48.269 biler

Læs mere om Hyundai Ioniq her

Hyundai Ioniq electric

Med Ioniq-familien har Hyundai i den grad taget hul på den moderne måde at tænke biler på, hvor mobilitet og hensyn til miljøet samtænkes. Hyundai Ioniq electric var Hyundais første elbil og blev lanceret i 2016. I dag produceres den ikke længere fra fabrikkerne. Hyundai har nu fokus på Ioniq 5 og er allerede rykket videre til Ioniq 6, som blev lanceret i juli 22 og ikke mindst Ioniq 7, som står til at blive lanceret i 2024. Men hvis du nu er til et ekstra element af bæredygtighed, er det jo oplagt at kigge efter en god brugt el-bil, som stadig har mange gode kilometer i sig endnu! Og her er Hyundai Ioniq electric et rigtig godt bud. Den er fra begyndelsen tænkt som en miljørigtig bil, som aldrig har været udbudt som dieselbil, men derimod med fokus på el som primært drivmiddel. 

Modellen findes både som ren elbil og som Hyundai Ioniq plug-in hybrid, altså som Hyundai Ioniq PHEV. De efterfølgende Ioniq-modeller kører udelukkende på el.

En god familiebil med god rækkevidde og hurtig opladning 

Hyundai Ioniq electric som ren elbil findes med to størrelser batterier, som selvfølgelig har indflydelse på rækkevidden. De tidlige versioner har et batteri på 28 kWh og de senere faceliftede versioner har et batteri på 38 kWh. Det giver en rækkevidde på helt op til 311 km. Faceliftet gjorde også noget ved udtrykket, så den kom til at se lidt mere moderne og strømlinet ud. Du finder Ioniq i to forskellige udstyrsmodeller – Trend og Premium. De indeholder begge en masse sikkerhedsudstyr, der sikrer en tryg kørsel. Med Premium, får du ovenikøbet en selvkørende funktion, som fungerer fremragende. Hyundai Ioniq plug-in hybrid giver dig ca. 52 km på ren el, før den slår over og trækker på brændstofmotoren. Det gør det til en god og økonomisk bil, som egner sig specielt godt til bykørsel eller generelt til kortere ture, som dermed bliver på ren el. Samtidig med du har muligheden for at køre langt uden at skulle indregne tid til opladning. Kabinen er rummelig og det er god plads til både passagerer og bagage. 

Du finder din Hyundai Ioniq electric brugt på Biltorvet 

Du finder din nye brugte Hyundai hybrid Ioniq på Biltorvet og sparer samtidig en god sjat i bilbudgettet. På Biltorvet finder du et stort udvalg Hyundai Ioniq plug in hybrid brugt, fra vores mange annoncerende bilforhandlere og private. Vi har annoncer fra forhandlere over hele landet, så du kan også søge efter en forhandler nær dig. Hvis du er ude efter en Hyundai Ioniq electric brugt er det også en mulighed – enkelte forhandlere kan også tilbyde fordelagtige leasingaftaler, hvis du ikke ønsker at købe din næste bil. God tur på Biltorvet.  

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Hyundai Ioniq.

Hvor langt kan en Hyundai Ioniq køre?

I versionerne med batteristørrelsen på 28 kWh får du en rækkevidde på 280 km, og med det større batteri på 38 kWh opnår du en rækkevidde på 311 km ifølge WLTP-normen. Med Hyundai Ioniq plug-in udgaven får du op til 52 km på el.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor langt kan en Hyundai Ioniq køre?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"I versionerne med batteristørrelsen på 28 kWh får du en rækkevidde på 280 km, og med det større batteri på 38 kWh opnår du en rækkevidde på 311 km ifølge WLTP-normen. Med Hyundai Ioniq plug-in udgaven får du op til 52 km på el."}}]}
Indlæser..