46.148 biler

Læs mere om Audi Q2 her

Audi Q2
Anmeldelse

Audi Q2 Sport - en stor lille tysker

Vores testbil var en 1,4 TFSI med Cylinder on Demand, hvilket betyder, at motoren automatisk lukker ned for antallet af cylindre, afhængigt af måde du kører på. På denne måde spares der brændstof ved f.eks. jævn kørsel på landevej, når motoren går fra 4 til 2 cylindre.

Læs nu
Audi Q2
Nyhed

Audi Danmark indgår aftale med eSport Team Astralis

”Vi ser det som en spændende mulighed at kunne repræsentere et dansk team, der pt. ligger nr. 1 i verden, og vi ser det samtidig som en del af vores lokale talentprogram at støtte de fem Astralis teammedlemmer,” slutter Christian Weiglin Thorn.

Læs nu


En anerkendt model fra en anerkendt bilfabrikant

For mere end hundrede år siden stiftede den tyske racerkører, ingeniør og iværksætter August Horch den anerkendte og prestigefyldte bilproducent, som står bag den skønne model Audi Q2. Denne model er blot en af bilproducentens mange succesfulde modeller, og det er ganske velfortjent, at dens biler i mere end 16 år har deltaget i de berømte 24-timers racerløb Le Mans og endda har vundet intet mindre end 13 gange. Efter 2016 valgte den tyske bilproducent at melde sig ud af det verdenskendte racerløb for udelukkende at fokusere på deres produktion.

Du kender helt sikkert bilmærkets velkendte logo, som består af fire ringe. Disse ringe repræsenterer de fire bilproducenter Audi, Horch, DKW og Wanderer, der i 1932 dannede Auto Union. Siden 1977 er alle biler fra Auto Union blevet markedsført under det prestigefyldte tyske navn, som også står bag den skønne Audi Q2. “Vorsprung durch Teknik” er den tyske bilproducents slogan. Det betyder “Forspring gennem teknik”, og sloganet repræsenterer den pioneriske ånd, som grundlæggeren August Horch er kendt for.

En bil med karakter og unik køreglæde

Den karakteristiske Audi Q2 model blev introduceret på det berømte Genève motorshow i 2016, og på ganske kort tid har den haft stor succes på det danske bilmarked. Derfor er det ikke et overraskende syn, når du støder på en Audi Q2 på de danske veje, selvom der er tale om en bil, der hører til luksusklassen. Netop fordi der er tale om en bil i luksusklassen, er den særligt eftertragtet på det danske brugtvognsmarked, og derfor vil du som udgangspunkt altid kunne finde en brugt Audi Q2 til salg til et lavere prisleje, end hvis du køber den som ny. Uanset om du vælger at investere i en ny eller en brugt Audi Q2, vil du få en bil, der er præget af en særdeles luksuriøs karakter og som skaber en fantastisk køreglæde. Uanset om du skal på eventyr på landeveje, hvor der ikke er trafik, eller om du skal have lidt selvforkælelse i storbyens travle hverdagstrafik, så vil en ny eller brugt Audi Q2 være din perfekte allrounder. Uanset om du vælger en ny eller brugt Audi Q2, vil den give dig et progressivt design og en imponerende høj funktionalitet. Du vil blive ejer af en ny eller brugt Audi Q2, som er ungdommelig i sit design og fyldt med noget af det mest avancerede udstyr. I den kompakte Audi Q2 bygger bilens opkobling, infotainment og assistentsystemer udelukkende på udstyr fra luksusklassen. Selv med en brugt Audi Q2 kan du nyde den luksuriøse fornemmelse af et progressivt styretøj, der sikrer direkte og dynamiske køreegenskaber. Hos Biltorvet kan du som udgangspunkt altid finde en brugt Audi Q2 til salg til en mere rimelig pris end en ny model, uden du skal gå på kompromis med at få den prestigefyldte oplevelse af at køre i en bil med det velkendte logo med de fire ringe.

Find en perfekt brugt Audi Q2 hos Biltorvet

Et robust look er kendetegnende ved en ny såvel som en brugt Audi Q2, og den viser sine muskler allerede ved første øjekast. Dens brede design og kantede detaljer definerer dens eksklusive design, og på den måde er den skønne model en SUV, der skiller sig ud fra mængden. Den er udstyret med et lavt tag og en høj rudelinje, der giver den egenskaber fra en coupé og tilfører et imponerende udtryk. Hos Biltorvet kan du gå på jagt efter en helt perfekt brugt Audi Q2, der lever op til dine høje krav til din bil og lader dig udleve din drøm om at køre i en eksklusiv, luksuriøs og robust SUV, der stjæler opmærksomhed i gaderne. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Audi Q2", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Audi Q2", "author": { "@type": "Person", "name": "Erik Winthter" }, "datePublished": "2019-12-09", "reviewBody": "Kæmpe udvalg af Audi Q2 med masser af udstyr til gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..