46.371 biler

Læs mere om Hyundai her

Hyundai modeller til alle bilbehov

Hyundai er et populært bilmærke, som stammer fra Sydkorea. Virksomheden som bilproducent blev grundlagt i 1967 af Chung Ju-yun, som kom fra en fattig bondefamilie, men endte som Sydkoreas mest velhavende mand ved sin død i 2001. Han begyndte at reparere biler og endte med en central rolle inden for konstruktion af transportmidler samt store anlæg indenfor infrastruktur. Hyundai er vokset til et bilmærke man ikke så let kommer uden om. De er fulgt med tiden og har funktionelle elbiler, med deres helt eget udtryk. Hyundai har mange forskellige Hyundai modeller, og der er dermed stor fleksibilitet og god mulighed for at finde en bil, som passer til dine behov for en bil. Hyundai laver de små og handy biler i ’i’ serien – lige fra den lille mikrobil i10 til familieudgaven i i30. Herudover har de den lækre Hyundai SUV Kona, som der snart lanceres en ny elbil af i 2023. De har de flotte Hyundai Ioniq, hvor Ioniq 5 med det futuristiske udtryk er blevet årets bil i verden 2022!  

Hyundai har gode el- og hybridmodeller med lang rækkevidde og hurtig opladning  

Også Hyundai ved at elbiler er vejen frem, og de holder sig ikke tilbage med at tilbyde funktionelle og ikke mindst smukke, anderledes og markante elbiler. Deres modeller vinder frem som elbils-udgaver, og det er dermed ikke svært at finde en Hyundai elbil. Hvis du ikke er helt klar til en elbil endnu, så finder du også gode Hyundai hybrid og Hyundai plug in hybrid modeller. Så har du stadig en ’livline’ ved at kunne skifte over til brændstof, hvis tiden og logistikken ikke er til at indregne opladning af bilen. Hyundai arbejder kontinuerligt på at kunne tilbyde rækkevidder og ladetider, som gør din hverdag med en elbil, så let og overskuelig som muligt.

Find en brugt Hyundai gennem Biltorvet   

På Biltorvet finder du let en lækker brugt Hyundai til en god pris, og hos en Hyundai forhandler som du kan have tillid til. På Biltorvet har vi samlet de bedste forhandlere af Hyundai, som annoncerer med deres velholdte brugte biler. Det er også muligt at købe privat, hvis du mere er til en god privat bilhandel. Du finder altså langt over 1000 brugte Hyundai biler samlet på Biltorvet – så god fornøjelse med at finde den perfekte brugte Hyundai. 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Hyundai.

Hvilke elbiler laver Hyundai?

Hyundai kan tilbyde den flotte og anderledes Ioniq 5, og snart kommer Ioniq 6. Der kommer en ny version af Kona elbil i 2023. Herudover fås Santa Fee og Tucson som plug-in hybrider og Nexo-modellen, kører på brint. 

Hvor kommer Hyundai fra?

Den multinationale bilproducent Hyundai Motor Company blev etableret i 1967 i Sydkorea. Deres hovedkvarter ligger stadig i Seoul. Du finder Hyundai biler i mange lande verden over.   

Hvilke Hyundai modeller findes der? (Opdateret 2023)

Hyundai har 9 forskellige modeller, hvor der inden for samme model findes forskellige versioner med forskellige egenskaber som adskiller sig fra hovedmodellen. Det kan for eksempel være N’versionerne, der dækker over et mere racersportsligt udtryk og køreegenskaber. Eller el-versionen af den givne model.   

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilke elbiler laver Hyundai?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hyundai kan tilbyde den flotte og anderledes Ioniq 5, og snart kommer Ioniq 6. Der kommer en ny version af Kona elbil i 2023. Herudover fås Santa Fee og Tucson som plug-in hybrider og Nexo-modellen, kører på brint. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor kommer Hyundai fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den multinationale bilproducent Hyundai Motor Company blev etableret i 1967 i Sydkorea. Deres hovedkvarter ligger stadig i Seoul. Du finder Hyundai biler i mange lande verden over. "}},{"@type":"Question","name":"Hvilke Hyundai modeller findes der? (Opdateret 2023)","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hyundai har 9 forskellige modeller, hvor der inden for samme model findes forskellige versioner med forskellige egenskaber som adskiller sig fra hovedmodellen. Det kan for eksempel være N’versionerne, der dækker over et mere racersportsligt udtryk og køreegenskaber. Eller el-versionen af den givne model. "}}]}
Indlæser..