som kører markant længere på literen."}}]} { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt Audi Q3", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt Audi Q3", "author": { "@type": "Person", "name": "Yvonne Albertsen" }, "datePublished": "2022-08-25", "reviewBody": "Køb brugt Audi Q3", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..