48.268 biler

Læs mere om Audi TT her

Audi TT
Nyhed

Audi TT diesel - nu med quattro firehjulstræk

Audi TT og diesel var for mange to ting, der ikke hørt sammen. Men, Audis turbodiesel imponerer faktisk i den smukke bil. Fra en slagvolumen på 1.968 cm3 leverer den 184 hk, og dens maksimale drejningsmoment på 380 Nm er til rådighed mellem 1.750 og 3.250 o/min.

Læs nu
Audi TT
Anmeldelse

Audi TT Coupé 2,0 TFSI quattro

Rent præstationsmæssigt klares sprinten til 100 km/t på 5,3 sekunder og topfarten er elektronisk begrænset til 250 km/t. Forbrugsmæssigt lover Audi 15,6 km/l. Vi opnåede et gennemsnitligt forbrug på 14,1 km/l, hvilket må siges at være yderst acceptabelt.

Læs nu

Audi TT var på mange måder banebrydende for Audi, og den blev lynhurtigt et designikon. Det er uden sammenligning også den mest succesrige cabriolet fra den tyske bilfabrikant, ligesom den også altid har været yderst populær som coupé. Udviklingen af Audi TT blev påbegyndt tilbage i 1994, og i 1998 blev det så muligt at købe første generation af Audi TT.

Audi TT kunne både købes som cabriolet og coupé, ligesom der kom en roadster version kaldet Audi TTS. Den første genration af Audi TT var igennem et par facelift, før anden generation kom i 2006. Det første lille facelift kom efter et par år, hvor undervognen blev modificeret, men vigtigst var nok, at samtlige modeller nu fik en lille hækspoiler og ESP. Anden generation kom som nævnt i 2006. Der var både tale om optiske og tekniske ændringer, som var med til at forbedre Audi TT.

Bilen var blandt andet blevet lettere takket være en materialekombination af aluminium og stål, som var en verdensnyhed i anden generation af Audi TT. Roadster versionen af den nye Audi TT blev præsenteret i 2007, og som det var tilfældet med coupé udgave, så var den blandt andet blevet lettere. Anden generation fik et facelift i 2010, hvor der blev ændret lidt småting. Blandt andet fik den nye forlygter, og der var ændret en smule på både front og hækpartiet.

Den helt nye generation af Audi TT blev præsenteret i 2015, og her overraskede Audi en hel del. Det havde nemlig knebet lidt med salget af Audi TT, så derfor havde man valgt, at den nyeste generation af Audi TT skulle fungere som en slags reklamesøjle for, hvad man kan forvente af smarte tekniske løsninger fra Audi i fremtiden. Det inkluderer blandt andet Audi Virtual Cockpit, som betyder, at man nu har al information der, hvor speedometret normalt sidder. Der forefindes dog ikke mange eksemplar af den helt nye Audi TT på brugtbilsmarkedet endnu, men der er til gengæld et stort udvalg af de tidligere generation, og her kan man gøre et ganske fornuftigt køb.

Konkurrenter

Der er ingen af de mest oplagte konkurrenter som BMW og Mercedes-Benz, der laver en model, som minder om Audi TT. Så de mest oplagte konkurrenter er blandt andet Peugeot RCZ, Nissan 350Z og Hyundai Genesis.

Udstyr

Når det drejer sig om den nyeste generation af Audi TT, så er der rig mulighed for individualisering af udstyrsniveauet, og det betyder også, at når den for alvor bliver en del af brugtbilsmarkedet, så kan man gøre et rigtig godt køb, da ekstraudstyr ikke altid slår igennem på prisen på brugtbilsmarkedet.Indlæser..