46.139 biler

Læs mere om Hyundai Getz her

Hyundai Getz kom på markedet i 2002, og den lille minibil blev hurtigt en succes på det danske marked. Succesen blev faktisk så stor, at Hyundai Getz i 2005 var blandt de mest solgte bilmodeller i Danmark. Modellen fik seks år på det danske marked, før den blev afløst af Hyundai I20, som nu er Hyundais bud på en bil i miniklassen.

I begyndelsen kunne man kun købe sin Hyundai Getz med benzinmotor, da den blev introduceret med tre forskellige benzinmotorer, men der kom senere en 1,5 liters dieselmotor til, som Hyundai ’lånte’ hos Kia, men dieselversionen var markant dyrere, så det er hovedsageligt benzinversionerne, der findes på brugtbilsmarkedet. I 2005 fik Hyundai Getz et facelift, som blandt andet inkluderede nye og forbedret motorer, samt nye lygter foran og bagpå.

Hyundai Getz er stadig en forholdsvis populær bil på det danaske brugtbilsmarked, og især de faceliftede versioner er eftertragtede, da de tilbyder rigtig meget bil for pengene, og selvom der er tale om en bil i den billigere ende af skalaen, så er kvaliteten og holdbarheden overraskende god.

Konkurrenter

Hyundai Getz har nogle år på bagen, men oplagte konkurrenter vil være ældre Ford Fiesta, Opel Corsa og Fiat Punto

Udstyr

I forbindelse med faceliftet i 2005 var det muligt at tilkøbe ESP til Hyundai Getz, som på sikkerhedsfronten helt fra introduktionen var udstyret med fire airbags, og opnåede fire stjerne Euro NCAP sikkerhedstest. Ellers var udstyrsniveauet i Hyundai Getz ikke imponerende, og aircondition var blandt andet ikke en mulighed.Indlæser..