45.115 biler

Læs mere om Audi A6 her

Audi A6
Guide

Fuldfed luksus – så meget får du for 50.000 kroner

Når den er god nok til en minister, så er den nok også god nok til dig. Marianne Jelved kørte i hvert fald Volvo S80 T6, da hun var Økonomiminister, men dette eksemplar kan du til gengæld købe for mindre end en ministerpension.

Læs nu
Audi A6
Guide

Brugttest – Audi taber forspringet med A6

Den sidste generation af Audi A6 er efterhånden til at betale, hvis du er på jagt efter en fed direktørvogn. Men det er også nu, fejlene begynder at dukke op - og der er nok af dem. Du kan læse om dem alle her.

Læs nu

Audi A6: En rigtig luksusbil der er til at betale

Hvis du har kastet din kærlighed på en Audi A6, så kan vi sagtens forstå dig! Audi A6 er uden tvivl en skøn luksusbil. Og her er luksusen til at betale, særligt hvis du køber den igennem brugtbilsmarkedet. Netop Audi A6 kan sælges til en god pris fordi mange har leaset den i de foregående år, og derfor er der en del brugte Audi A6 til salg. Selvom udvalget på brugtbilmarkedet er stort, så er der stadig tale om en luksusbil. Og selvom det er luksus, der er til at betalte, så skal du alligevel have de store sedler frem. Audi er nemlig lig med tysk luksus, så det er desværre ikke en billig bil.

En god pris for en brugt A6’er

Når vi kigger på brugte Audi A6, så er det en bil, der holder prisen forholdsvis godt, når den bliver solgt på brugtbilsmarkedet. Noget af det der er med til at holde prisen på en brugt Audi A6 er, at bilen er helgalvaniseret. Når en bil er helgalvaniseret betyder det, at bilen ikke ruster. Samtidig er Audien i sig selv af høj kvalitet i selve kabinen, og derfor kan den føles ny og lækker, selvom den har været brugt. Derfor er det også en god ide at kigge markedet igennem for at finde den helt rigtige Audi A6 pris.

Høj komfort i Audi A6

En Audi A6 er en fantastisk luksusbil. Den er komfortabel, effektiv og stilfuld. Hvis du er på udkig efter en bil, der får dig til at føle dig godt tilpas, er Audi A6 bestemt værd at overveje. Du vil opleve høj kvalitet og komfort hele vejen rundt. En A6’er er spækket med funktioner, der gør den til en fornøjelse at køre, og dens slanke design gør den til en super flot bil. Hvis du leder efter en bil, der vil gøre dine daglige køreture mere behagelige, eller hvis du ønsker at forkæle dig selv med en luksuriøs bil, så bør Audi A6 klart stå højt på din ønskeliste.

Flere forskellige motorer i Audi A6

Ligesom sin søsterbil Audi A5 har Audi A6 også et ret stort udvalg af motorer. Når du kigger efter en brugt Audi A6, vil du kunne se, at langt de fleste biler bliver solgt med en dieselmotor. Det er særligt en fordel, hvis du kører længere ture, da du så vil køre forholdsvis langt på literen. Særligt de sekscylindret TDI-motorer er populære i Audis biler. Det samme gør sig desuden gældende ved 2,0 liters TFSI benzinmotorer. 

Lige meget hvilken motor der er i den Audi A6, du er på udkig efter, så er mærket Audi et  kvalitetsstempel, og brugtbilmarkedet er fyldt med gode brugte Audi.

Find brugte Audi A6 gennem Biltorvet

Er du fan af Audi, og er du måske endda ude efter en lækker Audi A6? Så er du kommet til det rette sted! Her på siden kan du finde et stort udvalg af brugte A6’ere i flere forskellige prisklasser. Det afhænger helt af, hvor gammel bilen er, hvor vedligeholdt den er, og hvor mange kilometer den har i bagagen. En brugt Audi A6 er oplagt til dig, der gerne vil have en rigtig luksusbil, men som ikke har noget imod, at en anden glad kører har brugt den før dig.

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Audi.

Hvor lang er en Audi A6?

Den lækre Audi A6 er mellem 4916 og 4933 mm. lang. Samtidig er den 1459-1463 mm høj og hele 1855 mm bred. Du får altså en bil, der hverken er for lille eller er for stor.

Hvem ejer Audi?

Audi er tysk og det er dem, der ejer Audi også. Audi blev nemlig tilbage i 2007 købt af velkendte Volkswagen, der også producerer de lækre tyske Volkswagen biler.

Hvad står Audi for?

Det er en lidt sjov historie. August Horch, manden bag Audi, havde en søn, der læste latin. Han oversatte familienavnet, og der bliver Horch til lyt og på latin betyder lyt Audi.


Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser. {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor lang er en Audi A6?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den lækre Audi A6 er mellem 4916 og 4933 mm. lang. Samtidig er den 1459-1463 mm høj og hele 1855 mm bred. Du får altså en bil, der hverken er for lille eller er for stor."}},{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Audi?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Audi er tysk og det er dem, der ejer Audi også. Audi blev nemlig tilbage i 2007 købt af velkendte Volkswagen, der også producerer de lækre tyske Volkswagen biler."}},{"@type":"Question","name":"Hvad står Audi for?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er en lidt sjov historie. August Horch, manden bag Audi, havde en søn, der læste latin. Han oversatte familienavnet, og der bliver Horch til lyt og på latin betyder lyt Audi."}}]}{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt Audi A6", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt Audi A6", "author": { "@type": "Person", "name": "Sebastian Abel" }, "datePublished": "2022-08-25", "reviewBody": "Køb brugt Audi A6", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..