49.320 biler

Læs mere om Audi Q3 her

Audi Q3 2,0 TDI Ultra
Anmeldelse

Audi Q3 2,0 TDI Ultra

Køreegenskaberne er imponerende gode og er meget tæt på en almindelig personbil, selvom du sidder højere. Dette er muligt pga. Q3 størrelse og Audi ingeniørernes evner når det drejer sig om opsætning af en undervogn. Det har de gjort rigtig godt!

Læs nu

Audi Q3 er den mindste i tretrinsraketten af SUV’ere fra Audi. Den var ligeledes også sidste på markedet, da den lille kompakte Audi Q3 først blev introduceret på både det tyske og danske marked tilbage i 2011. Det er dog langt fra ensbetydende med, at Audi Q3 også er mindst, når det kommer til succes. For selvom en Audi Q3 ikke er billig, så er den stadig nede i et prismæssigt niveau, hvor flere kan være med, end hvad det er tilfældet med de to større SUV’ere. Derfor er der også mere gang i brugtbilsmarkedet, når det kommer til Audi Q3 i forhold til de to storbrødre.

Audi Q3 er ret eftertragtet på brugtbilsmarkedet, og sammenholdt med Audis gode kvalitet og evne til at holde rust på afstand, så gør det, at gensalgsværdien er høj. Audi Q3 fås med to forskellige benzinmotorer. En 1,4 liters TFSI, som yder 150 hestekræfter, og en større 2,0, som yder enten 170 eller 211 hestekræfter. Begge benzinmotorer fås kun med Quattro firehjulstræk.

På dieselfronten har vi med en 2,0 liters TDI-motor, som leverer enten 140 eller 177 hestekræfter, at gøre. Her kommer den mindste version med forhjulstræk, mens den største leveres med Quattro firehjulstræk.{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Audi Q3", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Audi Q3", "author": { "@type": "Person", "name": "Stefan Petersen" }, "datePublished": "2019-09-13", "reviewBody": "Fandt drømmebilen gennem Biltorvet", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.


Indlæser..