46.133 biler

Læs mere om Audi A5 her

Audi A5
Nyhed

Maksimum point til ny Audi A5 og Q2 hos EuroNCAP

I A5 Coupé og A5 Sportback bidrager Audi pre sence city, som er standardudstyr, til at undgå ulykker. Ved hjælp af et frontkamera på forruden, som kan se over 100 m fremad, scanner systemet vejen for andre biler og fodgængere ved hastigheder op til 85 km/t.

Læs nu
Audi A5
Nyhed

Ny og stilfuld Audi A5 klar til kamp

For første gang fås A5 Coupé med Audi virtual cockpit som ekstraudstyr – et TFT-display med et diagonalt mål på 12,3” og en opløsning på 1.440 x 540 pixels. Det udgør den centrale informationsenhed i forbindelse med MMI Navigation plus inklusive 8,3” skærm på midterkonsollen.

Læs nu
Audi A5
Nyhed

Audi A5 DTM

Under hjelmen på Audi A5 DTM selection arbejder den kraftfulde 3,0 TDI-motor med 245 hk og et drejningsmoment på 580 Nm. Den accelererer coupéen fra 0-100 km/t på 5,9 sek. og videre op til den elektronisk begrænsede tophastighed på 250 km/t.

Læs nu

Siden Audi A5 blev introduceret på Geneve Motorshow tilbage i 2007 har den haft stor succes på det danske bilmarked, og det er bestemt ikke et særsyn at støde på en Audi A5, selvom der er tale om en bil i luksusklassen. Derfor er den også forholdsvis meget handlet på brugtbilsmarkedet i betragtning af, at der er tale om en bil i det højere prisleje. Den blev oprindeligt introduceret som en todørs coupé, men i 2009 kom Audi A5 også som cabriolet og en femdørs sportsback.

Audi A5 er bygget på samme platform som Audi A4, men det er et helt bevidst valg fra Audis side, at den ikke skal konkurrere i samme segment som Audi A4, den er i stedet meget mere sporty i udtrykket. Hvis man gerne vil investere i en Audi A5 på brugtbilsmarkedet, så er der et væld af muligheder på motorfronten, da Audi tilbyder næsten hele paletten. Der er således fire benzinmotorer og fem dieselmotorer på programmet, så valgmulighederne er mange.

I og med at vi med Audi A5 bevæger os op i luksusklassen, så er bilerne heller ikke billige på brugtbilsmarkedet. Så det er en rigtig god ide at gøre sit forarbejde grundigt, hvis man vil investere i en brugt Audi A5.

Konkurrenter

Mercedes-Benz CLK, BMW 3-serien og BMW 4-serien

Udstyr

Hvis man vælger at investere i en Audi A5, så får man også en god portion udstyr med i prisen, da Audi ikke er nærige med standardudstyret til netop Audi A5. Som standard får man blandt andet Bang & Olufsen lydanlæg, læderrat og klimaanlæg. Hvis man gerne vil have lidt ekstra lir for pengene, så skal man finde en Audi A5 med s-line udstyrspakken. Her får man blandt andet også kofanger og luftindtag i et meget sporty design.

 

 

En anerkendt model fra en anerkendt bilfabrikant

Den 25. april 1910 grundlagde den tyske August Horch den anerkendte og prestigefyldte bilproducent, som står bag den skønne model Audi A5. Denne model er blot en af Audis mange succesfulde modeller, og det er ganske velfortjent, at fabrikantens biler har deltaget i 24-timers racerløbet Le Mans i mere end 16 år og har vundet intet mindre end 13 gange. Efter 2016 valgte den tyske bilproducent at melde sig ud af løbet for at fokusere udelukkende på deres produktion.

Det tyske bilmærkes velkendte logo, som består af fire ringe, repræsenterer de fire bilproducenter Audi, Horch, DKW og Wanderer, der i 1932 dannede Auto Union. Siden 1977 er alle biler fra Auto Union blevet markedsført under det prestigefyldte tyske navn, vi kender som Audi. “Vorsprung durch Teknik” er den tyske bilproducents slogan. Det betyder “Forspring gennem teknik” og repræsenterer grundlæggeren August Horchs pionérånd.

Hos Biltorvet kan du finde en brugt Audi A5 til salg til en mere rimelig pris end en ny model, uden du skal gå på kompromis med at få den prestigefyldte oplevelse af at køre i en bil med det velkendte logo med de fire ringe. Audi A5 modellens unikke egenskaber Selvom det stadig kan være en dyr fornøjelse at investere i en brugt Audi A5, så vil du altså blive ejer af en bil, der vil give dig masser af køreglæde. En brugt bil som denne vil føles lige så lækker, som hvis den var ny, og det skyldes dens innovative konstruktion og kraftfulde motor.

Hos Biltorvet kan du gå på jagt efter brugt Audi A5, der passer lige til din kræse smag i biler. Uanset om du vælger at købe en ny eller brugt Audi A5, vil den have alle de samme unikke egenskaber, som den tyske bilproducent er kendt for at levere. En ny såvel som en brugt Audi A5 byder på en unik sportslighed og en elegance, og disse to egenskaber bliver kombineret på den mest funktionelle måde gennem bilproducentens innovative processer.

Selv med en brugt Audi A5 kan du nyde den luksuriøse fornemmelse af en sportslig avantgarde, som bliver kombineret med masser af kabineplads og luksuriøst interiør. En ny såvel som en brugt Audi A5 byder på topmoderne teknologier og en innovativ sikkerhed, der giver dig mulighed for at nyde følelsen af livet, mens du kører.

 

 

 

 

Fra 2007 til i dag

Hos Biltorvet kan du som udgangspunkt altid finde en brugt Audi til salg, så du kan få din drengedrøm om at køre i din helt Audi A5 til at gå i opfyldelse. Modellen har indtil videre været igennem sin første generation fra 2007 til 2016. I 2011 lancerede bilfabrikanten en række nye Audi A5 modeller, som hver især havde fået et ansigtsløft i form af opdaterede for- og baglygter og et nyt design af kofangeren. Disse opdaterede modeller omfatter coupéerne, cabrioleterne, Sportback modellerne, S- og RS-modellerne. Køber du derfor en brugt Audi A5 2011 eller en senere model, vil denne model som udgangspunkt være endnu mere luksuriøs end de ældre modeller.

I juni 2016 introducerede den tyske bilfabrikant en splinterny Audi A5 coupé, som satte gang i en ny generation af Audi A5 modeller. Hertil er det muligt at købe ekstraudstyr som et virtuelt cockpit, der viser informationer, som er relevante for føreren i to forskellige visninger.

Den nye generation af Audi A5 modeller er på kort tid blevet enormt populær, og af samme grund vil du have endnu større mulighed for at finde en brugt Audi A5 til salg, som lever op til dine krav til din drømmebil. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Audi A5", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Audi A5", "author": { "@type": "Person", "name": "Jens Christiansen" }, "datePublished": "2019-09-11", "reviewBody": "Godt tilfreds med min Audi A5, som jeg fandt gennem Biltorvet", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

 

 

 

 

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Audi A5", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "4" }, "name": "Brugt Audi A5", "author": { "@type": "Person", "name": "Benjamin Elmegaard" }, "datePublished": "2019-08-11", "reviewBody": "God side", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

 

 

 

 

 

 

 

Indlæser..