46.169 biler

Audi A2 er ikke den Audi model, man møder oftest på de danske landeveje. Bilen produceres da heller ikke længere, da produktionen stoppede i 2005. Seks år efter at den var blevet påbegyndt. Det skyldes, at salgstallene var langt fra imponerende.

Audi A2 kom ellers i en yderst økonomisk verison og som er bedre for miljøet under kørsel, kaldet A2 3TDI L, som kørte tæt på 30 kilometer på en liter brændstof. Det var dog ikke nok til at gøre den kompakte femdørs minibil til en salgssucces.

Audi A2 fandtes med fem forskellige motorvarianter, to benzinmotorer og tre diesel, men heller ikke disse var med til at sende salgstallene op på et niveau, som over for Audi kunne retfærdiggøre, at man fortsatte produktionen af Audi A2. Designet var ellers ret opsigtsvækkende, og det delte nok vandene, mere end man havde håbet hos Audi. Bilen var ellers ganske glimrende, men den fik aldrig den succes, som den måske nok havde fortjent.

Konkurrenter

Mercedes-Benz A-klasse og VW Golf IV

Udstyr

Audi A2 kunne helt i Audis tråd købes med et væld af udstyr, og der fandtes flere forskellige udstyrspakker. Henholdsvis Advance, High-Tech, Style, Style Plus og S-line Sport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indlæser..