48.131 biler

Læs mere om Audi A6 her

Audi A6
Guide

Brugttest – Audi taber forspringet med A6

Den sidste generation af Audi A6 er efterhånden til at betale, hvis du er på jagt efter en fed direktørvogn. Men det er også nu, fejlene begynder at dukke op - og der er nok af dem. Du kan læse om dem alle her.

Læs nu

Med en Audi A6 får man muligheden for at snuse til en absolut luksusbil, og så tilmed en bil der kan købes til fornuftige penge på brugtbilsmarkedet. Det skyldes blandt andet, at Audi A6 har haft forholdsvis god succes på leasingmarkedet, og derfor er der ret mange brugte Audi A6 til salg til en fornuftig pris. Du slipper dog ikke for at finde de store sedler frem, for når der er tale om en stor bil med de fire ringe på fronten, så er det ikke en billig bil.

Audi A6 holder dog prisen rigtig godt, og derfor er det også en god investering på brugtbilsmarkedet. Det skyldes blandt andet, at den er helgalvaniseret, og derfor ikke så nemt ruster, samtidige med at kvaliteten er i top i kabinen, og den fornemmelse forsvinder ikke, selvom bilen er nogle år gammel.

Det samme gør sig egentlig gældende for køreegenskaberne i Audi A6, som er perfekt til de lange ture, da komforten i kabinen er i topklasse, og det ændres der ikke på, selvom bilen har kørt nogle kilometer. Som det var tilfældet med Audi A5, så er udvalget af motorer til Audi A6 ganske stort. Størsteparten af de Audi A6, der er til salg på brugtbilsmarkedet, er dieselversioner, da biler i denne klasse ofte sluger en del brændstof. Derfor er især de sekscylindret TDI-motorer populære, og de imponerer også, når det kommer til dynamik og køreglæde. Det samme gør den 2,0 liters TFSI benzinmotor. Ligegyldigt motor og udstyr så gælder det dog for Audi A6, at de er nemme at sælge igen på brugtbilsmarkedet, da de fire ringe og luksusfornemmelsen tiltrækker mange danske bilkøbere.

Konkurrenter

Der er to helt oplagte konkurrenter til Audi A6, og det er de tyske kollegaer BMW 5-serien og Mercedes-Benz E-Klasse. Nævnes bør dog nok også Jaguar XF og tildeles Volvo S80

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Audi A6", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Audi A6", "author": { "@type": "Person", "name": "Lukas Sommer" }, "datePublished": "2019-08-02", "reviewBody": "Luksusbil til billigere penge hos Biltorvet", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.


Indlæser..